Merhaba arkadaslar Foxconn H55MXV marka model anakartıma Kingston ValueRam 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR13N9S8/4) aldım daha yarım saat önce geldi . Neyse taktım ettim ben bunları ekran casper logosunda kalıyor öyle . sonra tek olarak denedim 1 tanesini çıkardım , bu seferde windows döner şeyine gelir gelmez reslemeye başlıyo hep reset atıyo . casper logosuna gelince biosa girebiliyorum ordan baktım 4gb olarak görmüş fakat res atıp donup duruyor . Yardımlarınızı bekliyorum ramler 0 yeni açtım paketinden .
p0zitive
kullanıcısına yanıt
İşletim sistemine bi format çak istersen ondan kaynaklanabiliyor
Format atamıyorum dostum resliyor hertürlü azevel başka bir pc de denedik onda açıldı ramler sorunsuz .
Bir allahın kulu yardım etmiyecekmi ya ?
Bende 4GBx2adet modul ram aldım laptop için. Benzer bir sorunu bende toshiba sattelite L675 modelinde yaşıyorum. Biosa girdiğimde yüklenen rami görüyorum. Ram frekanslarında bir sorun yok ancak biosu geçtikten sonra PC boot olmuyor. Hala çözebilmiş değilim. siz de bir gelişme var mı? Çözebildiniz mi?
aynı sorunu yaşıyorum, BIOS da ram görünüyor, xp de de görünüyor ama win7,8.1 ve 10 da boot etmiyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme