Şimdi Ara

Ram yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pcye ram eklemeyi düşünüyorum ne yapmalıyım tüm bilgileri uploadladim hocam

Ram yükseltme

Ram yükseltme

Ram yükseltme

Ram yükseltme

Ram yükseltme

Ram yükseltme

Ram yükseltme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu laptopun model nosu nedir

• Rami toplam kaç yapacaksın? Model Lenovo g550 galiba. 4+4 toplam 8gb yapılabilir. Cl7 1066mhz Ram bakacaksın.

Ya 2gb ya da 4gb alırsın, ha eldekini de satıp 4+4 yaparım dersen bilmem. Bu arada Ram belleğe ek olarak Ssd almanı da tavsiye ederim. Bilindik bir marka alacaksan tabi. (Samsung, Sandisk gibi)

• potti34 P kullanıcısına yanıt
    Lenovo g550 20023

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sreylare kullanıcısına yanıt
    Maximum 4 gb derken 2. Slot için mi diyor? Bir de oyunda 10 fps alıyorum işlemcinin %100 u kullanılıyor ram veya ssd takmamin bir yararı olur mu ki oyun açıkken ram 150 mb boşta kalıyor

• Teknolojicehili T kullanıcısına yanıt

4+4 1066 CL7 takacaksın. RAM ve SSD oyunlar da iş görecektir. SSD, Windowsu açılış/kapanış ve oyunlarda ki map loading sürelerini daha hızlı işlem yaparak açar ancak FPS'ye etkisi olmaz.

• Peki reis ben islemciyi de değişme kararı aldım çünkü sürekli %100 u kullanılıyor hangi işlemciyi onerirsin ha bir de 4+4 olmuyo gibi max ram 4 diyor tabii yine de sen bilirsin tüm bilgiler fotoda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Ram Yükseltme
    4 yıl önce açıldı
    Notebook işlemci yükseltmesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknolojicehili T kullanıcısına yanıt

Biz 8gb dedik ama senin windowsun 64 bit değilse 4ten fazlası görülmeyebilir. Burada bir adam Rami 8 yapmış, işlemciyi T9600 yapmış. Senin muhtemelen Bios güncelletmen de gerekecek. Uzun ve yorucu bir maraton. Bence laptoptaki Ramin aynısından al 4e tamamla. Bir de Ssd al. O bilgisayarla çok yüksek fps zaten alamazsın G210 ekran kartı var galiba. Rami 8 bile yapsan fps uçmayacak. Fps için ekran kartı güçlü olmalı.

Ya laptopla hiç uğraşmayıp satarsın daha güçlü en azından Gtx 8xx serisi ekran kartlı bir laptop alırsın, ya da bütçe müsait değilse Rami 2+2 yapıp 1 tane kaliteli sata Ssd alırsın.

• sreylare kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim fikirlerinizi düşüneceğim:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.