< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (13. sayfa)
-
-
Cok Tsk ederım cvp verdıgınız ıcın cok gecmıs olsun eğer sakıncası yoksa özelden bır kac konu hakkında soru sorabılırmıyım sıze kafamı kurcalayan konular var sanırım sızde uzak bır sehırden gıdıp tedavı oldunuz bende uzak bır sehırden gıdıcem kafamdakı sorular netlesırse eğer bu konuda yardımcı olursanız cok mutlu olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tabikide sorabılırsınız.
-
Merhaba herkese arkadaşlar keşke bu sayfayı daha önce görmüş olsaydım ben de 5 ay önce bu Rtü nün dostu olan Yahya Çelike ameliyat oldum ancak bu geçen süre zarfında ne ben iyileştim ne de şikayetim geçti daha kötü oldum tek duam flep deriden değil mukozadandı. 4 kez kontrole gittim ve her kontrolde benim suçummuş gibi hem azarladı hem de muayene ücreti aldı kanamam hiç kesilmedi ve sarı bir akıntı geliyordu bana hep normal dedi durdu son gidişimde de bana flebin açıldığını ve 2 krem verdi 2 ay kullan geçer dedi aşırı yalancı ve savuşturmak için yaptı bunu ben ameliyat sonrası da herseyi harfiyen yapmıştım halbuki ameliyat sonrası aşırı ilgisiz bugüne kadar hiç nüks hastası olmadığını söyledi aşırı ilgisiz ve para düşkünü biri sakın ona gitmek isteyenler 100 kez düşünsün soru sormak isteyenler cevaplayabilirim
Cok geçmiş olsun demekkı bahsettıgınız şahısta hastalarını madur etmekten cekınmıyor hatasını kabullenmıyor..suan düşündüğünüz bır doktor varmı acaba
Aklımda bir doktor yok maalesef
Siz hangı sıkayetle amalıyat olmustunuz acaba sıkıntınız neydı…mukozal flebı cok tavsıye edıyorlar..bende mukozal flep düşünüyordum korkmaya başladım şimdi..Ayhan hoca yı tavsıye edıyorlar trabzondakı bu tarz tedavı ıcın acaba onun tutumu nasıl hastalarına karsı tedavı sonrası aklımda delı sorular bu yönde
Ayhan hocayı hiç bilmiyorum ben de anal fissürden mukozal flep oldum ama iyleşemedim bence en mantıklısı ameliyat olmadıysanız lis olun bu işlere hiç girmeyn
tabikide karar sizin , mukozadan yada deriden flep amelıyatları cıdden zor ve karmasık......
mesela ben once LİS denedım olmadı sonra ayhan hocaya fleb amelıyatı oldum.... lis maelıyatlarında basarı oranı yuzde 70 lerde denıyor...
yahya dedıgınız doktor gebze/kocaelide ve RTU nun öğrencisi diye duydum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 18 Mart 2023; 23:56:45 > -
Evet Gebze’de Allah’a havale ediyorum sırf fazla para kazanmak için yapıyor bu işi eminim kesinlikle tavsiye etmiyorum ameliyat sonrası bir sıkıntınız olursa kesinlikle yalnız kalacaksınız bilin
İlker hocayı tavsiye edebilirim. İlker Sücüllü. İstanbul Ataşehirde. Gereksiz yere para almaz ve gereksiz yere ameliyatta yapmaz kendisi. Çok iyi biridir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba 6 aydır kronik makat çatlağim var lis ameliyatı oldum ve üstünden 4 ay geçti yine düzelmedi. Hatta daha kötüyüm makatım çok daraldı .Doktorum tekrar ameliyat edelim , kası biraz daha keselim diyor ama ben ona güvenmiyorum artık. RTU ya gitmeyi düşünüyordum ama hakkındaki olumsuz yorumlar beni de tedirgin etti. İlker sücüllü yü ben de duydum sitesine mesaj attım 2. ameliyatı olma bana gel botoksla iyileştirebiliriz belki yazdı .Siz ona ameliyat oldunuz mu güvenilir mi gerçekten. Çok kötüyüm dayanamıyorum artık. Hayatım işkenceye dönüştü. Psikolojim bozuldu. Apse ya da fistül olursa diye de korkuyorum. Öncelikle İstanbulda yoksa başka bir yerde önereceğiniz bir doktor var mı lütfen yardımcı olur musunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fissurmagduru -- 24 Mart 2023; 16:55:8 > -
geçmiş olsun, LİS amelıyatı oldunuz ve gecmedıyse bence botoks fılan artık işe yaramaz.... sırada fleb dedıklerı yama amelıyatı var...
fleb amelıyatı makat kası uzerındekı yarayı oradan kazıyacaklar ve kazınan yerıne uzerıne ıcerıden bagırsak mukozası getırıp dıkecekler....
not: makatta o yara oldugu surece yıllar ıcerısınde makat kası kasılıyor ve gıt gıde daralıyor yanı esnemıyor, diyelimki kabız oldun esnedi pat diye yara tekrar acılıyor agrı sızı kanama baslıyor..... kısaca o yara orada sureklı uyuyor....
Ben bu hastalıkta her yolu denedım(ilaçlar -kremler- botoks- lis amelıyatı ve en son fleb amelıyatı oldum) ...
en son ayhan hocaya mukozadan fleb amelıyatı oldum suan ıyıyım... sadece WC den sonra hafıf agrım oluyor arveles kullanıyorum gecıyor ,
bu agrılarım 6-12 ay gibi bir sürede gececek dıyor doktor....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 24 Mart 2023; 16:56:59 > -
Benim doktor kası kesmeyi becerememiş olabilir mi acaba belki az kesmiştir flepten başka yol yok mu korkuyorum o ameliyattan çok acıyor mu :(
Siz ameliyat olalı ne kadar zaman oldu ne kadar ödediniz acaba
-
Flep konusuna hiç girmeyin bence ağır bir ameliyat iyileşme uzun siz kası tamamen kestirin eminim sorununuz çözülecektir flep de çözüm değil önerebilecegim doktor olarak mehtap Ertürk var İstanbul’da ona bir muayene olabilirsiniz
bence kası kesmıstır gıdıp doktora sorun net cevap ondadır... anal rontgen fılan cekılınce goruluyor o kasın kesılıp kesılmedıgı.....
flep amelıyatı zor , ilk 3-5 gun cıdden zor , genelde 15 gun cekıyorsun sonrasında bile 1 yıla yakın wc den sonra agrıların oluyor...
-
Mehtap doktoru bılıyorum, lis amelıyatı kesın cozum dıyen bırısı hatta youtubedan tartısmıstık kesın cozum olmadıgı hususunda.....
fleb zor bır amelıyat ama duzgun doktorda kesın çözüm.....
mantık şu arkadaslar makattakı o yara orada durdukca zamanla kımısınde ıyılesıyor kımısınde ıyılesmıyor ve yara nasırlaşıyor...
zamanla o yara makat kasının esnemesıne musade etmıyor ve daralmasını saglıyor .....
tek cozum o yaranın oradan kazınması ve üzerine fleb(yama) yapılmasıdır..
-
Ben de flep oldum ama pişmanım flep açılmış dedi bana böyle bir ihtimal varsa neden ameliyat öncesi denmiyor rahat bir tavırla sanki çok normal gibi kazıdıgı yara ortaya çıktı şimdi bu tara ne olacak oturamıyorsun yürüyemiyorsun batıyor sürekli o yaranın neye dönüşeceği belli değil utanmadan arkada olsaydı yara deriden revizyon flep yapılırdı diyor en azından lis de içeriye bir müdahale yok ki bence daha kolay ve basit bir ameliyat Allah herkesi iyi doktor vicdanlı merhametli doktorla karşılaştırsın kimsenin eline düşürmesin Allah hepimize şifa versin
Arkadaşlar benden size bir dost tavsiyesi sakın ha bu standart dışı işlemlerle sizi daha da geri dönüşü zor şekilde hasta edecek bu şahıs demeye dilim varmıyor değil ameliyat, muayene dahi olmaya gitmeyin. Sonra çooook kafanızı duvarlara vurursunuz.
Bende 4.evre çepeçevre yani 360 derece tüm makatımı saran son evre hemoroid ve ona bağlı makat sarkması vardı, her wc sonrası yıllarca öylesine acılar ağrılar çektim ki her şeyi göze alarak ameliyat olmayı göze aldım, sizler gibi internetin altını üstüne getirdim en çok reklamı yapıldığı için çaresizce güvendim, atladım özel aracıma bir kaç ay önce anadolu yakasından kendi kliniğine muayeneye gittim.
Afedersiniz öylesine ağrım vardı ki üzerine oturamıyordum hiç bir şekilde, aracın arkasında uzandım o şekilde muayenehanesine vardım.
Üç beş dakikalık hikayemi dinleme seansından sonra beni muayene odasına aldı, ben sadece pakelerin büyüklüğüne falan bakacak zannettim birde ne göreyim diğer doktorların yaptığı gibi tek parmak rektuş muayenesi bile canımı o halde çokça yakabilecekken bu arkadaş o ağrıdan kıvrandıran yarama iki veya üç parmağını sokup eski merdaneli çamaşır makinesi gibi en az dört beş kez sağa sola çevirdi tabi anında kan gelmeye başladı hemen bir tampon sıkıştırdı.
Acı eşiği o kadar yüksek olan ben bile çığlık çığlığa bağırmak zorunda kaldım , gözlerimden yaşlar akmaya başladı ,ömrümde böyle bir acı böyle bir ağrı yaşamadım, daha önce 3-4 kez doktora gitmiştim hiç biri bana bu şekilde davranmadı.
Allah onu bildiği gibi yapsın, keşke hiç yüzünü görmeseydim.
10 gün ağrım azalmadı o muayene tarzından sonra 10 gün kendime gelemedim.
Bana muayene sonucu olarak makat sarkması olduğunu ve tüm pakeleri kesip daralma oluşmaması için de bunu flep yöntemiyle düzeltmeye çalışacağını söyledi, ben o acıyla arkama bile bakmadan terk ettim orayı.
Daha sonra gittiğim iki ayrı doktor(biri pendik medipolde ilker hoca) durumu anlattım , adam profesör olmasına rağmen şaştı kaldı o nasıl iş ya dedi yemin ederim.
Sonra buradaki konu gözüme çarptı, bir çok mağduriyet yaşandığını gördüm, bende başımdan geçenleri sizlerle de paylaşmak istedim.
Sakın ama sakın siz siz olun dikkatli olun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlker hoca nasıl bir tedavi yöntemi izledi peki. Şu anda durumunuz nedir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X