Suzin kadar açık yazmak ve video akıllıca. iyileşen de vardır.. Son durak iyilestirmedigimiz yok yanıltıcı oldugu sayfanızla karsilasabilen için hayirlica.. ıyi yapmadığımız da var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (11. sayfa)
-
-
2 ameliyatı detaylı dr un söylediklerini de yazarak anlatırsanız fayda li olur . Forum amacına ulaşır Sertlikll var dediniz 1 yıl nasıl wc yaptınız . Nasıl oturdunux. Baska dr a 1 yıl sonra mı gittiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende kendisinden ameliyat oldum seneler önce.
Tuvalet yaparken cam gibi kesme tuvaletten sonra 1/2 saat kendine gelememe aci sizi vs . Butun sikayetlerim gitti.
Bende kronik kabizlik oldugu icin yedigine içtigine dikkat et lifli gidalar tüket kabiz olma . tuvalet ihtiyaccin olunca erteleme direk git vs diyerekten baya bir bilgide vermisti.
Burdaki sikayetleri okuyunca acikcasi biraz sasirdim ayni ramazan hica danmi bahsediyoruz diye ama aynisi.
Hatta ben randevuya gittim direk ameliyat olman gerekiyor demişti.
Bende uzatmamak icin hocam en erken ne zaman olabiliriz diye sorunca ertesi günün sabahina randevuyu olusturup. Eve gittim yemeyi icmeyi kestim ac gitmem gerektigi icin. Ertesi gün sabah gidip direk ameliyat oldum sabah.
Ertesi gün de taburcu oldum direk.
Ameliyaytan sonra ilk hafta zorlu geciyor o bolge full dikişli oldugu icin. Yumuşatıcı ilac şurup vs kullaniliyor.
Sicak su banyolari sadece sivi gidalar 2. Haftadan sonra biraey kalmiyor ama iyiki ameliyat olmuşum demiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne kadar süre çektiniz o sertliği ve bu ikinci ameliyat arası ilkiyle ne kadar ara oldu ...sertliğe sebep skar doku demissiniz temizlenebil di mi..yeni çatlak ve fistül yapmus mı o doku. Sonuçta ıyilesmemis.Dr Ramazan sonrasını..iyileşmek için Yeni surecinizi yazar mısınız
Tekrar başka hekime gittiniz mi . Durum tesbiti vd ameliyat için. Yoksa Cekiyor musunuz.
Makatim içine yaptığı işlemle baya bir darlik çeken olduğu anlasiliyor. Ayhan Dr sizin video da esnemeyen flepden bahs ettiğine göre epeyce kişiye Malum dr ca aynı şey yapılmış. Çok iyi yapmışsın kardeşim. Ayhan dr epeyce uzak. Trabzon. Başka dr deneyimi olan var mı...bu malum ameliyat sonrası makat içini düzeltmek için başka dr da tedavi bulan. . - akdeniz- iç anadolu ..ege bolgesinde. Sonuçta her dr da tamır olayı na girmez.. oldukça sayida madur da var.. Dr Ayhan bey i bulmuş olmanız şans olmuş. Paylaşmanız da daha büyük bir güzellik olmuş . Bu darlık ve sertlik mevzusu uygunsuz dokunun makat içine flep yapılması ve doku uygunsuz olunca haliyle esnemiyor benim anladigim. Ameliyat videonuzdan. . Adı geç en malum dr dan Iyilesen hastalarda sanırım makat içi işlemine gerek kalmayan hastalar. .. Makat içi işin içinde ise ameliyat son rası sert ve dar diyor herkes . Yöntem aynı çünkü.
-
Vincaderter Vincaderter91 siz kime 2. Ameliyatı oldunuz. Darlik ameliyatı mi. Dr kimdi onarım yapan. Sifalar
Arkadaşlar ameliyat için çok çok acele etmeyin derim ben. Anal fistul şikayetiyle doktor doktor gezmiş, günlerce makatindan kan iltihap gelmiş birisi olarak ve Ayhan hocaya da muayene olmuş birisi olarak hâlâ ameliyat olmadım ve şikayetlerimin hemen hepsi geçti. Ayhan hoca mr çektirip fiziksel muayene de edip acil ameliyata almamız lazım demişti üstelik. Üzerinden bir yıl geçti ameliyat filan olmadım yediğime içtiğime de öyle çok dikkat etmedim 110 kg civarındayim ve neredeyse hiçbir şikayetim kalmadı diyebilirim. Ayhan hoca dahil en az on tane genel cerrah doktora muayene olmuşumdur içlerinde Proflar dahil. O yüzden çok çok kötü durumda değilseniz ameliyat taraftarı olmayın derim doktorlar kesip biçmeye çok meraklı oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç ameliyat olmamış birisiniz muhtemelen. Değil mi..hiç ameliyat olmamış biri bekleyebilir..10 sene de yaşayın. Yasarsiniz. Ameliyata bulaşmış kişiler de ise durum farklı. Ameliyat sonucu sıkıntı yaşayanların olduğu bir yer burası
Evet hiç ameliyat olmadım. Konuyu başından beri takip ediyorum konu sahibiyle birebir görüşmüşlüğüm de var. Sadece ameliyat olanlar konuyu takip etmiyordur ben de tecrübemi paylaşmak istedim.
Ameliyat olmadıysanız başımıza gelenlerden sonra olmayin derim. 15 yıl yasadim bir şey olmadı. Fistulle yasaniyor ara ara alevli dönemleri olsada..Ameliyattan önceki yasama geri donebilsek keşke. Yolunu arıyoruz. Adi Geçen dr a ameliyat olup bu sayfaya gelmeduginiz için sanslisiniz .
Dediğim gibi beni muayene eden tüm doktorlar ki içlerinde Prof olanlar da vardı hepsi acil ameliyat olmalısın, fistul ameliyatsiz geçmez, şimdi iyisin ama hep böyle olmayacaksın, kabız veya ishal olduğunda yeniden apse yapacak kan iltihap gelecek vs dediler. Belki de haklılar dedikleri gibi olacak ama bir yıldır hiçbir şikayetim yok üstelik yediğime içtiğime de dikkat etmiyorum kabız da oldum ishal de oldum hayat iyice çekilmez hale gelene kadar ameliyat filan düşünmüyorum hele ameliyat olup memnun kalmayanlari gördükten sonra. Ama fistul ilk çıktığında apse yapıp kan iltihap aktığı zamanlarda yaklaşık birkaç ay oturmadım bile, ölmeyi bile düşündüm o ara hayat iyice çekilmez olmuştu. Gerçekten allahın laneti bi hastalık.
Hatay-Adana-Mersin hattında iyi bir doktor önerisi olan var mı? Ya da olmadı İstanbul'da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam Adana ve Mersin devlet hastanelerinin çoğuna gittim tavsiye edeceğim doktor maalesef yok bu hastalık konusunda. Mersin ve Tarsus Medical hastanesine de gittim aynı şekilde. Apar topar ameliyata alalım para kazanalım kafasındalar. Bildiğim kadarıyla öyle tanınmış bir genel cerrah da yok bu işin uzmanı olabilecek. Genelde ya cerrahi operasyon ya da lazer önerip geçiyorlar. Durumunuz kötü ve kesin ameliyat düşünüyorsanız denenmiş ve başarılı olmuş Trabzonda Ayhan Çağılcı hoca var forumda ona ameliyat olup memnun olanlar var ben de muayene oldum kendisine. Onun haricinde Ankara ve İstanbul gibi yerlerde isim yapmış kişiler var ama dediğim gibi birebir ameliyat olup memnun kalmış kişilerden öneri alın bence.
Durumunuzu anlatirmisiniz
Rtu sağlık sektörünün başına gelmiş bir terör dur geçmişi bozuk algı ile nitelikli tehlikeli dolandırıcıdır bilginize tecrübe konuşuyor
Merhabalar, Bende 20 gün önce makat çatlağından dolayı , Trabzon/akçabat 7M hastanesinde Ayhan Çağılcı hocaya mukozadan fleb ameliyat oldum..
suan cıdden ıyıyım...... Hocadan Allah razı olsun....
istanbuldakı o kişiden amelıyat olmus bır kac kısı ıle konustum, ortak sorunları, amelıyatta asırı dıkıs atılmasından dolayı makatları daralmıs 3-5 ay ıcındede bu sefer makatları öndende çatlamıs ve hatta hemoroıdleri bile olusmus... ve kuyruk sokumu agrıları vardı...
istanbuldaki o doktor ile sosyal medyadan konustugumda ;
hocam kimine mukozadan kımıne ciltden fleb yapıoyrusnuz nedenı nedır diye sordugumda bana dedıgı ; geçmişte makattan lazerle vs. ameliyat olup makat içerisinde mukoza kalmamıs ınsanlara ciltden fleb yaptıgını söyledi... işte tam burada mukoza konusunda bir sorun oldugunu anladım..
videodaki arkadasada muhtemelen mukozan yok diye , kuyruk sokumundan cilt flebi yapmıs, ama bu arkadas daha sonra ayhan hocaya gidip mukozadan fleb amelıyatı olmus.....
püf nokta ; Bakın istanbuldaki o doktor mukozan yok sana kuyruk sokumundan cilt flebi yapacagım diyor ama trabzondaki hoca sana mukozadan flebi amelıyatı yapıyor ve şifayı buluyorsun.....
ARTIK DOKTOR SEÇİM KARARI SİZİN...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 24 Şubat 2023; 10:54:5 >
-
Geçmiş olsun. Kaç günde taburcu oldunuz ve ne kadar ücret aldı Ayhan Hoca?
Ben de Adana'da anal fissür ameliyatı oldum 1.5 sene önce. Hala hafif ağrım var. 10 doktora daha göründüm iyileşirken sıkar doku oluşmuş yapacak bir şey yok diyorlar. Ameliyat olursan daha kötü olursun diyorlar. Kendiliğinden nasıl geçecek bilmiyorum .
kendiliğinden mi geçti hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X