skarlı dokuyu alıp flep yapıyor mu hpcam bu doktor? Bir de hangi şehirde kendisi? |
Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (9. sayfa)
-
-
öncelikle geçmiş olsun.Bende de fissür ameliyatından sonra skar oluşmuş dediler kazımak ve flep yapmak gerekiyormuş. Ne kadar sürdü iyileşme süreciniz?
-
Bende şikayetvar.com da RTU mağdurları diye bir gruba rastlayınca öğrendim gerçekleri. Meğersem youtubeda sadece güzel yorumları onaylıyormuş. O güzel yorumlarıda fake hesaplar açarak ya da yakınlarına yazdırdığını düşünüyorum. İyi ki o yorumlara aldanarak rtü ye ameliyat olmamışım. Yoksa hem paramdan olacaktım hemde zaten olmayan sağlığım daha da kötü bir vaziyet alacaktı. Ben de youtubeda proktoloji merkezine yorum yazdım. Hemen olumsuz yorum yapılınca kaldırdılar yorumumu. Bunu da netleştirmiş oldum. Arkadaşlar sakına Ramazan Tarık Ünsal a ameliyat olmayın. O adam gerçekleri saklıyor. Yayınlanmasını engelliyor. İşi ticarete dökmüş. Yüksek paralar alıyor. -
Gelecekte rtu yazınca adamın resminden üstte çıkacak bu konu -
çalıştığı hastanenin sitesine baktım da Ayhan Çağılcı 1 sene önce başhekim olmuş acaba kendisi muayene edip ameliyat yapıyor mu hala. -
bu konuya rağmen ona tedavi olmaya çalışan kişilere allah akıl fikir versin. ayrıca burada onu ölümüne savunan baş mürit senin de yatacak yerin yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincecarter91 -- 19 Ekim 2022; 22:37:19 > -
RTU ya ameliyat olanlar elinizdeki belgeleri atmayın. Elinde hicbir belgesi olmayan bu iblisin mağdurları Erdem Hastanesine gidip ameliyat olduğuna dair belgelerini istesin. Eğer hastane zorluk cikartirsa kacak ve vergisiz ameliyat yaptirdigi icin hastaneyi de sikayet edecegini soylesin. Bütün belgelerinizi ve whatsapp konusmalari dahil herseyi saklayin. Revizyon ameliyati olduğunuz yerden deriden flep yapilmis yazisi alin zaten doktorlar gerekli belgeyi duzenliyor. Bu iblisi tabibler odasi ve il saglik mudurlugune sikayet edecegiz. Avukatin soyledikleri bu sekilde..
-
peki iyileşme süreci ne kadar sürdü hocam kaç gün sonra işe gidebildiniz. -
Dostum selam.Bende 2-3 ay önce keşfettim bu doktoru.Videolarda falan çok açıklayıcı bilgili konuşuyor, yorumlarda çok olumlu diye iyi bir doktor olduğuna kanaat getirmiştim.Yakın zamanda ameliyat olacaktım bu doktora.Bugün girip bi araştırayim dedim RTÜ'yü ve şikayetvar sitesindeki ve burdaki yorumları görünce çok şaşırdım.Allah'tan tekrar bi araştırma yapmışım.Siz fistül, fissür ameliyatları konusunda hangi doktoru tavsiye edersiniz.Diğer arkadaşlarda yazabilir.En iyi proktoloji operasyonları yapan doktoru arıyorum.
-
Geçmiş olsun direkten dönen sadece sen değilsin dua et ameliyat olmadın, bana yaptığı ve ilk yorumumda yer alan videodaki halde olacaktın, sitesindeki yorumlara videolarına inanma, olumsuz yorumları yayinlamaz, yorum yapan şahıslarda genelde aynı şahıslar, bazıları fake bile olabilir, bir doktor hastasına vibrator önerir mi ya adam bunu yap demiş daha ne diyeyim başka bir şey demiyorum isteyen de gitsin ameliyat olsun sonradan bana yazacak zaten. Şimdi gelelim soruna makat operasyonları kolay gibi görünüyor ama herkes beceremiyor, ben trabzonda Ayhan cagilciya ameliyat oldum iyileştim ama burada sana veya bu mesajımı okuyan arkadaşlara malum doktorun muritleri gibi Ayhan hocanın muritligini yapmam sadece söylerim gidersin muayene olursun tatmin olursan ameliyatini olabilirsin, Ankara da Bülent mestes ve sezai leventoglu var ama onlar komplike vakalara bakamiyorlar proflar ama muhtemelen korkuyorlar hatta Sezai leventoglu rtu mağduru birine randevu vermemiş, yapamayacağı için muhtemelen vermedi, Mentes de ortalama o şekilde, Taviloglu var çok para alır memnun olmayan da çok, ben Ayhan hocayı buldum, illaki daha iyileri de olabilir İzmir de Burhan KARABAG var ona da memnun olan çok olmayan da çok, yine bu sekilde birkaç doktor daha var ama dediğim gibi teknik bir elin ameliyat yapması gerek maalesef herkes yapamiyor
-
Revizyon ameliyati oldum bu proctoloc denen sahis iblis RTU benim makatin icine kıllı bir deriyi cekmis kuyruk sokumundan. Doktor sasirdi kaldi. Enfeksiyon yapmamasi buyuk sans dedi. Allah cezani versin senin. Ama bu dunyadada senin pesini birakmicam ahirete kadar pesindeyim rtu. Cehenneme bile gitsen allahtam benide at deyip seninle orda bile yuzlesicem. Ailemin her kurus rizkini senin burnundan fitil fitil getirmezsem kanun yoluyla veya nasil oluyo etek giyer dolasirim istanbulum heryerini. Sana rahat uyku yok bunu bil
-
Arkadaşlar sakına Ramazan Tarık Ünsal'a ameliyat olmayın. Biz mağdur olduk siz olmayın. İnsanları youtubeda ki videoları ile kandırıyor. Kötü yorumları siliyor. Sizde kanıyorsunuz. -
Merhaba bende Rtü ye 2. Ameliyat oldum 1.ameliyematimdan sonra hala iyi olamadım ne yapacagimi bilmiyorum
-
Geçmiş olsun -
Malum doktor ile irtibatı kesmeniz lazim 2.ameliyati da olmak büyük talihsizlik olmuş ilkini yapamayan ikincisini nasıl yapacak acaba ? Bana da öyle demişti, ilk yorumumdaki videomu izleyince onu bende yapardım felan demiş :) ulan ilkini yapmamışsın bizi sakat bırakmışsın dünya paramızı almışsın bi o kadar daha para verecez kasap gibi doğruyacan bizi, neyse size tavsiyem irtibatı kesin korkmayın onun bozduklarini düzelten doktor var, inanmayın dünyada biz tekiz muhabbetlerine
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X