Şimdi Ara

Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
18
Favori
73.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında dünyada tek olduğu bir konu var. o da dolandırıcılık. insanları bu adam gibi sağlığı üzerinden dolandıran birisi tarih boyunca görülmemiştir.

• Katılıyorum iyi araştırıp her doktorun müritligini yapmamak lazım. Ben de aylarca fistul denen hastalıkla mücadele ettim birçok doktora gittim ama kendi kendime iyileştim şimdilik bir sorun kalmadı ileride ne olur bilmem. Trabzondan Ayhan Hocaya ben de muayene oldum, hatta beraber gittik konu sahibi arkadaşla, Ayhan hoca muayene sonrası ve mr sonuçlarına bakıp acil ameliyata almamız lazım fistul var demişti ben çok ameliyat taraftarı olmadığım için başka doktorların da fikrini almak istediğimi söyleyip hastaneden ayrıldım takriben bir ay sonra şikayetlerimin hepsi geçti. Mart ayından beri yediğime içtiğime de dikkat etmedim hiç bir sorunum da olmadı çok şükür iyi ki ameliyat olmadım. Ha doktorların dediğine göre fistul kanalı hâlâ duruyor yarın bir gün yeniden sıkıntılı günler geri gelebilir o zaman baktım başka çare yok Ayhan hocaya gider ameliyatımı olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmeyen günler G kullanıcısına yanıt
    revizyon ameliyatını kimde oldunuz hocam.Memnun musuz? iyileştiniz mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Peki İstanbul'da kime gideceğiz bu iş için? Hemoroid memesi var sadece acı ağrı yok ama kafama takıyorum. Bir türlü güvenememiştim bu kadar olumlu yoruma. İyi ki burayı görmüşüm.

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    acı ağrı yoksa ameliyat yapmayın hocam.Ben de aynı durumdaydım ameliyat yaptım pişman oldum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O kadar video nin karşısında bu sayfa var. Cesurca. Bravo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım yandı C kullanıcısına yanıt

Tekrar ameliyat oldunuz mu çekiyor musunuz

• Canım yandı C kullanıcısına yanıt

Çözüm bulamadılar mı nnerdeokudunuz buraya yazsunlar

• Guest-8AEEEA137 G kullanıcısına yanıt

Iyilesmemis olanlara sayfa yapılması uygun olmuş. Hiç madur yok tu videolara göre. Her madur oluşan problemi yazsa. Iyilesen iyileşmiş zaten

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.