< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (8. sayfa)
-
-
Amacı zaten nakit para olarak gördüğü insaları surekli ameliyat etmek icin bi taktik. Surekli surekli para kazanicakya. Yok oyle yarayı verip hayatina bakmak. Hafizlara ozel indirimi varmis bide bu zatın. Az cok anlayin eyyy okuyan insalar bu adamin kime ve neye hizmet ettigini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne durumdasınız ve kime ameliyat oldunuz?
-
Ankara da gecen hafta bende lazerli fistül ameliyatı oldum. 10 yılı aşkın zamandır çekiyordum ani bir kararla lazerle ameliyat oldum. Benim fistül kanal uzunluğu 12 cm civarı idi normali 4 cm civarında olduğunu söyledi.
Daha önce önce özel hastanede gittiğim bir kaç doktor hazır olmadığımı ameliyatının başarısız olma ihtimalinin yüksek olduğunu çok söylemişti. Kesme biçme işi olmadığından lazeri tercih ettim. Doktor eğer sonuç başarısız olursa tekrar bir daha lazer yapılacağını söylendi
Operasyon belden uyuşturmalı özel bir hastanenin ameliyathanesinde yapıldı. Doktorum birde o hastanedeki genel cerrah girdi. Ben kendime bakamadığımdan dolayı gelen akıntı ve merhem yüzünden bölgede çok fazla tahriş oluştu. Doktorum yapılan kontrolde mantar ve egzama başlangıcı olduğunu söyledi. Bir merhem söyledi onu kullanmaya başladım. İçerde sıkıntı olmadığını yaptığı kontrolde söyledi. Akıntı gelmeye devam edecekmiş haftaya kontrole gideceğim. Bakalım sonuç ne olacak
-
Yarbay bey hangi doktor hangi hastane bunları açık ve net olarak söyleyebilirsiniz ki insanlara vede insanlığa ap açık fayda sağlamış olursunuz teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu başlığı takip ettiğine ve yorumları okuduğuna eminim ama sanırım mağdur ettiği insanların karşısına çıkacak ne bir yürek ne de söyleyecek bir sözü yok o nedenle burada ölü taklidi yapmaya , youtube kanalında aslan kesilmeye devam..
Konunun başında birkaç tane fake hesap açıp laf yetiştirmeye çalışmıştı ama baktı yapamıyor saldı.(tahminim çünkü aynı gün kurulan hesaplarla konuya yorum yazıyordu.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKS2024Hedef15000 -- 31 Ağustos 2022; 0:11:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
21.06.2021 tarihinde malum olan doktora ameliyat oldum. Daha önce muayeneye gitmiştim bana hiç samimi gelmemişti diğer doktorları karalaması öyle derler böyle derler demesi. İstanbul'dan geldikten sonra videolarını takip etmeye başladım tabii dertlisin sıkıntılar içerisindeyim adam da oradan nokta atış yapıyor algı oluşturuyor derken videoları ile etkilendim. Söylediğim tarihte karar verdim gün aldık ben de füsür olarak biliyordum ama malum kişi herkese söylediği gibi darlık da var dedi ben de inandım ve anal fissür ve darlık amaliyatı yaptı güya bana. Aslında hikayem çok uzun ama burada uzatmak istemiyorum canını sıkmak istemiyorum neticesinde 14 ay geçti ve düzelemedim bir daha fissür oluşmaz diyordu 2 ay sonra bir fissür oluştu ilaçlar kullandım geçti akabinde bir bir buçuk ay sonra bir fissür daha oluştu ön tarafta. Zaten ondan sonra bu doktora olan inancım tamamen bitti aslında bunun algı oluşturacak insanları kandırdığını o anda anladım. O günün parasıyla 1.500 dolar para verdim. Aslında kendisinin de dediği gibi her şeyin bir bedeli vardı ona razıydık o kadar parayı vermeye de razıydım ama düzelemedim. Düzelmek bir tarafa eskisinden çok kötü oldum. Yeniden bir fissür bir darlık ağrılar acılar. Uzun lafın kısası ömrümden 14 ay çaldı ama o bana 14 yıl gibi geldi belki de doktor için yarım saatlik bir ameliyat kesecek ve parasını alıp alıp keyfine bakacaktı. Benim bu arada psikolojim mahvoldu aile hayatım iş hayatım sosyal hayatım bitti. Bu malum kişi goldstar ameliyat yaptığını filebi kendisine bulduğumu bu yöntemi kesinlikle çok başarılı bir ameliyat olduğunu ve kendini övücü metinler dizici ve tabii bozuk saatte gündeki defa doğruyu gösteriyor belki de iyi olanlar da olmuş olabilir videolarla insanları insanları kandırdığını düşünüyorum. Sağlam olan kuyruk sokumu mahvetti oradan alıp naklettiği deri esnemedi buna bağlı olarak da yeni fissürler oluştu. Uzun lafın kısası bizi mahvet yeniden ameliyat olmak zorunda kaldım şu anda ameliyat olalı 2 ay oldu bu doktorun yanlış yaptığı ameliyat lan ötürü 2 yıldır çekiyorum. Aslında söylenecek çok söz var ama kelimeler kifayetsiz kalıyor. İnanç ve sana da alemde algılar oluşturarak insanları kandırmak bu kadar kolay ee efendi bunun bir de hesap günü var. Beddua etmeyeceğim ama elbet seninle orada hesaplaşacağız. Sen zevki sefa içinde lüks bir hayat sürerken senin mağdur ettiğin hastalar sürünüyor. Maalesef malum kişi olumsuz yorumları siliyor YouTube'da veya diğer hesaplarda iyi yorumları ekliyor. En çok da video çeken iyi olduğumu söyleyen ve yorumlar yapan kişiler eğer gerçekten iyi olmadıysanız sizler de vebadlesiniz sizin de ellerim iki yakanızda olacak unutmayın. Şimdi malum kişi ben böyle bir hastayı tanımıyorum vesaire diyebilir her zaman yaptığı gibi tarih verdim o çok iyi biliyor isteyene numaramı da verebilirim. Bu doktora tedavi olmayı düşünenler öyle olacağını zannedilenler bir defa 10 defa değil 100 defa düşünün. Unutmayın kötülerin olduğu kadar bu dünyada hala iyileri de var vicdanlı merhametli Doktorlar da var. Bu dünya zaten bir oyun herkes rolünü yapıyor kötüler kötülüğünü iyiler iyiliğini yapacak. Neyse fazla uzattım biz mağdur olduk bari sizler olmayın Kalın sağlıcakla...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nys320 -- 28 Eylül 2022; 19:35:12 >
-
Çok çok geçmiş olsun kardeşim.
ALLAH askina bu kardesim bana ulaşsın ayni sorunları yaşıyorum ameliyat sonrasında ne yaptınız da duzeldiniz . 2 aydır iki cocukla perisan vaziyetdeyim ayni bahsettiğiniz şikayetler bendede ne olur birbirimize ulaşalım bana fikir verin .
Ozel mesajınızı açamıyorum cnku bilemiyorum ama size ulaşmaliyim bi yolunu bulup bu sıkıntıdan nasil kurtluldugunuzu bilmek adına . Inanin ii cocukla maf oldum ameliyatından 70 gun geçmesine rağmen hala daha tuvaletim sikintj bahsettiğiniz sıkıntılar heo mevcut bende sanki beni anlattınız nasil ulaşabilirim
Hocam sizin için özelden yazdım görürse gelir buraya eylülden beri bişeyler yazmamış foruma ama bıraktığını sanmam 2009dan üye en geç birkaç güne görür cevap verir diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kendini doktor sana müptezel başka doktorlara çamur atıp benle uğraşıyorlar diyor daha 2 kez 3 kez ameliyat ettiği hastayı her defasında daha kötü eden şizofren kafa hastası kasap bile bundan daha iyi değil de tükür yüzüme be 3.5 hasta derken artık hala deneme yanılma yöntemi ile ameliyat ediyor son zamanlarda mukozadan yapıp açık yara bırakıyormuş onuda beceremiyor işi gücü videolar la sahte karakteri bozuk kişiler le video yorum paylaşımı yapıp çaresiz insanlardan 20 40 bin civarı fiyat vererek kontorllerim de ücret almıyorum diyip algısını güçlendirmeye çalışan müthiş bir dolandırıcıdır kendisi devletten vergi kaçırıp parayı elden alıp kredi kartı kullanmayıp hastaneye de elden nakit le işinde tezgahı kurmuş bir yaratik bırak insanların götü ile oynamayı sende de göt var ona göre müridleri de hep aynı boşuna uğraşmayın ne video çekene nede yorum yapana hiçbir mecradan ulaşamazsınız ben iyiyim diyen hastasına ulaşamadım ulaşan bana da ulaşsın 23500 lira para verdim kredi çektim de şimdi onu ödüyorum uzak durun abi Bunun doktorluk la hiçbir alakası yoktur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ALLAH razı olsun kardesim
allah allah neden özel mesajımı açamıyorsunuz? açabilmeniz lazım. size oradan ulaşmaya çalıştım.
-
en az 15 kişi bulmalısınız diyen proktologların başı saydın mı senin mağdurların olarak kaç kişi varız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincecarter91 -- 19 Ekim 2022; 22:36:28 > -
Telefon numarası istedigi icin açamıyorum ozel mesajlara eşimde kızar diye buraya yazmak istemedim baskalarida bulur diye eşime anlattım simdi durumu da sizinde aynı sikintilari geçirdiğiniz cok iyi olur numaranızı alabilsek fakat nasil olacak bilemedim kardesim . cok skintili surec içerisindeyim ben bu dr olmadım ameliyat ben kibrista oldum ama burda nasil düzeleceğini hesabinj yapıyorum bu sekilde dayanılmiyor iki cocukla bazi zaman agri ile kalkıyorum.mecburen cok zor bir durum
ALLAH razı olsun trabxondaymis adam bende Trabzonlular şubatta nasip olrsa gideceğim memlekete görüşeceğim ins o zaman gecer de bu çektiğim acılar gerek kalmaz ama mutlaka gideceğim cokxok saolun siz ikinci ameliyati olduktan sonra duzeldinizmi tamamen kas keserekmi yapıldı ikinci ameliyatiniz
arkadaşlar ben de 2 kere amelliyat oldum skar oluşmuş dediler kazımak ve flep yapmak lazımmış. Önereceğiniz bir doktor var mı? Hatay'dayım burada bildiğiniz bir doktor var mı? Yusuf Kavukçu nasıldır bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X