< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ramazan Tarik ÜNSAL mağdurları (7. sayfa)
-
-
Videoyu atmam videoyu çeken kişi adına uygun değil ama özelden yazarım, yazarsanız,
Yine bugün öğrendim iyileştiremedigi hastalara tranko buskas hapını veriyormuş, ilaç kırmızı reçete ilacı :) orası proktoloji merkezi mi yoksa psikiyatri kliniği felan mi:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanında birde tylolhot ve gripin verseymiş , makat hapşırığına ve nezlesine iyi gelirdi :))
Birde yalana bak kontorllerde ücret almıyormuş hem hasta söylüyor bunu hemde asistanı arıyorum onaylıyor yalanınız dümeniniz batsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ameliyat olucak arkadaslar.. hem paraniz gidicek hem sagligini. Ama herkeze laf yetistirir zaten iside o sadece youtubede falan millete cevap yazmak. Ya varya colugundan cocuguncan ciksin bizi sakat birakti resmen
https://www.youtube.com/watch?v=e4UdKWhXIL8&feature=youtu.be
Neredesin dünyanın en iyi progtologu ? Muridler neredesiniz ? Iyilesmedigi halde sayfasında video çeken goygoycular neredesiniz? Milletinin hakkına girdiniz, hastaları kandırdınız bizi o adamın ağına düşürdünüz...
Arkadaş çok sıkıntı çekiyor ama halledecek inşallah her şeyin tedavisi var, kendini alanın son durağı olarak gören doktor merak etme senin de ameliyatlarıni, komplikasyonlarini çözen doktor var, biliyorum hergun takiptesin burayı, sanmaki kötü durumdayız senden medet bekliyoruz, iyileştik çok şükür, daha çok mağdurun o kötüledigin, flepi senden ogrendigini iddia ettiğin doktora birçok hasta ameliyat olacak senin bozduğunu düzeltecek sen her zamanki gibi muritlerinle birlikte youtube sayfanda gülücük dagitacaksin ancak kral çıplak diyen birileri hep olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
https://eksisozluk.com/osuruktan-unvanlar--3926387
birisi şu başlığın altına proktolog yazsın :) kendisini proktolog olarak kabul eden hiç kimse makat hastalıklarını tam anlamıyla tedavi edemiyor. googleda ve youtubeda araştırdığınzda karşınıza çıkan tüm proktologlar buna dahildir. hatta bir tanesi çok ileri gidip kendisini bütün dünyanın arkasını toplayan dünyanın en iyi proktologu olarak kabul ediyor. e artık şu saatten sonra onun kim olduğunu söylememe gerek yok :) çalıştığı klinik de son durakmış. yalnız burada bir kelime oyunu var. ama biz bu kelime oyununu çözüp neyin son durağı olduğunu anladık. makatı bozup yeni acılara yelken açılmasına vesile olan son durak :)
-
İşine gelen mürid övgü videolarını ballandıra ballandıra paylaşıp işine gelmeyen mağdur ettiği hastaların videolarında kafasını devekuşu gibi kuma gömüp çıtı çıkmayan bu arkadaş Allahtan kalp cerrahı falan olmamış yoksa kendisine giden her hasta için gerçek anlamda "SON DURAK" olurdu.
Böyle isini bilmeyen bir yeri yaparken de başka bir yere zarar veren inşaları mağdur edip umurunda olmayana değil doktor kasap bile olamaz bizi aylarca iyi olacaksın deyip erteleyip başka hastalıkların üremesine sebep olan bizi bizden alıp hayatımızı zindan eden buna insan bile denemez yanlışı savunan kişiler de inşallah beter olurlar hayatları kararır ama bu durum yanlarına kalmaz
Bizim bu müritcan bu sefer hakikaten sittir olup gitmiş. Yoksa şimdiye kadar çoktan öterdi.
-
Basmurit bizi yemeye çalıştı baktı kendisini meze olacak topukladi:)) senin hocan bir şey yapamıyor sen kimsin ya :)
Bu arada sayfa goruntulenmesi 8 bin olmuş az rakam değil haliyle burayı ziyaret eden hastalar ve özellikle RTU mağdurları var onlarda işin farkında ama işte halen medet umuyorlar adamdan, arkadaşlar size tavsiye iyilesemediginiz halde rtu sende sorun yok, sorun dış kasinda çok kasiyorsun, makatinda problem yok diyerek sizi psikoloğa felan yönlendirirse bakın arkanıza dahi bakmadan kaçın gidin yeni bir doktor bakın kendinize
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8AEEEA137 -- 12 Ağustos 2022; 21:18:13 >
Bir doktor ya doktor olmayan birşeyi oluyor olacak diye zorlarmi bi doktor tahmini ya tutarsa diye bir operasyon yaparmı makat darlığı ile gidiyorum genişlemeyi bırak daha bir dar bi makatla 6 ay tuvalete çıkmaya çalışıyorum haplar kremler kontroller sıcak su oturmalari yok abi doktora diyorum ki bak böyle böyle bir durum var cevap yok Bende olmayan bir durum ufak idrar problemi başlıyor gibi cevap yok hani herşeye bir cevap var di nerde senin videolarının gerçekliği birde uslubla yorum yapınca hakaret sayıyor basıyor engeli gelişkili durumlarını yüzüne vuruyorsun cevap yerine basıyor engeli sahi sen doktor musun kasap bile olamazsın sen hademe belki olursun gözünde başka doktorlar da okadar kötü ki anlatamam bi kendisi dürüst bi kendisi biliyor evet biliyor ama geri geri..insanda haysiyet seref onur gurur olacak ben bu yazıyı genelleme olarak yazdım kimseye hitaben değildir ama yarası olan gocunan varsa üzerine alınabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar bende fissür ve fistül vardı yaklaşık 15 gün önce lis ameliyatı oldum. Ve pek bi iyileşme yok gibi. Akıntı vardı azaldı gibi ama darlık,yanma,batma gibi bişry var tam anlamadım ama kesinlikle iyileşmiş gibi hissetmiyorum. Acaba iyileşmek için beklemeli miyim biraz daha? Kısacası lis oldum ve iyileşmediğini düşünüyorum.Ramazan tarık ünsalı uzun zamandır takip ediyodum ve lis başarısız olunca onun da videolarına güvenerek ameliyat olmayı düşünüyodum iyi ki burayı bulmuşum ve vazgeçtim ama hala bilmiyorum 2. Ameliyatımı hangi doktorda olmalıyım lütfen çok zor durumdayım. Özellikle Ankarada fissür ve fistül konusunda uzman doktor önerileri çok iyi olur.
Kesinlike katılıyorum sana doktorlara kalırsa işimiz çok çok zor. Umarım ilerde insansız robot ameliyatları gelişiir bu ceplerine bakan doktorlara kaldıysak bittik.
-
Ben mağdur olmadığımdan şikayet edecek kadar yetkin hissetmiyorum ama her mağdur olan şikayet etmeli çünkü bu hatadan çok farklı bişey doktor nişan almadan ateş ediyor. Ayrıca umarım bu tarz her doktor için ayrı konu açılır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizden esimizin cocugumuzun rizkini alirken iyiydi. Neymis hafizlara ozel indirimi varmis. benden 18 bin para istedi bu adam bilin arkadaslar. Paramida geri vermedi iyilesmedim dedim. Hatta baska bi doktor duzelticek dedim oyle bisey mumkun degil dedi. Hem sagliginizi hemde paranizi aliyo buna inanin. Gecen baska birinden revizyon yani kendi yaptigi tutmayan ameliyat icin 1500 dolar daha istemis. Bide videolarinda parayi sevmem ayaklari yapiyo bu adamin dini imani para para para. Paraniz yoksa onun gozunde bi hicsiniz. Ve ayriyetten hafizlara indirimi varmis hemen bi kursa baslayin bu kadar magdura ragmen hala buna gidicekseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mağdur olan hepimizi iyileştin, kendini kasıyorsun, psikiyatra git diyerek kandırdın işte dünyanın en iyi proktologu Ramazan Tarık Ünsal beyefendi. Delikanlı gibi bunu itiraf etsene. Niye bize karşı artık sesin çıkmıyor da dut yemiş bülbüle döndün? Yoksa artık söyleyecek sözün kalmadı mı ha? Yediğin haltların yani sana ameliyat olmamıza rağmen aslında iyileşememiş olmamızın bizden daha iyi farkındaydın ama gerçekleri söylemedin değil mi baş proktolog Ramazan Tarık hoca? Youtube kanalında babacan bir görüntü verip de muayenehanene geldiğimiz zaman neden bunun tam tersi bir adam gördük karşımızda? Sanki anana bacına sövmüşüz de bizi dövecekmişsin gibi bir tavır takındın hep. Adam gibi selam verip nasılsın demek yerine alaycı bir üslupla bize laf sokarcasına bizi karşıladın ha? Bütün bu sorulara cevap verebilecek cesaretin var mı?
-
LIS de çatlak çok büyük değilse ve tam kesi yapıldıysa başarı oranı yüzde 95 sabretmelisiniz. Eldeki kesik bile 10 güne kapanıyor. Durumunuzu buradanda paylaşırsanız lis olacak olan arkadaşlar fikir ve bilgi sahibi olmuş olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X