Şimdi Ara

Ramazana Özel 1 GB Hediye İnternet Alma (Online İşlemler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazana Özel 1 GB Hediye İnternet Alma (Online İşlemler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 26 Nisan 2020; 20:2:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ramazana Özel 1 GB Hediye İnternet Alma (Online İşlemler)

• bakanlıgın kampanyası o ttye özel degil her hatlarda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

bakanlıgın kampanyası o ttye özel degil her hatlarda var.
    Doğrudur bilgim yok o konuda. Enazından bilmeyen arkadaşlara yol gösterir

• Konuyu kısa zamanda silerim zaten

• Şahsen Ş kullanıcısına yanıt
    dogrudur hocam görmeyen vs görsün ama hani diger baslıkları vs bütün hatlara 1gb hedıye olarak derlemek lazım aslında cok konu acılıyor boyle.
  • Onu da vermiyor annemle babam tt hediyeyi alayım dedim "hattınız alacağınız paket için uygun değildir" diyor. İkisininde hali hazırda paketleri var. Telsiz kullanım ücreti borçları yok. Dün 23 nisan hediyesinde de aynısını yaşadım. Lafa gelince 82 milyon haneye 82 milyon gb internet hediye diyorlar. Madem öyle herkese tanımlayın. Operatörler biliyorlar çoğu kişinin online işlemleri kullanmadığını uyanıklık ediyorlar. Verecekleri 1 gb'ta değilimde madem böyle bir şey yapıyorsunuz doğru düzgün yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-822C7A5A4 -- 24 Nisan 2020; 20:44:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yok

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

dogrudur hocam görmeyen vs görsün ama hani diger baslıkları vs bütün hatlara 1gb hedıye olarak derlemek lazım aslında cok konu acılıyor boyle.
    Hocam ilk defa konu açtığım için silme işlemini yapamadım malesef. Bana bilgilendirme yaparsan sevinirim

• Türk Telekom mobil android uygulaması çok kötü. Devamlı hatalar veriyor. Aradığımı bulamıyorum. Kullanıcı dostu demekten çok uzak ve bug dolu. Örneğin bu ramazan hediye paketini bulamıyorum. Bı ara hediye diye bı ekran çıktı kabul ettim hata verdi gitti. Bunu yapan mühendis boşa para alıyor. Yazilimcilari çok kötü. İnternet sitesi de berbat..

• quote:

Orijinalden alıntı: r00tsecurity

Türk Telekom mobil android uygulaması çok kötü. Devamlı hatalar veriyor. Aradığımı bulamıyorum. Kullanıcı dostu demekten çok uzak ve bug dolu. Örneğin bu ramazan hediye paketini bulamıyorum. Bı ara hediye diye bı ekran çıktı kabul ettim hata verdi gitti. Bunu yapan mühendis boşa para alıyor. Yazilimcilari çok kötü. İnternet sitesi de berbat..
    Banada arada sırada böyle oluyor ama genelde iyi. Böyle hata verince birkaçkere denemek gerekiyor ozaman açılıyor. Böyle olmasının sebebi sanırım yoğunluktan olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahsen -- 26 Nisan 2020; 20:0:3 >

• quote:

Türk Telekom mobil android uygulaması çok kötü. Devamlı hatalar veriyor. Aradığımı bulamıyorum. Kullanıcı dostu demekten çok uzak ve bug dolu. Örneğin bu ramazan hediye paketini bulamıyorum. Bı ara hediye diye bı ekran çıktı kabul ettim hata verdi gitti. Bunu yapan mühendis boşa para alıyor. Yazilimcilari çok kötü. İnternet sitesi de berbat..
    Aynen bazen zor giriyor.
  • quote:

Abartıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Şahsen

Hocam ilk defa konu açtığım için silme işlemini yapamadım malesef. Bana bilgilendirme yaparsan sevinirim

Alıntıları Göster
    Üyeler açtığı konuyu silemez. Yönetim ile iletişime geçip öyle sildirebilirsin. Silmek yerine konu başlığı değiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Üyeler açtığı konuyu silemez. Yönetim ile iletişime geçip öyle sildirebilirsin. Silmek yerine konu başlığı değiştir.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam. Peki konunun ismini nerden değiştirecem ve ne olacak ismi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şahsen

Eyvallah hocam. Peki konunun ismini nerden değiştirecem ve ne olacak ismi.

Alıntıları Göster
    Konuda sağda işlem yazar ona tıkla. Sonra düzenleye tıkla.

Bazı arkadaşlar hediye 1 gb internetin sms olarak gelmesini bekliyordur. Konunuz faydalı olabilir.

Ramazana Özel 1 GB Hediye İnternet Alma (Online İşemler)

Şeklinde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 26 Nisan 2020; 10:57:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Konuda sağda işlem yazar ona tıkla. Sonra düzenleye tıkla.

Bazı arkadaşlar hediye 1 gb internetin sms olarak gelmesini bekliyordur. Konunuz faydalı olabilir.

Ramazana Özel 1 GB Hediye İnternet Alma (Online İşemler)

Şeklinde olabilir.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim bilgi için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.