Şimdi Ara

Ramı değiştikten sonra sorun çıkarıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla ben cl5 ve cl6 olmak üzere iki tane 1gb lik kingston ram kullanıyordum. bu gün bir cl6 1gb kinston ram alıp cl5 in yerine taktım. (şuan toplamda 2 gb olarak kullanıyorum) Fakat oyundan atmaya başladı 10 dk da bir oyun hata raporu veriyor. Nedeni nedir acaba. Ram mı sorun lu yoksa bir uyum problemi mi var.
    Anakartım asus p5n-e slı
    Ramlarin hepsi 800 mhz

• Oyundan atma ile ramin bir alakası oldugunu düşünmüyorum.
  • Demin windows 7 ye geçip onda denedim 2 kere mavi ekran verdi.
    hatada memory dumping gibi bir şeyler yazıyordu.
    Ramı hemen çıkardım. Vatan bilgisayar yollayıp değişilmesini istiycem bakalım ne yapacaklar.
  • Eski ramı taktım yarım saattir oyun ynuyorum tık yok. diğerinlen 5dk da bir hata raporu verip atıyordu oyundan. Demekki Ram sorunlaarındada oyundan atabiliyormuş. Bunuda öğrenmiş olduk, aklımızda bulunsun.
  • Öğrenmenin yaşı yoktur :D Bu arada cl5 ramini değiştirip neden cl6 lı ram aldın ki?
    zaten cl 5 olan diğer takılı cl6 ramin yüzünden cl6 da çalışıyordur.Sen aynı rami çıkartıp aynısından birtane daha almışşın bence o rami geri verip başka birşeyler alabilirsn.
  • aida programından baktım zamanlamaları farkılı çalışıyor. Bende cl6 aldım. VATAN BİL. kingston'un başka yoktu zaten. Deneme amaçlı ikiisini bir arada taktım. yeni ram gelsin üçünü bir kullanacam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.