Arkadaşla ben cl5 ve cl6 olmak üzere iki tane 1gb lik kingston ram kullanıyordum. bu gün bir cl6 1gb kinston ram alıp cl5 in yerine taktım. (şuan toplamda 2 gb olarak kullanıyorum) Fakat oyundan atmaya başladı 10 dk da bir oyun hata raporu veriyor. Nedeni nedir acaba. Ram mı sorun lu yoksa bir uyum problemi mi var. Anakartım asus p5n-e slı Ramlarin hepsi 800 mhz
Oyundan atma ile ramin bir alakası oldugunu düşünmüyorum.
Demin windows 7 ye geçip onda denedim 2 kere mavi ekran verdi. hatada memory dumping gibi bir şeyler yazıyordu. Ramı hemen çıkardım. Vatan bilgisayar yollayıp değişilmesini istiycem bakalım ne yapacaklar.
Eski ramı taktım yarım saattir oyun ynuyorum tık yok. diğerinlen 5dk da bir hata raporu verip atıyordu oyundan. Demekki Ram sorunlaarındada oyundan atabiliyormuş. Bunuda öğrenmiş olduk, aklımızda bulunsun.
Öğrenmenin yaşı yoktur :D Bu arada cl5 ramini değiştirip neden cl6 lı ram aldın ki? zaten cl 5 olan diğer takılı cl6 ramin yüzünden cl6 da çalışıyordur.Sen aynı rami çıkartıp aynısından birtane daha almışşın bence o rami geri verip başka birşeyler alabilirsn.
aida programından baktım zamanlamaları farkılı çalışıyor. Bende cl6 aldım. VATAN BİL. kingston'un başka yoktu zaten. Deneme amaçlı ikiisini bir arada taktım. yeni ram gelsin üçünü bir kullanacam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme