Bildirim
Ramlarin Dual channelda çalışmaması performans düşüşü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
a1 b1 de calıstımı.bıosu guncelledın mı.
ramlerın 2x8 olarak mı 2 adet 8 lık olarak mı aldın.. -
-
tam modulle bıosa gırıp ram le ılgılı bolumde voltaj ve hız degerlerını ram uzerındekı degerlerle belırleyıp kaydedıp çık.
bu sekılde her 2 dual modda dene bakalımçne yapacak.. -
voltajı elle gırıp ram hızını 3000 den baslayıp yavasca arttırarark.her calıstıgında stock hıza yaklastırırsın.. -
B slotuna ram taktığım zaman sistem açılmıyor. O zaman a2 slotuna tek ram takayım ram hızlarını düşüreyim sistemi kapatıp b2 ye rami yerleştireyim görüntü almaya çalışayım. -
bu arada modeldekı z takısı yerıne c veya d takısı olanını alınmasını onermısler.
calısabılır mı tabı kı ama amd kullanıcılarına z den cok c bulunamazsa d lı modelı onermısler.. -
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum 7600k ve asus z270h ile sorunu çözebildiniz mi? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler -
Anakartı değişime yolladım yenisiyle sorun yaşamadım -
Teşekkürler hocam cevabınız için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X