Şimdi Ara

Ramler Uyuşuyor mu bilgisi olan acil yardımcı olursa sevinirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar Donanımhaber ailesi. Ben yeni bir RAM sipariş ettim ama kafamda soru işaretleri var. Özetle aldığım RAM şu:
    Kingston 4 GB 1333 MHz DDR3 Notebook RAM (KVR13S9S8/4)
    Bilgisayarım ise Toshiba Satellite L875- 11L. Birisi 4 GB, diğeri 2 GB olmak üzere iki parça RAM var. 2 GB olanı söküp yerine yeni aldığımı takmayı düşünüyorum. Bilgisayarımda takılı olan 4 GB'lık RAM'in özellikleri şöyle:
    DDR 3
    Module Size: 4096 Mbytes
    Max Bandwidth: PC3-10700 (667 MHz) (1333 Mhz Oluyor yani )
    Manufacturer: Samsung
    CAS Latency: #2=6.0 #3=7.0 #4=8.0 #5=9.0
    Voltage =1.50V
    Bunlar CPU-Z den görünenler. Sizce uyacak mı? Dual Channel olur mu ne diyosunuz ?

• sipariş verdiğin yer bunu teyit etmiyormu

https://bilendenal.com/urun/kingston-4gb-ddr3-1600-mhz-sisteme-ozel-notebook-bellegi-kcp316ss8-4/?identity=2494217613654672424

bu sitede ramin uyumlu olduğu sistemler var mesala ordan alışveriş yaparsan notebookunuza uyumlumu değilmi sipariş sonrasında seni arayıyorlar
  • Dediğim gibi siparişimi verdm bugün yarın gelecek.. Hepsiburada dan aldım. Şimdi ramlarin ikiside 4Gb-1333 MHz- 9 CL- DDR3 ..... Takılı olan samsung, yeni aldığım kingston.. Yani görünen çoğu şeyi aynı. Bunlara bakılarak Dual channel olur mu.. Yüksek ihtimal uyum gösterecektir ama merak ettiğim şey dual channel olup olmayacağı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.