Şimdi Ara

ramlerde sorun olduğu şüphesine kapıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar.. ramlerimde sorun olduğunu düşünüyorum.. bazı programlar açıldığı anda donuyor.. pc değil program donuyor.. en son sürücüler yüklü sistemimde.. ramlerimi test etmek istiyorum bunun için bir program arıyorum.. yalnız bildiğimiz benchmark programlarından ziyade, ramlerin düzgün çalışıp çalışmadığını test eden programlara ihtiyacım var.. teknik servislerin kullandığı tarzda bişiler.. hatta bütün donanımlarımı test edebileceğim bir program varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim..

not: tekrar ediyorum bahsettiğim programlar 3d mark, everest, speed fan, sandra, hardware doctor vs gibi

programlar değil

teşekkür ederim şimdiden

• Bence En doğal yöntemleri kuLLan kardeş Yani başka bi ramle dene bu yöntem ölmez
  • Arkadaşım programların donması ekran kartı , işlemci veya ramlerden de kaynaklanabilir. Ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarına bi bak derim. Eğer normal gözüküyossa eğer o zaman remleri kontrol et. Bide bilgisayarını başka bir ekran kartı ile kontrol et derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alwaysleader

Bence En doğal yöntemleri kuLLan kardeş Yani başka bi ramle dene bu yöntem ölmez

arkadaşın dedigi çok dogru en iyisi başka bi ram ile denemek...
  • memtest
  • ok memtest programını çalıştırdım.. 45 dakika test yaptı bi sorun gözükmüyor.. peki bunun gibi test programlarının cpu için olanı var mıdır??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir ısınma
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.