Forumdan ismini vermek istemediğim bir arkadaşımın (Mustafa ) tavsiyesi üzerine Rammstein'in Du Hast adlı parçasını dinledim ilk ve çok hoşuma gitti. Neyse ondan sonra Engel,Das modell,Laichzeit,Spiel Mit Mir parçalarını dinledim ve gerçekten çok beğendim. Ondan sonra kendisinin yardımları ile torrentten diskografiler indirdim. 2 gündür Rammstein dinliyorum ve dünyadan kopmuş bir haldeyim Tabi sadece bir grup ile yetinmiyorum. Rammstein'in yanında İron Maiden,Metallica,King Diamond'un da diskografileri mevcut. Zamanla onlara da geçiş yapacağım ama şimdilik RAMMSTEİN Mustafa kardeşim teşekkür ederim rap müzik ve Sagopa Kajmer klişesinden kurtardığın için. Evet arkadaşlar metal müzik dinlemeyenlere de tavsiye ederim. Yukarıda yazmış olduğum şarkıları siz de dinleyin o zaman göreceksiniz ne kadar etkileyici olduğunu.
İmzaya bak. Bismillahirrahmanirrahim.
rosenrot,amerika,sonne,keine lust ve en önemlisi MUTTER
Bide pussy nin videosunu izle sansürsüz halini
benzin , ich du dir weh
rammstein ile benzer başka tavsiyesi olan var mı?
linkin park , iron maiden , nuse , green day , disturbed , within temptation , norther , kron bunlarıda dinle
ben de rammsteinla başladım geçen haziranda da canlı canlı izleyebildim beni bu güzel müzikle tanıştıran grubu
Das Modell harbiden güzel.
morgenstern parçası güzel
Ohne Dich... Güzel parçadır.
Şarkıların çoğu güzel. İnsan dinledikçe dinleyesi geliyor yaw
asche zu asche de çok sağlamdır favorim ich will ama
Waidmanns Heil,Liebe Ist Fur Alle Da
Doğru yolu bulmuşun yeğen.Rammstein en sevdiğim müzik grubudur. Rammstein feuer frei yı da dinle ben ilk bu şarkılarını duymuştum. XXX Yeni Nesil Ajan filminde vardı bu şarkı.