rammstein önermeye gerek yok.o zaman şunları öneriyorum sana; children of bodom->silent night bodom night rotting christ->athanati este amon amarth->pursuit of vikings (bu grup başlıca bir bomba zaten :D ) godsmack-> i stand alone pentagram->lions in the cage
Gece gece bu kadarı aklıma geldi.daha istersen yazabilirim :P :)
Ben de Rammsteinle başladım metal müzik dinlemeye. Bi kaç tane de metallica şarkısı dinliyorum, başka bi tür de dinlemiyorum... Artık ülkemizin "Arabesk yavşaklığından kurtulması lazım" Fazıl say diyo bunu abi, katılıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: act48
Ben de Rammsteinle başladım metal müzik dinlemeye. Bi kaç tane de metallica şarkısı dinliyorum, başka bi tür de dinlemiyorum... Artık ülkemizin "Arabesk yavşaklığından kurtulması lazım" Fazıl say diyo bunu abi, katılıyorum.
Aşk acısını metal müzik mi alacak abi?
Tahammül edemediğim tek müziktir bu arada metal.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
quote:
vayy xD
quote:
Orijinalden alıntı: Moskva
quote:
Orijinalden alıntı: To Live Is To Die
Te queiro putaaaaaaaaaaaaaa!
Buck Dich
konserine gidersen buch dich şarkısına geçtiklerinde sahneyi terketmeni öneririm. uygun olmayan şeyler görebilirsin
quote:
quote:
Aşk acısını metal müzik mi alacak abi? Tahammül edemediğim tek müziktir bu arada metal.
aşk acısın almadığını kim söyledi dinlemediğinden olabilirmi acaba
Dope - Motivation
Dope - Die motherfucker die
Dope - Today is the day
Dope - Now is the time
Five finger death punch - Devils own (ilk bunu dinle)
Devils own'u bide böyle dinle :D
Bide bonus olarak koyayım bunu :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 25 Ağustos 2010; 5:13:04 >
Şudur budur diye yazmaya başlarsam tüm R+ şarkılarını yazarım bikaç sakat şarkı vardır dikkat et
quote:
Orijinalden alıntı: darkvoi
quote:
Orijinalden alıntı: JonnieWalker
Bide pussy nin videosunu izle sansürsüz halini
İzleme dedeler var
İzlesin, yengeler var.
quote:
Orijinalden alıntı: JonnieWalker
Bide pussy nin videosunu izle sansürsüz halini
benim-xxx-arsivimin-en-guzide-yerinde.mkv
quote:
quote:
Metali doğru düzgün dinlemedigin belli oluyo
system of a down. dinle cok güzel şarkıları anadolu ezgileride var
quote:
Orijinalden alıntı: Elysian Fields
quote:
quote:
Metali doğru düzgün dinlemedigin belli oluyo
Hiç dinlemedim ki! Bir kaç kere denedim ama sonuç hüsran.
Metal diyince böğüren adamlar geliyor aklıma. Bir tek Metallica'nın Not Else Matter'mıydı neydi bu adam gibi birşey.
quote:
Orijinalden alıntı: Azula77
linkin park , iron maiden , nuse , green day , disturbed , within temptation , norther , kron bunlarıda dinle
Böyle saçma sapan adamlar metal dinliyorum benden kral metalci yok aga modunda takılıyor işte.
Adamın önerdiği gruplar arasındaki tezatlığa bak.
Hiç Accept veya U.D.O. dinleyen yok mu şu forumda ya metalin krallarından birini kaçırmışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 25 Ağustos 2010; 12:19:11 >
Gerisi yalan
Iron Maiden, Megadeth, Dream Theater tavsiye ederim.