bende tavsiye edilen rammstein parçalarını dinledim.beğendiklerim şunlar:
1-Engel 2-Du Hast 3-Bück Dich 4-Spiel Mit Mir
Bu Engel ve Gu Hast Parçalarına Benzeyen Parçaları varmı başka
konserini izle
berlin konseri izledim şimdi.adamlar aşmış yaTavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar dinleyecem hepsini.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
quote:
Orijinalden alıntı: Elysian Fields
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: act48
Ben de Rammsteinle başladım metal müzik dinlemeye. Bi kaç tane de metallica şarkısı dinliyorum, başka bi tür de dinlemiyorum... Artık ülkemizin "Arabesk yavşaklığından kurtulması lazım" Fazıl say diyo bunu abi, katılıyorum.
Aşk acısını metal müzik mi alacak abi?
Tahammül edemediğim tek müziktir bu arada metal.
Metali doğru düzgün dinlemedigin belli oluyo
Hiç dinlemedim ki! Bir kaç kere denedim ama sonuç hüsran.
Metal diyince böğüren adamlar geliyor aklıma. Bir tek Metallica'nın Not Else Matter'mıydı neydi bu adam gibi birşey.
Blind Guardian-Battlefield Iron Maiden-Afraid to Shoot Strangrers ve, Kamelot-when the Lights Are Down'u dinle metali sev
yürü be adamım bu arada slipknot dinlesen fena olmaz
disturbed, marilyn manson da dinle
Kreator - Violent Revolution
Slayer - Angel Of Death
Yukarda sevdiğim şarkıları vermiştim resimli. Hala onlarıdinlyiroum gün boyu kafede de onları çaldım zaten sesi de açmıştım Yavaş yavaş dinleyici kitlesi topluyorum çevremde. Metal iyi kafa yapıyor ya
quote:
Orijinalden alıntı: Bérat
quote:
Orijinalden alıntı: Sağ Kolum Elizabeth
Bu arada bu konunun bu kadar tutacağını tahmin etmezdim :))
Rammstein'den bahsediyoruz bırakta tutsun,
ayrıca Völkerball, Live aus berlin ve Live At Rock Am Ring konserlerinide izle
Evet yaaa özellikle Völkerball London'daki Feur Frei parçasında oradaki atmosfer tam bi epic.
Skidrow - Youth Gonna Wild
dope - die motherfucker die ı dinle
bi kişiyi daha kazanmışız güzeel
Rammstein'dan başka Rammstein'a ilham veren NDH Akımı öncülerinden Oomph!'u da öneririm.
Özellikle Crucified, Beim ersten mal tut's immer weh, augen auf, labyrinth, sandmann, wach auf! şarkıları Oomph!'un en iyi şarkılarıdır.
Bunlara ek olarak da Oomph'un aynı zamanda hüzünlü rock müzikleri de vardır
Örnek olarak, lass mich raus, auf kurs, träumst du vs.
Bi kaç arkadaş metal müzik aşk acısını gidermez demiş, Rammstein-Fruhling in paris seemann Bunlar biraz daha slow parçaları. Fruhling in parisi öneririm
aramıza hoş qeldin kardeşim... [;)] en qüzelleri(aslında hepsi qzl) ...du hast, keine lust, mutter, amerika,amour,feuer frei... xD
quote:
Bi kaç arkadaş metal müzik aşk acısını gidermez demiş, Rammstein-Fruhling in paris seemann Bunlar biraz daha slow parçaları. Fruhling in parisi öneririm
Hayır en iyi Wo bist du(Türkçesi:Nerdesin?) gider.
Ben geçen sene bir arkadaşta ''İch Will'' şarkısını görmüştüm, Ordan tanıdım Dinlediğim tek metal grubu Mein Teil
quote:
Orijinalden alıntı: FadeToßlack
quote:
Hayır en iyi Wo bist du(Türkçesi:Nerdesin?) gider.
Ben zaten en iyi bunlar demedimki! sadece bunları önerdiğimi söyledim
quote:
Abi açtım youtube'dan bütün ön yargılarımı kırarak. Zorladım zorladım act48 abimizi kırmayalım diye ama hoşuma gitmedi abi ya. Olmadı işte.
quote:
quote:
Abi açtım youtube'dan bütün ön yargılarımı kırarak. Zorladım zorladım act48 abimizi kırmayalım diye ama hoşuma gitmedi abi ya. Olmadı işte.
Hiç Accept veya U.D.O. dinleyen yok mu şu forumda ya metalin krallarından birini kaçırmışsınız
Burning'i tek geçerim.
quote:
Orijinalden alıntı: blackcountry bişey itiraf etmeliyim ki eskiden sevmezdim metal müziği gürültü gelirdi mp3 formatı yüzünden, çok ciddiyim. şimdi flac diskografiler arşivledim başka bişey dinlemiyorum.