Şimdi Ara

Rammstein hastası oldum. Artık metal dinliyorum. Mutluyum huzurluyum :)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
1
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her rammstein konusuna yazarım Du riechst so gut
  • bende hiç dinlemem metal ama tavsiyeleri bir deneyeyim.hep aynı müzikleri dinlemekten sıkıldımayrıca torrente flac olarakda varmış.
  • tuttum seni azizimm
    sonne de fena degildir
  • İbret aldım kardeşim.Bundan sonra senin gibi yapacağım.Allah'a şükür bana doğru yolu gösterdi.Doğru insanlarla arkadaş olmamı sağladı.
  • Rammstein iyidir, Rammstein hayattır. Rosenrot'u da dinle, bu parçaları da bayağı iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

quote:

Orijinalden alıntı: +lllllndemann

quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

Orijinalden alıntı: Sağ Kolum Elizabeth

...Tabi sadece bir grup ile yetinmiyorum. Rammstein'in yanında İron Maiden,Metallica,King Diamond'un da diskografileri mevcut....

http://i973.photobucket.com/albums/ae216/ArdilesS/ariv.jpg

Bunları da indir-dinle

Resimdeki arşiv bana ait değil malesef.

bence arşiv manyağı olma.. dinlediklerinin diskografilerini arşivle yeter, iş müzik dinlemekten geçer arşivciliğe döner, dinlemekten keyif de almazsın..

böyle arşiv mi olur yaw....

duyduğun ne kadar metal grup varsa indirmisin

gothic metal, melodic death,trash, ıvır zıvır ne varsa her türden var

hepsini dinliyorum hoşuma gidiyor dersen kalk git ötede bayıl derim...

hepsini dinlemiyorsan o kadar muzik indirip pc de bulundurmak da ayrı bir lüzumsuzluk ...

-kişisel görüş-

Resim bana ait değil hocam. "Müziklerinizi gösterin. Ne dinliyorsunuz?" tarzında bir konuda görüp kaydetmiştim

• Sarki olarak 50 sey oneririm ama klip olarak Du hast ve haifisch.

İkisi de cok derin anlamli ve mukemmel kliplerdir ozellikle haifisch -anlarsaniz konuyu-.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul H. Landers -- 25 Ağustos 2010; 1:02:37 >
  • Iron Maiden
  • Du hast
    Engel
    asche zu asche
    feuer frei
    sonne
    pussy
    spiel mit mir
    dü riescht so git(yazılışını bilmiyorum)
    benzin
  • Engel , Feuer Frei , Du Hast , Mein herz brennt den başka şarkılarını sevmem
  • 1999 lu yillarda pentagram dinlerdim bide metallica Rammstein nasil birsey hiç dinlemedimde Du hast la başlayan yerini dinledim o kadar
  • Dinle dinle güzeldir şarkıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buck Dich -- 25 Ağustos 2010; 1:14:27 >
  • Lağn ! Bu ne ? Beynim.Ahh ! Daha önceden dinleyip beğenmemiştim şimdi tekrar baktım belki zevkim değişmiştir diye.Neyse neyse.Büyüklük bende kalsın.İnsanlara ve siz genç kulaklara iyilik etmek için bir parça koyayım.

Sonuna kadar dinleyin sonra yorumları alayım.Bakın sonuna kadar dedim..
  • Amerika,Benzin,Buck Dich,Du Hast,Engel,Ich Will,Keine Lust,Mutter,Ohne Dich,Pussy,Reise Reise,Sonne,Sehnsucht dinlediklerim.Şimdi topicteki diğer şarkıları da indiriceğim çok sağlam grup.
  • Rosenrot fenadır dinlemediysen tavsiyemdir.
    Keşke önceden seveydin bu seneki sonisfira gelirdin.sanırım 70 sınırını aşmadan bir daha türkiyeye gelmezler kendimi şanslı hissediyorum bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArdilesS

quote:

Orijinalden alıntı: Sağ Kolum Elizabeth

...Tabi sadece bir grup ile yetinmiyorum. Rammstein'in yanında İron Maiden,Metallica,King Diamond'un da diskografileri mevcut....

Rammstein hastası oldum. Artık metal dinliyorum. Mutluyum huzurluyum :))

Bunları da indir-dinle

Resimdeki arşiv bana ait değil malesef..

Bigün benim de böyle arşivim olcak

• Daha da önermem.İlk yukarıdakini sonra bunu dinleyin.Yada ilk bunu sonra onu falan farketmez.

Oğğ yeaaah yeaah !
  • MEGADETH
    IRON MAIDEN
    MANOWAR
    JUDAS PRIEST

GERİSİNE REST!!!!!!!!!
  • Children of Bodom - Downfall
    hammerfall-the dragon lies bleeeding
    manowar-warriors of the world

Klasiktir bunlar herkes bilir..Rammestein dinleyen bunları hayli hayli dinler

hammerfall-glory to the brave'i tavsiye ederim çok hoşuma giden bi parçadır.
  • doğru yoldasın. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.