Şimdi Ara

Rampage drop plus 7.1 sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Birkaç gün önce rampage drop plus kulaklığı aldım. Driverını kurup 7.1 i açtım ve csgo girdim ama farkettim ki masaüstüne geri döndüğümde 7.1 kendiliğinden kapanmış gözüküyor. Ses denetim masasından hoparlörü seçip,hoparlörleri yapılandır dediğimde yalnızca stereo gözüküyor. Bu 7.1 in çalışmadığı anlamına mı geliyor? Burada 7.1 gözükmeli midir? Ayrıca ekolayzer ayarlarını yapıp oyuna giriyorum ardından ayarları değiştirmeden sadece ekolayzerı kapa aç yapıyorum ve sesler değişiyor bunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Rampage Drop Plus 7.1 Sorunu

Rampage Drop Plus 7.1, bazı kullanıcıların karşılaştığı bir sorunla gündeme gelmiştir. Bu sorun, cihazın Bluetooth bağlantısında kesintilere, gecikmelere ve hatta bağlantının tamamen kesilmesine neden olabilir.

Sorunun, cihazın Bluetooth modülüyle ilgili bir donanım arızasından kaynaklandığı düşünülmektedir. Ancak, bazı durumlarda yazılım sorunları da bu soruna yol açabilmektedir.

Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

• Cihazınızı yeniden başlatın.
    • Bluetooth modülünü kapatıp yeniden açın.
    • Tüm Bluetooth cihazlarını cihazınızdan kaldırın ve ardından yeniden eşleştirin.
    • Cihazınızın yazılımını güncelleyin.

Bu adımlar sorunu çözmezse, cihazınızı bir teknisyene götürmeniz gerekebilir.

Rampage Drop Plus 7.1'in Bluetooth sorununu çözmek için çeşitli yöntemler mevcuttur. Cihazınızı yeniden başlatmak veya Bluetooth modülünü kapatıp yeniden açmak gibi basit adımlar genellikle sorunu çözebilir. Ancak, sorun devam ederse daha kapsamlı önlemler almanız gerekebilir.

Rampage Drop Plus 7.1'inizle Bluetooth bağlantısı sorunları yaşıyorsanız, bu sorun giderme adımlarını uygulayarak cihazınızı tekrar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı sıkıntı bende de var 7.1 i açıyorum kısa bir süre sonra kendiliğinden kapanıyor yazılımla alakalı bir sorun sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.