Şimdi Ara

Rampage ETX-750-1 750W 80 Plus Gold Aktif PFC 12cm Fan Oyuncu Power Supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• FSP yada Seasonic almaya gerek yok, sadece kaliteli ve güvenilir bir marka almak yeterli. Zaten bir çok bilindik markaya Seasonic, FSP, SuperFlower, CWT gibi markalar üretim sağlıyor. Misal geçen satılan Phanteks AMP güç kaynağı birebir Seasonic üretimi Focus plus ın aynısı sadece üzerinde Phanteks logusu var hatta firma resmi sitesinde ''Powered by Seasonic'' diye not düşmüş.

Velhasıl illa 1-2 ana üretici markaya takılmaya gerek yok, piyasada çok fazla kaliteli PSU var.

• Arkadaşlar böyle markaları almayın, Dolar almış yürümüş zaten, Sistemi böyle Psu'lara emanet etmeyin, Tier listelerinede güvenmeyin, Bilindik gerçek üretici markalı ürünleri alın tavsiyem FSP az biraz fazla verin sistemin kalbi bu parça Aynı Markayı ve modeli arkadaşım aldı, Fazla güç veriyormuş PSU bir süre kullandı Sonrasında Anakartın Transistörlerinin birtanesi patlamış (ROG ANAKART) PCB 3. katmana kadar yanmış ASUS servis bu bizlik iş değiş tamiri olmaz demiş Güç kaybağı Stabil güç verememiş aşırı yüklenmeden 3.katmana kadar yanmış PCB dedi. Şimdilik THK da ama Güç kaynağı için THK da ürünü değişsinler yada ücret iadesi yapsınlar diyormuş, Çocuk anakartım zarar gördü diyip anakartıda karşılasın diyor, 2 dir gidiyor incelemeye anakartta gitti ama pek birşey çıkmaz Pek ihtimal vermiyorum, FSP, Seasonic gibi markaları tercih edin. Bu firmalar sektörde doayen firmalar.

• ResistibiLiTy kullanıcısına yanıt

FSP yada Seasonic almaya gerek yok, sadece kaliteli ve güvenilir bir marka almak yeterli. Zaten bir çok bilindik markaya Seasonic, FSP, SuperFlower, CWT gibi markalar üretim sağlıyor. Misal geçen satılan Phanteks AMP güç kaynağı birebir Seasonic üretimi Focus plus ın aynısı sadece üzerinde Phanteks logusu var hatta firma resmi sitesinde ''Powered by Seasonic'' diye not düşmüş.

Velhasıl illa 1-2 ana üretici markaya takılmaya gerek yok, piyasada çok fazla kaliteli PSU var.

• 100 lira da olsa alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rampage den bi kasa aldım. söve söve bi hal oldum. kablo geçmiyo arkadaş delikten kablo geçmiyo. delikelr saçma yerlerde. basit bir delik işini bile berbat yapmışlar. zar zor kurdum pc yi. 3 sene kullandım. şimdi kasa değiştirdim. 10 dk sürdü kurması kaliteli kasaya 10 dk. herşey tık tık oturdu. bu rampage kafamdan ter akıtmıştı ter. kablo geçmiyo diye gidip uzatma kablosu aramıştım bilgisayarcılarda.

arkadaş harddisk yeri normalden büyüktü. harddisk takamadım. vatan bilgisayara gittim aldığım yere. zip klipslerle bağla dediler harddiski. onlar öyle yapıyomuş. aman uzak durun rampage midir nedir

ha eski kasamı almak isteyen varsa msj çaksın. biraz da alan uğraşsın :D

• rampage diyor everest çıkıyor nasıl oluyor o  

• dreaman kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla Rampage Everest'in oyun ürünleri sektöründeki alt ismi hocam.

Asus/Rog, A-Data/XPG gibi.

Şahsen en son 10 sene önce felan bir Everest mouse almıştım. Logitech G500'den sonra malzemesi ve tuş basımı o kadar dandik gelmişti ki, bir daha aman dedim bulaşmadım.

Belki geçen 10 senede daha kaliteli ürünler üretmeye başlamışlardır ama ben bildiğimden şaşmam.

Konudaki ürüne gelecek olursak da, 750w güce ihtiyaç duyuluyorsa demek ki en azından 15-20 bin TL'lik sistemde kullanılacak.

O kadar değerli bir sistemi böyle bir PSU'ya emanet etmek hiç akıl karı değil açıkcası. Biraz indirim dönemleri beklenebilir.

Geçen Kasım ayında 450 TL'ye MSI A650GF aldım ve kafam en az 10 sene rahat. Daha 5-10 gün önce Phanteks 999 TL'ye sattı Gold sertifikalı ürünler.

Benzer kampanyalar illa ki gelir yine. Beklemede kalsın bence ihtiyacı olanlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.