Şimdi Ara

Rampage Extreme ve Gene anakartlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bi arkdaşım yeni bi sistem toplıycak ve asus rampage extreme 3 almayı düşünüyo ama oc yapmıyo arkdaşım bu anakartlar sadece oc için mi yoksa normal kullanımda da performansı arttırıyomu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _by_cavalry -- 23 Ağustos 2010; 13:15:48 >

• cevap verebilcek birisi yokmu arkdaşlar..
  • Bu anakartlarda ilk başta tüketici grubu olarak oyuncuları ve overclockçuları alır.Fakat illa da overclockçular kullanacak diye bir kural yok.Ama yine de daha ucuz olan çözümlere yönelebilir.
  • Rampage Extreme 3 anakart kullanıyorum oc anlamam gecmiste yaptım ama tarzanca. ya tutarsa misali rasgele.

ama bu anakartda biosta baktim profiler filan var işlemcim i7 960 profil 2 secerek 3.9 ghz cıkartıyorum.

amacım kolay seklini bulabilirsem yapabilisem 4.5 ghz

anakart guzel tavsiye ederim

gigabyte bence kimse bulasmasın 5 para etmez asus -egva-msı vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

Rampage Extreme 3 anakart kullanıyorum oc anlamam gecmiste yaptım ama tarzanca. ya tutarsa misali rasgele.

ama bu anakartda biosta baktim profiler filan var işlemcim i7 960 profil 2 secerek 3.9 ghz cıkartıyorum.

gigabyte beş para etmez?
  • bence eğer overclock yapılmayacaksa bu kadar paranin o anakarta verilmesinin günah oldugunu dusunuyorum :)
    çok daha ucuza arkadaşının işini görebilecek kartlar var piyasada.
  • tşk ederim arkdaşlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

Rampage Extreme 3 anakart kullanıyorum oc anlamam gecmiste yaptım ama tarzanca. ya tutarsa misali rasgele.

Epic fail..

Asus P6T ve R3 arasında +5ghz dışında görülebilecek fark yoktur.
    Gene den bahsetmişin.Oda extreme nin mini atx factoru.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 25 Ağustos 2010; 0:32:03 >
  • Bencede onun 3/1 i fiyatına işini görecek kartlar varken boşa para vermekten başka bişi değil yaptığı arkadaşının.
  • oc yapmadıktan sonra, diğer seçenek sli, crossfire olacaktır. onu da bütün x58'ler destekliyor. yada p55 ya da 890fx chipsetler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.