Şimdi Ara

RAMPAGE KB-R17 Raptor 219 TL + Kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavye alacağım için araştırıyordum akaçede en çok satılanlarda gördüm 220 tl ye iyi gibi geldi sipariş vedim. diğer sitelere göre ucuz ve kargo bedava. satıcı n11 gg de vb. yerlerde de satıyor ama kendi sitesine daha ucuzdan koymuş klavye arayanlar değerlendirebilir.
    akakce.com
    Rampage Raptor KB-R17 RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kablolu-klavye/en-ucuz-rampage-raptor-kb-r17-rgb-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,430860112.html

• Dükkanın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayırlı
  • OLSUN
  • dukkanın hayırlı olsun diyen yıkıklara gelsin

RAMPAGE KB-R17 Raptor 219 TL + Kargo
  • klavyen
  • uhh Rebirth Raptor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 7 Mayıs 2020; 22:47:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler kendi sitelerinden aldim. iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAMPAGE kaliteli degil
  • Hayırlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • royal kludge klavyelere benziyor
  • olsun

edit> öneri klavyedir:
    www.teknosa.com
    Logitech G213 Prodigy Tr Gaming Klavye (920-008094) Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/logitech-g213-prodigy-tr-gaming-klavye-920008094-p-125088753

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 8 Mayıs 2020; 4:5:45 >

• kayisikent kullanıcısına yanıt
    Başlıkta paylaşılan üründe numpad yok alınmaz ama sizin attığınız üründe mantıklı olmamış. Bu mekanik klavye sizin attığınız membran.
  • Mekanik olması istenmemiş ki. İlla mekanik klavye linki atmak gerekiyorsa:
    akakce.com
    Trust 21808 GXT 890 Cada RGB Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kablolu-klavye/en-ucuz-trust-21808-gxt-890-cada-rgb-mekanik-kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,102210587.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 8 Mayıs 2020; 4:10:56 >

• Ben bu markayı matah bir şey sanıyordum, bir klavyesi elime geçti, bu nasıl kalitesiz bir şey böyle derken, Everest olduğunu öğrendim.
    Mahir Saruhanoğlufacebook
    Mahir Saruhanoğlu
    https://www.facebook.com/mahirsaruhanoglu/posts/10158491187423856

1994 yılından bu yana bilgisayar kullanıyorum, gördüğüm en kalitesiz marka diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Başlıkta paylaşılan üründe numpad yok alınmaz ama sizin attığınız üründe mantıklı olmamış. Bu mekanik klavye sizin attığınız membran.
    Neye göre alınmaz? bi normu mu var bu işin acaba bilmiyorum aydınlatın beni.
    Şahsen ben numpedsiz klavyeleri daha çok beğeniyorum hatta olabildiğince küçük olan klavyeler beni daha çok cezbediyor mesela anne pro 2 biraz uygun olsa hemen alırım.
    Paylaşıma gelirsek uzun süredir takip ettiğim bi klavye düşünmeden alabilirsiniz fiyatı iyi.
  • Bu klavyenin 2 modeli var birisi gerçek rgb her tuş değişebiliyor sizin attığınız ise 6 sabit renkli. Bence fiyatı uygun değil. Zaten 220 verildikten sonra çok alternatif var gamepower warlock rampage eagle gibi. Gaming gecesini bekleyip daha güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • piyasadaki en dandik markalardan biri keske youtube/dh biraz araştırıp alsaydınız.
    jm 610 aldım 3 sene oldu tık yok daha cokta ucuza almıstım kaldiki gamepower vs cok daha iyi klavyeler varken ...
  • photoshop olabilir
    hayır, yıkıkları savunduğumdan değil, ama bu ihtimal de var yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.