3395 TL SATICI TRENDYOL |
Rampage Rm-270 X-tıtan 1ms 165hz Hdr Gaming Curved Freesync Yükselik Ayarlı 27 Inç RM-270 X-TITAN
-
-
Vatana gittigimde personel rampage'in monitorlerinden uzak dur demisti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
komisyon vermiyor olabilirler.
-
Vatandaki adam ne anlasın ekmeğinin peşinde.
-
Kesinlikle. Burada herbokolog forumcular varken vatan personeli kim :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buradakiler vatandakileri cebinden çıkarır. Vatan kim hakikaten ya ne sanıyorsunuz siz onları.
-
Bundan bir kaç ay önce vatan bilgisayar monitör bölümünde 4 sene çalışmış arkadaşım benden monitör önerisi istemişti. Çocuğa sordum sen nasıl satıyordun monitör falan dedim Allah ne verdiyse kitliyordum demişti.
-
27" monitör kullandım çok büyük geldi ve gözlerimi yordu. şahsen 24" yeterli bence.
-
Tercih meselesi hocam, kullandığınız 27 inç çözünürlüğü neydi?
32 inç kullanıyorum ben hikayeli oyunlarda, fifa pes gibi oyunlarda güzel oluyor, fps oyunlarında geniş geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2K değildi hocam. Belki benim gözlerde sorun vardır. Lol vs oynarken büyük geliyordu tüm haritaya hakim olamıyordum :)
-
Bende bunun daha kötüsü var, IPS monitor ekrana 2 saaten fazla bakamıyorum panel ne kadar kaliteli olursa olsun 2 saaten sonra gözlerimi alev almış gibi yakıyor 3 kere IPS alıp iade etmek zorunda kaldım.Cihazları hep 1 hafta kadar denedim belki alışırım diye ama olmadı her türlü ayar vs denedim yine olmadı :) Göz hastalığım var büyük ihtimalle ondandır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 17 Ağustos 2022; 16:1:32 > -
Şuan hangi panel kullanıyorsunuz hocam ?
-
TN kullanmak zorunda kaldım maalesef, VA hiç denemedim daha doğrusu 3 kere IPS iadesinden sonra VA denemeye cesaret edemedim.Şuan Asus 280hz 24Inç TN kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sizce bu monitör mü iyi yoksa bu mu
www.itopya.comGIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYAhttps://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber -
quote:
Orijinalden alıntı: yannispapapetru
Vatana gittigimde personel rampage'in monitorlerinden uzak dur demistiHocam sen gelen yorumları boşver 3 4 sene bilgisayar kullanan adam Rampage monitorlerin ne kadar iğrenç bir görüntü kalitesine sahip olduğunu tek bakışta anlar. Geçen yıl 165mhz 27" curved rampage monitor almıştım 3 gün dayanamadım 4. gün iade edip 1000 lira fark ödeyip aynı özellikte samsung aldım. Ağa arasında ufak tefek değil dağlar kadar fark var bırak oyun oynamayı siyah ekranda bişler okurken scroll up-down yaparken bile fark ediyor.
Monitor alacak adam rampage gamepower falan uzak durur. Alıcaksan Samsung LG Asus MSI geriye kalan amatör işi.
-
Bunun konusundan almıştım bende 23" den 27" ye geçen biri olarak gözler hala alışmadı ama 2k baya iyi hissettiriyo kendini özellikle film ve oyunlarda.
Elbette iyi markalarla kıyaslanamaz ama hemen hemen yarı fiyatına fiyat farkı var. Özellikle şu monitör gurusu olan kalın fontlarla yazı yazan arkadaş görürseniz kaçın :)
-
Hocam bi ustreki mesajimda olan monitor hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Rampage, casper vs. almayın
Tesekkurler cevap icin. Bu gigabytei aliyorum
Haha vatan mı? vatanda bir tane adam akıllı donanımdan anlayan personel bulamazsın hepsi kağıt üstünde ne yazıyorsa onu okur geçer. Vatan çalışanlarını donanımdan anlıyor sanıyorsanız vah halinize
Yıllar önce vatana kuzenim için laptop bakmaya gittik (kendisi mağaza dışında almıyor) 1060 lı bir cihaz alıcak biraz bakınırken über süper zeki bir eleman geldi 1060 lı laptop fiyatına 1050 li laptop tavsiye etmeye başladı. Dedim 1060 lı laptop var neden 1050 li öneriyorsun? bunun ssd daha gelişmiş ve 1050 ile 1060 arasında fazla fark yok dedi :DDDDDDD daha sonra ben bu arkadaşa tane tane neden 1060 lı laptop un daha iyi olduğunu anlattım fakat aldığım cevap ''ben bu işin okulunu okudum''
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Buradakiler vatandakileri cebinden çıkarır. Vatan kim hakikaten ya ne sanıyorsunuz siz onları. |
Kesinlikle. Burada herbokolog forumcular varken vatan personeli kim :D
|
Bundan bir kaç ay önce vatan bilgisayar monitör bölümünde 4 sene çalışmış arkadaşım benden monitör önerisi istemişti. Çocuğa sordum sen nasıl satıyordun monitör falan dedim Allah ne verdiyse kitliyordum demişti. |
Benzer içerikler
- msi shout out
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- epson l3260 yorumlar
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X