Şimdi Ara

Ramsay Bolton Sevenler Derneği (Spoiler İçerir Dikkat )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
3.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game of Thrones dizisinin psikopat , bir o kadar da sempatik karakteri Ramsay Bolton için açılmış konudur .

Bolton Hanesi

Dehşet Kale'li Bolton Hanesi, Kahramanlar Çağı'na kadar uzanan ve İlk İnsanlar'dan gelen eski bir soydur. Armaları pembe üzerine kırmızı, derisi soyulmuş bir adamdır. Hüküm yerleri Dehşet Kalesi'dir ve Kuzey'in en güçlü lordlarından biridir. Boltonlar en çok düşmanlarının derisini yüzme yöntemleriyle bilinir.
    Bolton Hanesinin sözü "Kılıçlarımız keskindir"
    Boltonlar arasındaki ortak bir deyiş ise "Derisi yüzülmüş bir adamın hiçbir sırrı yoktur" sözüdür.
    Ramsay Bolton Sevenler Derneği (Spoiler İçerir  Dikkat )
    Bolton Hanesi yaptığı işkenceler ile Tıp bilimine ve Westeros Anatomi bilimine çok katkısı olmuştur.

Ramsay Bolton Kimdir ?

Ramsay Bolton,Roose Bolton'un sonradan meşrulaştırdığı gayrimeşru çocuğudur.Gerçek adı Ramsay Kar'dır. Ramsay, Roose Bolton'un ve bir değirmencinin karısını tecavüz etmesinden oluşan bir üründür.

Ramsay Bolton Karakteri ve Özellikleri

-Ramsay başkalarına işkence etmeyi çok seven acımasız, zalim ve vahşi biridir.

-Düşmanlarının derilerini yüzerken kullanılan Bolton kostümüne çok düşkündür.

-Ramsay çıplak kadınları Bolton Ormanlarına bırakıp, vahşi köpek sürüsüyle onları avlamak kadar küfürlü söz söylemekten de zevk alır.(Kadınları öldürdükten sonra cesetlerinin derisini yüzüyordu.) Sonra Ramsay'in öldürdüğü insanların derileri Dehşet Kalesi'nin dehşet verici hazine odasına götürülür.Ramsay kadınların cesetleri ile vahşi köpeklerini doyurur.

Ramsay Bolton Hakkında Söylenenler

Onun kanı kötü.Sülüklenmesi gerek.Sülükler kötü kanı emerler, bütün öfkeyi ve acıyı emerler.Bunca öfkeyle dolu bir adam, düşünemez.Ama Ramsay…korkarım ki onun bozuk kanı sülükleri bile zehirler. Roose Bolton

Hiç Kar’ın bu kadar kara olduğunu gördün mü?Ramsay Lord Hornwood’un topraklarını onun duluyla zorla evlenerek aldı, ardından onu bir kuleye kitledi ve onu unuttu.Kadının açlığa daha fazla dayanamayarak kendi parmaklarını yediği söyleniyor.Lannisterların kral adaleti ise onun katilini Ned Stark’ın küçük kızıyla evlendirmeyi uygun buluyor. Wyman Manderly

Boltonlar her zaman kurnaz olduğu kadar zalim olmuştur, ancak bu insan bedeninde bir canavar olmalı. Robett Glover

Ramsay Bolton Sözleri

-Eğer bunun iyi bir sonla biteceğine inanıyorsan, dikkatini yeterince vermemişsin demektir.

Not : Ramsay Bolton' a ait sözlerini paylaşın ekleyelim arkadaşlar .
    Not: Eklenmek istediğiniz taktirde belirtmeniz yeterli .Ekledim diyerekden mesaj kasmıyayım

Kullandığımız Kaynaklar .

http://viki.gameofthronestr.com/Bolton_Hanesi
    http://viki.gameofthronestr.com/Ramsay_Bolton

Üyelerimiz
    1- Şehitkamil
    2- 742793
    3- Kairros.
    4- Düşünen Biri
    5- ayazgecem
    6- Ron Swanson
    7- Brolaf
    8- WISDOM
    9- Cane®
    10 Ramsay Bolton (Onurlu Üyemiz )
    11 b0Ni
    12 Lemansky
    13 isolmaz
    14 Bloody Hell
    15 Houston Rockets
    16 Souclarin
    17 S. Hawking
    18 Jersey Devil
    19 thadcastle
    20 GoodNightKiss
    21 Andres Iniesta
    22 28kerem28
    İmza Linkimiz

Ramsay Bolton Sevenler Derneği

[center][image]https://store.donanimhaber.com/f3/3e/c4/f33ec48e33aa8005d92923ad9119a8b8.gif[/image]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_116425072/tm.htm][size=1][b]Ramsay Bolton Sevenler Derneği[/b][/size][/link][/center]

yazısız resme tıklayınca konuya gideni

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_116425072/tm.htm][center][image]https://store.donanimhaber.com/f3/3e/c4/f33ec48e33aa8005d92923ad9119a8b8.gif[/image][/link][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 18 Ağustos 2017; 12:30:55 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ramsay Bolton Sevenler Derneği: Dikkat, Spoiler İçerir

Ramsay Bolton, "Game of Thrones" dizisinde yer alan, kışkırtıcı ve acımasız bir karakterdir. Kendisi acımasızlığı ve sadist eğilimleriyle bilinir. Bazı izleyiciler, onun ürkütücü çekiciliğine ve karmaşıklığına kapılmışlardır.

Ramsay Bolton Sevenler Derneği, bu kontroversiyel karaktere hayranlık duyan hayranların oluşturduğu bir gruptur. Dernek, Bolton'un kurnazlığını, hayatta kalma yeteneklerini ve nihai sonunu tartışmak için bir platform sağlar.

Ramsay Bolton'un sevenleri, onun acımasız eylemlerini kötü çocuk sendromuna veya travmatik bir çocukluğun sonucu olarak görme eğilimindedir. Onun iç dünyasındaki kırılganlığı ve kendi değersizlik duygularını anlamaya çalışırlar.

Ancak, Ramsay Bolton'un eylemlerini savunmak veya haklı çıkarmak doğru değildir. Onun vahşiliği ve sadizmi onu korkunç bir karakter haline getirmektedir. Yine de, karakterin psikolojik derinliği ve dizideki rolünün önemi, bazı izleyicileri onunla ilgili karmaşık duygular beslemeye yöneltmiştir.

Ramsay Bolton'un hayranları, karaktere ilişkin farklı bakış açılarını keşfetmek ve onun neden bu kadar büyüleyici olduğunu anlamakla ilgilenmektedirler. Dernek, karakterin eylemlerini eleştirmekten ziyade anlamayı ve takdir etmeyi amaçlamaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Ben de varım

Sizi nasıl unuttum yav Hoşgeldiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Ben de varım

Sizi nasıl unuttum yav Hoşgeldiniz

Olur öyle Hoş bulduk

• OOOO RAMSAYY REYİZZ !! Benide ekleyin :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spectre28 -- 27 Nisan 2016; 17:50:28 >
  • Gelmiş geçmiş en psikopat reis

• quote:

Orijinalden alıntı: ayazgecem

OOOO RAMSAYY REYİZZ !! Benide ekleyin :(

Hoşgeldiniz hocam

Kılıcımız Keskindir !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiç sevmiyorum sabırsızlıkla diziden ölüp çıkmasını bekliyorum en sinir olduğum karakter öldürseler bari dizide
  • Nefret ediyorum
  • Tamam, sevilecek yanı "ilk" bakışta görülmeyebilir fakat en azından istikrar sahibi; psikopatsa herkese psikopat, son bölümde sevgilisi için dediği şey de bunu kanıtlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 27 Nisan 2016; 19:01:36 >
  • Evet, ben de o sözleri söyleyene kadar şaşırmıştım ama yine yanıltmadı bizi.

• Ramsay benim gözümde II. Joffrey. O kadar nefret ediyorum. Ölünce tekbir getirecem.
  • Düşmanımız da çokmuş

Hepiniz Stark olsanız ne yazar birimiz Bolton olduktan sonra

Bir düğün gecesi ansızın ...

Joffrey reis bir Ramsay değil ama O bir Lanniester (Tywin başkan seni saygı ile anıyoruz )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 27 Nisan 2016; 20:35:10 >
  • Şehitkamil kullanıcısına yanıt
    Bizim ölümüz bile değerli. Fakat sizin diriniz dahi beş para etmez.

Demir Tahtın Başına Stark Geçecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar

Stark reisinizi öldürdük, Varisini ve Eşini bir gecede ötekilerin yanına gönderdik, birini sakat bıraktık diğerini başıbozuk . Zorla birini evlendirdik diğeri kıta değiştirmek zorunda bıraktık. Kısyarını aldık ve halkınızın derisini yüzdük.

Kendini kumandan sananı da sevdigi yabaninin yanına gönderdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehitkamil -- 27 Nisan 2016; 21:02:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehitkamil

quote:

Stark reisinizi öldürdük, Varisini ve Eşini bir gecede ötekilerin yanına gönderdik, birini sakat bıraktık diğerini başıbozuk . Zorla birini evlendirdik diğeri kıta değiştirmek zorunda bıraktık. Kısyarını aldık ve halkınızın derisini yüzdük.

Kendini kumandan sananı da sevdigi yabaninin yanına gönderdik

Vurursunuz eyvallah ta dirilirse sıkıntı büyük.

• Konu başlığına spoiler içerir yazarsan iyi olur. Akşam akşam küfür yemeyelim.
  • quote:

Konu başlığına spoiler içerir yazarsan iyi olur. Akşam akşam küfür yemeyelim.

Halledildi Az kalsın Winter is Coming'den 15 Days Coming'e gidiyorduk

• Şu adam sevilmez mi be
    Seni sevmeyenin sosisini keseceğiz sosisini

• THE NORTH ALWAYS REMEMBER
    Jon reyiz kışyarına geldiği vakit bu mesajı editleyeceğim.
    köpekler gibi öleceksiniz
    ayrıca Starklarla boy ölçüşmek sizin ne haddinize insanımsı yaratıklar!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.