Şimdi Ara

randevu alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 aralığı seçtim. daha yakın bir zamana almak istiyordum ancak en yakın tarih 13 aralık diğerleri dolu. gerekli evrakları emniyete versek emniyet müdürlüğü ehliyeti hemen orada bize mi verecek? Bir de tam saatinde mi orada olmak gerek? bir de harç ücretini yatırmadım. 20 gün felan yatırmayayı düşünüyorum acaba bu harç ücretini istediğim gün yatırma gibi bir özelliği varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 11 Ekim 2016; 10:48:09 >

• randevu gününe kadar istediğin bir gün yatırabilirsin. oraya gittiğinde geçici ehliyet verecekler orijinali adresine gelene kadar. randevunu aldın ama değiştirme şansın var sen yine randevu sorgulamadan ara ara bak en erken ne zaman diye. ben baktığımda İzmir-Karşıyaka'da aralık başlamıstı fakat bir girişimde 21 Ekime rast geldim ve hemen aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocked19

randevu gününe kadar istediğin bir gün yatırabilirsin. oraya gittiğinde geçici ehliyet verecekler orijinali adresine gelene kadar. randevunu aldın ama değiştirme şansın var sen yine randevu sorgulamadan ara ara bak en erken ne zaman diye. ben baktığımda İzmir-Karşıyaka'da aralık başlamıstı fakat bir girişimde 21 Ekime rast geldim ve hemen aldım

erken tarihlerin açılacağından haberim yoktu kardeş iyi ki söyledin sayende 19 Ekime çektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 13 Ekim 2016; 0:42:50 >
  • quote:

randevu gününe kadar istediğin bir gün yatırabilirsin. oraya gittiğinde geçici ehliyet verecekler orijinali adresine gelene kadar. randevunu aldın ama değiştirme şansın var sen yine randevu sorgulamadan ara ara bak en erken ne zaman diye. ben baktığımda İzmir-Karşıyaka'da aralık başlamıstı fakat bir girişimde 21 Ekime rast geldim ve hemen aldım

tüm belgeleri oradaki memura verdik, sorunsuz tamamlandı diyelim, peki ehliyet hemen yarın mı çıkar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Muaddib -- 13 Ekim 2016; 1:00:49 >
  • DOSTUM BENIMKİ 2 GÜNDE GELDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

quote:

tüm belgeleri oradaki memura verdik, sorunsuz tamamlandı diyelim, peki ehliyet hemen yarın mı çıkar?

hemen çıkmıyor da acele etmene gerek yok zaten geçici ehliyet veriyorlarmış. ben de bekliyorum son 5 gün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.