Şimdi Ara

Range Extender ( Kablosuz alan genişletici)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi geceler arkadaşlar. aramızda iki kat olan bir arkadaştan internet alıyorum. ama kablosuz sinyali yetersiz ve kablolu kullanıyorum. kablosuz sinyalini güçlendirmeyi düşünüyoruz. alacağımız cihazı onun evine takacağız. bu konuda bir kaç ürün buldum. bu ürünlerin özellikleri aynı mı? yani benim istediğim amaca hizmet ediyorlar mı? hepsi benim istedğim işe yarıyorsa hangisini önerirsiniz? bu konuda tecrübeli arkadaşların yorumunu bekliyorum. teşekkürler...

Asus RT-N12 D1 300Mbps 2x5DBİ Evrensel Kablosuz Alan Genişletici *90tl*
    Inca IAP-700NR 300 Mbps N Router / Access Point / Repeater *73tl*
    Dark RangeMAX WRT320 802.11n 300Mbit 2x5dBi Antenli Kablosuz Router/Access Point (DK-NT-WRT320) *69tl*
    Dark WRT-300 802.11n WiFi 300Mbit 4 Port Ethernet Kablosuz Router Access Point(DK-NT-WRT300) *63tl*
    Tp-link TL-WA830RE 300MBPS Kablosuz N Menzil Genişletici *72 tl*

• Evinize modemden bir kablo geliyorsa alacaginiz cihazi kablonun ucuna takarsiniz

Ayni yere bir cihaz koymanin bir anlami yok koysaniz bile yine size faydasi olmayacaktir

Asusu tavsiye ederim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş evleneceği için kablolardan kurtulmak istiyor. o yüzden de kablolu bağlantıyı sökmek istiyor. yani bana gelen kabloyu sökeceğiz. benim evin salonuna iki diş geliyor kablosuz. olmazsa benim evin salonuna taksak nasıl olur. bir de dediğim gibi yukarıdaki cihazların hepsi aynı amaca mı hizmet ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnightblue

arkadaş evleneceği için kablolardan kurtulmak istiyor. o yüzden de kablolu bağlantıyı sökmek istiyor. yani bana gelen kabloyu sökeceğiz. benim evin salonuna iki diş geliyor kablosuz. olmazsa benim evin salonuna taksak nasıl olur. bir de dediğim gibi yukarıdaki cihazların hepsi aynı amaca mı hizmet ediyor.

Evet kablosuz alan genisletmek icin
    Kabloyu sökebilirsiniz
    Bu arada asusu alip kendi evinize kuracaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 1 Temmuz 2014; 21:13:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.