Şimdi Ara

Range Radar Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bir video izlerkenhttp://oi51.tinypic.com/2qi2s94.jpg şu resimdeki addon ile karşılaştım Range Radar majordomo da örneğin cat formundayken zıplıyor ve alanı patlatıyor o akrep formuna kadar o şekilde duruyor bu yüzden herkesin 10 yard kadar boşlukla durması gerek bu videoda bunu kolaylaştıran bir addon gördüm ancak araştırmama rağmen bulamadım hangi addon olduğunu bilen varsa söyleyebilirse çok yardımcı olucak.

Birde arkadaşlar baleroc fightında shard'ın verdiği debuff'ı takip etmemiz gerek o debuff ı gösteren minimap in o taraftaki butonu hangi addonla büyültebilirim ?

Şimdiden cevap veren arkadaşlara teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louni -- 23 Ağustos 2011; 3:13:48 >

• radar bigwigs in eklentisi. debuffları ise ister power auras ile ayarla istersen tellmewhen ile. hangi combatta hangi buff ı ayarlamak istiyorsan örnenğin necrotic plag aldın power aurasa buff ın adını yazıosun kimin üzerinde iken uyarsın seçeneğine self seçersin timer vs isteğe göre ekle hatta buff aldıgında sesli uyarı da verebilir.
  • Deadly Boss Mods in radari degil mi?
    yeni versiyon ile geldi diye hatirliyorum....
  • DBM kullanıyorum aynı radar bende var.Ama bazen açıp kapamak için komut gerekiyor. /range 10 yazarak range i ayarlayabilirsin.Tekrar /range yazarsan kapanır.
  • BigWigs radarı o ilk onda vardı yani
  • sadece dbm kullanıyorum bende de var.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:39:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.