Şimdi Ara

range rover çok güzel araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • range rover jipleri çok seviyorum süper çok güzel über mükemmel

• Bazen bu forumu birakan insanlar hakli miydi diye kendimi sorguluyorum. Zaten aliskanliga donustugu icin giriyorum, yoksa birsey ogrendigimizden degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum01 -- 20 Aralık 2014; 2:51:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani ?

• Cocuk senin uyku saatin gecmedimi?

• uber uber uber
  • Tamam paşam.

• Gece gece rüyanda mı gördün naptın?

• İyice hababam sınıfına döndü artık.

• Evet güzel.. Büyüyünce çok çalışır, inşallah bir gün alırsın..

Şimdi üstünü iyi ört, havalar soğuk, bir tarafın açıkta kalıp üşümesin. İyi uykular.
  • Al bi tane

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Bazen bu forumu birakan insanlar hakli miydi diye kendimi sorguluyorum. Zaten aliskanliga donustugu icin giriyorum, yoksa birsey ogrendigimizden degil..

Söyler misiniz ne yapmak lazım? Bu tür kişilerin evlerine gidip netlerine neşter mi vuralım? Nedir yani bu provokatif mesajınız?

Hangi bir forum yoktur ki böyle sorunlar yaşanmasın. 300-500-1000 kişilik forumlarda böyle sorun çıkmıyor diye, milyon üyesi olan donanimhaber forumu ile mi kıyaslıyorsunuz?

Sizin bu gördüğünüz bu tür konular neki? Gelin bizlere sorun, sizin görmediğiniz bir o kadar mesajları da biz temizliyoruz. Bitiyor mu? Bitmiyor. Yine gelecekler, yine böyle konular olacak. Otomobil forumu son 1,5 senedir elimizden geldi kadar düzenli bana göre. Eksiklikler yok mu? İllaki var. Mümkün mertebe elimizden geldiği kadar kontrol etmeye çalışıyoruz. Üyelerde bizlere yardımcı olmalılar ki, daha iyi yerlere gelebilsin bölüm..

• İlk çıkan Range daha iyi. Arabanın dışında seyahat ediyor havası veriyordu. Yenileri sadece yüksek arabada seyahat ediyor hissi veriyor.
  • aynen range roverlar güçlü çar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Bazen bu forumu birakan insanlar hakli miydi diye kendimi sorguluyorum. Zaten aliskanliga donustugu icin giriyorum, yoksa birsey ogrendigimizden degil..

Söyler misiniz ne yapmak lazım? Bu tür kişilerin evlerine gidip netlerine neşter mi vuralım? Nedir yani bu provokatif mesajınız?

Hangi bir forum yoktur ki böyle sorunlar yaşanmasın. 300-500-1000 kişilik forumlarda böyle sorun çıkmıyor diye, milyon üyesi olan donanimhaber forumu ile mi kıyaslıyorsunuz?

Sizin bu gördüğünüz bu tür konular neki? Gelin bizlere sorun, sizin görmediğiniz bir o kadar mesajları da biz temizliyoruz. Bitiyor mu? Bitmiyor. Yine gelecekler, yine böyle konular olacak. Otomobil forumu son 1,5 senedir elimizden geldi kadar düzenli bana göre. Eksiklikler yok mu? İllaki var. Mümkün mertebe elimizden geldiği kadar kontrol etmeye çalışıyoruz. Üyelerde bizlere yardımcı olmalılar ki, daha iyi yerlere gelebilsin bölüm..

Ben söyleyeyim.
    1.En başta yararlı bölümlerde atılan mesajlar mesaj sayılarını etkilemeyecek.Böylece gerçekten yardım etmek isteyen ve birşeyler öğrenmek isteyen bu forumlara girecek.
    2.si Konu dışı da dahil olmak üzere daha sert kurallar getirelecek.Konu dışındaki veletler yüzünden hiçbir forumda rahat edilmiyor.Adam otomobil bölümünde hikaye yazıyor . Gerçek olmadığı da belli.Ama ceza almıyor.
    3.sü. Adminlerin yaptığı "yeğencilik " bitmeli.Sizin için söylemiyorum konu dışında adamlar neler neler yapıyor ceza almıyor.
    4.Bu kadar ünlü bir forum artık yaşla üye alımına geçmeli.O kadar "müşteriniz " var .Artık sadece yayılma değil itibarı koruma politakası da yapmanız gerekir.

• ITTF kullanıcısına yanıt
    3. Maddene göre adminler de DAYI mı la Abbas?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABABA2307 -- 22 Aralık 2014; 2:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

3. Maddene göre adminler de DAYI mı la Abbas?

Kelimenin aslı `Nepotizm` ama Türkçe yegencilik olarak geciyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Ne yapılması açık mesaj sayısı yazmasın insanlar mesaj kasıyor rütbe alabilmek için bu gayet açık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.