Bildirim
Rap (hip-hop) bir müzik türümüdür
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bence sanatcı değiller ama rap bir tarz yazdığın isimlerde rap ın asları -
bilmem öylemidir -
hiphop bir yaşam tarzıdır......
rap te onun bir koludur....kendini sözler le ifade etme.....freestyler......
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 12 Nisan 2005, 16:02:18 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
hiphop bir yaşam tarzıdır......
rap te onun bir koludur....kendini sözler le ifade etme.....freestyler......
katılıyorum -
Hip-Hop yaşam tarzı, Rap müzik türüdür!
Yazdığın kişiler Türkçe Rapin babalarıdır, ayrıca Sanatçılardır
Post sayını arttırmak için böyle saçma şeyler yazma -
SaM
winamp ında nasıl yüklü olabiliyor bi bu cümleyi ele alırmısın içinden çıkarsan sanat sanatçı kavramını konuşuruz
zaten bu bu nick deki bir insan cevap yazmasammı diye bir düşünce kapladı içimi ama neyse bari bir fikir yakala
quote:
Orjinalden alıntı: cahill
arkadaşlar objektif olarak söylemek gerekirse rap bir müzik türü yada bir sanat eseri değildir.dolayısıyla nefret, ceza, erci-e (bildiğim kadarıyla ) sanatçı değildir. ama ceza yinede benim winampımda yüklü arada bir dinliyorum. katılanlar katılmayanlar yazabilir.
-
Onlar sanatci degil(Tarkan'in sanacti diye kabul edildigi yerde)yapt1klar1da sanat eseri degil digelim.
bu ayr1 b1r konu ama sen rap h1p hop b1r muz1k turumudur dem1ss1n sonrada sanat eser1 olay1na dalm1ss1n.ne alaka var?:)
Bence dinledigin zaman sana cok sey kazand1ra b1lecek b1 muzik turu tavs1yede eder1m.bence winampta yuklu olan rap sark1 say1s1n1 artt1r hosuna g1tmeme 1ht1mal1 olamaz -
allah razı olsun bu nickdeki bir şahsa cevap vermişsin.sözüm(hipnotyc)sana. winampım da yüklü dememin sebebi objektifliğimi pekiştirmesi açısından idi... ceza ve fuatın sesi iyi (rap açısından) ayrrıca numetal tarzı yapan bir gruba (özellikle fuat) çok iyi solist olabilir. Fakat şuanda bu isimlere sanatçı diyemeyiz. Katılan katılır katılmayan nedenlerini yazar . ayrıca cevaplar çok düzeyli -
yüklü kelimesi bana ters geldi onun yerine winamp listemde kelimesi daha mantıklı bir cümle olur bence
sana sadece 1 tane söyleyeyim bilmiyorum artık ne dersin buna
Nefret, Statik, Ses, Yener - Vatan bunu bir dinle eski ama sağlam parçadır
bence müzik bir sanatsa sanatın en alasını bu insanlar yapıyor -
Hiphop bir Kültürdür..
RApde Bu kuLturun sözLerLE dısartı vuruLmasıdır...
Graffity sekiLLerLe faLam fiLAm die gidior... -
sadece bi müzik türü deildir.bi yaşam tarzıdır. -
Rap stili cogunlukla sistemi elestirir Arabesk gibi tanrıya isyan fln yoktur Sadece sistemi Ve Yoneticileri yargılar ...
Rap de melodi de Onemlidir Bunları yapanlar cok iyi sanatcılardır eger Turkce rap dısında West Coast dinlerseniz dedigimi daha iyi anlarsınız
Tupac Rap in efsanevi ismidir... Tupac ya da 2pac olarak aratın ve sarkıları dinleyin dedigimi anlarsınız
Hiphop ta Bir hayat cizgisi wrdır ama cogunu hiphop un kolu olan Rap a baglıdır... Bira karısık kıscası dinleyin anlarsınız... -
yasam tarzi -
nasıl yaşam tarzı abi ben anlamadım? bol pantolon ve kapşonlu giyen arkadaşlar oluyor, görüyorum. iki elleri cepte ve yere bakarak yürüyorlar. giyim tarzı bu yaşam tarzından mı gelmekte mesela? başka ne gibi özellikleri vardır bu yaşam tarzının? -
giyim tarzı aynen cunku tanınamamk için dir bu giyim tarzı..
BoL giyersin cunku vucut hatLarından baska bi çetenini uyesi seni tanıamaz :))
Kapson takarsıns ruatın beLLi oLmaz :) -
hipapçılar dışarı arabesk ownz -
hiphop kültürü: 4 ana temadan oluşur
1)rap müzik:1970 li yıllarda amerikalı zencilerin ırkçılık olayını protesto etmek için kavgaya değilde müziğe sarılmalarıyla çıkmıştır.rapçinin sesinin güzel olması gerekmez zaten konuşmayla yapılır.genellikle içinde melodi bulunmaz sadece yüksek sesli bas ve çeşitli tizler içerir.
2)graffiti:duvarlara şekilli yazılar(özellikle yazanın lakabı) yazarak isyanı dile getirir.Genellikle sprey boya kulanılarak yapılır.(bu bir sanattır)
3)break dance:spor ve beden dilini konuşturmak için ap ayrı çıkartılmış dans türüdür.
4)hatırlamıyorum -
cidden cahill mişsin sen yaw.HipHop ve RAp tabiiki bi müxik türüdür.Onlar ve diğerleri de sanatçıdır.Müzik eserleri yapan herkes sanatçıdır. -
quote:
Orjinalden alıntı: cahill
arkadaşlar objektif olarak söylemek gerekirse rap bir müzik türü yada bir sanat eseri değildir.dolayısıyla nefret, ceza, erci-e (bildiğim kadarıyla ) sanatçı değildir. ama ceza yinede benim winampımda yüklü arada bir dinliyorum. katılanlar katılmayanlar yazabilir.
bir insanın nickiyle açtığı topic bu kadar uyumlu olur
Benzer içerikler
- kurtlar vadisi erhanın sesi neden değişti
- en ünlü kovboy artistleri
- şahin k filmleri
- gitmekle ilgili şarkılar
- eminem ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X