Şimdi Ara

Rap (hip-hop) bir müzik türümüdür (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melodi armoni olmadığına göre cevap açık sanırım
  • açtığın topice bak tabiki bir müzik türüdür
    hİp HoP BİR BOMBA
  • Anlamak İcin Dinlemek Lazım Dinlemeden Yazmayın En azından Changes bi still Dre fln dinleyin 1 2 sarkı dinleyin en azından Turkce rap biras Dandik kalıor ama O da geliişior.
  • eminemin küfürlerini mi dinleyelim?Yoksa dre nin herkesin annesine tupacın polise küfürlerini mi?yoksak gang boyların uyuşturucu hikayelerini mi?
    yaşasın türkçe rap en azından insalcıl mesajlar vermeye çalışıyor.
  • bence bir müzik türüdür.
  • sagopa kajmer gerisi yalan
  • yeahhh sagopa k.
    yeahhh sagopa k.
    yeahhh sagopa k.
  • müzik türüdür, herhalde,galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

Rap stili cogunlukla sistemi elestirir Arabesk gibi tanrıya isyan fln yoktur Sadece sistemi Ve Yoneticileri yargılar ...

Rap de melodi de Onemlidir Bunları yapanlar cok iyi sanatcılardır eger Turkce rap dısında West Coast dinlerseniz dedigimi daha iyi anlarsınız

Tupac Rap in efsanevi ismidir... Tupac ya da 2pac olarak aratın ve sarkıları dinleyin dedigimi anlarsınız

Hiphop ta Bir hayat cizgisi wrdır ama cogunu hiphop un kolu olan Rap a baglıdır... Bira karısık kıscası dinleyin anlarsınız...

Walla Rapin böle bi kaygısı olduğunu hiç sanmıyourm. Genel olarak baktığında her konu hakkında rap yapılıyo. Sadece sistemi ve yöneticileri yargılar demişsin bence yok böle bişey Mc ye bağlı olarak her konu hakkında rap yapılıyo ama özellikle sistem ve yöneticilere karşı bi tavır yok. Daha çok birbirlerine karşı atışma falan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat Çevik -- 14 Nisan 2005, 19:05:59 >

• Oldu sen(rapi savunan herkes)'' rep sistemi eleştirir'' de. bu sistemi eleştirenlerden ceza yı ilah yap. ama müziğini eleştirdiği popçularla düet yaparken sen ne yapıyon bilader diye sorma . Ayrıca bunlar nekadar yetenekli bir familyaymış. bu arkadaşın kızkardeşi de rap kaseti çıkarmış.(rezalet söylüyor)yakında cezanın babası kasabı bakkalı da rapçi olursa şaşırmam.fuatıda bir reklamda cipte gördüm.SİSTEMİ MÜKEMMEL ELEŞTİRİYORLAR.''HELAL OLSUN''

• elbette bir yaşam biçimidir. her zaman canlılık kazandırır
  • cahil hala cahilsin.rap yapıyo ve kaset çıkarıyo kardeşine ne varki bunda kardeşi de sistemi eleştiriyo.ewt biliyorum rezalet sölüyo ama yani onun kaset çıkarması sistemi eleştirmelerine bi engel değil.Kart reklamında oynamasına da ne diye laf attın anlamadım.jipe rol gereği biniyor.
  • hip hop, rap yasam tarzidir... bunu kimse inkar edemez.. bizim giydiklerimiz.. konusmamiz.. dinledigim muzik.. sevdiklerimiz esyalar arabalar, gittigimiz yerler, hatta bazen yedigimiz yemekler bile diger insanlardan farklidir... biz sadece muzigi dinlemioruz ayni zamanda bensioruz da yane yasioruzda..
    bu arada bi yanlisligi duzeltmek istiorum cogunuz hip hop la rap i ayni seyler bilio ama dogru diil arasindaki fark cok buyuktur... Rap afrika yada jamerika taraflarindan gelen bi kelimedi ve anlami konusmadir.. rap sarkilari iki kisi arasinda birbiriyle konusma tarzinda olur.. hip hop iste muzikle lyric lerin esit tutuldugu bir muzik turudur.. yane tupac in butun sarkilarina Rap diemeyiz .. eminem i ornek gostericem ama o lavuk r&b oldu nese yane rap te muzik biraz geri planda konusmalar on plandayken hip hop ta ikiside esit ve atisma seklinde diil normal muzik seklindedir tabii ki de hizli bi dilde :))

• candan erçetin rapçiler için yeni neslin ozanları dedi bi programda ben de aynen katılıyorum buna
  • RAP mi? Hadi canım sizde.... Ne yaşamı ne tarzı yaw...

Ben rapçiyim, öyle giyinirim, öyle yer içerim diyenlerin çoğu özentidir.

Tamam, rap seviyor olabilirsin fakat gelip şalvarlarla, zincirlerle dolaşmak bana saçma bir özentilik gibi geliyor.

Bu durum tabi ki Metal için de geçerlidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

RAP mi? Hadi canım sizde.... Ne yaşamı ne tarzı yaw...

Tamam, rap seviyor olabilirsin fakat gelip şalvarlarla, zincirlerle dolaşmak bana saçma bir özentilik gibi geliyor.

• ben bol giyinirim .. ve zati size gore artik insanlar ne yapsa ozentilik durumuna dusuo ... ben rahat oldugum sevdigim seyleri giyerim yaparim kimseyide ilgilendirmez.. zincir de takarim cunku hosuma gider.. ve sevdigim hosuma giden seyleri yaptigim icinde kimse bana OZENTI diyemez...!!! asil sizler normal diilsiniz.. herkesin kendi hayati yasam tarzi vardir.. ne zaman ki ben gider Pac' in yaptirdigi bi dovmeyi yaptiririm yada taktigi kolyenin aynisinda takarim iste o zaman bu ozentidir.. gidin ozentilik nasil olur onu arastirin once.. hea bol pantolonla dolasmam bazilarina sacma geliosa sizin zevkiniz.. bana gorede dusuk bel pantolon giyen ustune beyaz yakasi tamamen acik zibidiler sacma gelio ama ben suana kadar hic bi yerde bunu solemedim.. hernese oncelikle gidin ozentilik nasil olur onu ogrenin .. kimsede kalkip bana ozenti diyemez.. ben bolda giyinirim, rap te dinlerim, zincirde takarim...
  • Hiphop Müzik türüdür. Bazıları için ise yaşam biçimi
  • hip hop ve rap falan filan
    herkes biyerlerinden bişeyler yazmış özellikle dinlemeyenler ve karşı olanlar iyice sacmalamış
    giyinişe gelince herkes istediğini giymeye özgür ve istediği kişiye özenir bu kimseyide ilgilendirmes
    siz hiç aaa bak su cocuktaki pantolon güselmiş diye aynısına benzer almıonuzmu ????
    bu noluo ozaman???

müziğini eleştirdiğin popcularla düet yapıo bana verseler para bende yaparım ne varki bunda
    teo da müslümle yapmıştıı :)))
    isteen herkes istediğinle yapar ve candan bence eleştirilcek bi müzisyen de değil zaten orsı şimdilik ilgilendirmes bizi

rap müzikte genelde mc nin o anki sitemleri vardır. o anda bush kızsa onun bile anasına küfür eder ve amerikada
    bu küfürler cok basit kaldığı için orda cok kullanılıo ama dikkat edin cok az olarak salak veya aptal kelimesi kullanılmış
    salak yada aptal demek en az 10 yıl içerde yatmaya sebeb oluyomuş:))))
    o yüsden türkce rap e alternatif olarak bence yabancıda dinleyin özellikle 2pac,NTM:)))

• quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

RAP mi? Hadi canım sizde.... Ne yaşamı ne tarzı yaw...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.