Şimdi Ara

Rapid Down v5.9 çıktı Hayırlı olsun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce konu açıldımı tam bilmiyorum aradım bulamadım...

İşte linki :

RapidDown v5.9

Ben kurdum şu an çalışır durumda ve indiriyor...
    Tarih : 07 05 2007
    Patlamadan kullanın derim

• sağol deniyelim
  • eywallah, bakmaya değer
  • Hocam bu tip programlar hiç bir işe yaramıyor, otomatik olarak proxy değiştirerek çözüm bulmaya çalışıyor ama ya uygun proxy bulamıyor ya da bulsa bile çok yavaş oluyor, yani boşu boşuna kullanmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRGeR -- 7 Mayıs 2007; 14:34:06 >
  • indirdiğiniz dosyalar açılmayabilir
    ya da %99da takılı kalır bilginize
  • niye her şeyin sahtesine kaçıyoruz arkadaşlar alın orjinal üyelik sapa sağlam kullanın valla çatur çutur indiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Extinet_DeviL

niye her şeyin sahtesine kaçıyoruz arkadaşlar alın orjinal üyelik sapa sağlam kullanın valla çatur çutur indiriyorum

Aaaaaaaah kota aaaaaah.
    Vaaaaaaaah Telekom vaaaaaaaaah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

niye her şeyin sahtesine kaçıyoruz arkadaşlar alın orjinal üyelik sapa sağlam kullanın valla çatur çutur indiriyorum

Aaaaaaaah kota aaaaaah.

kota ve premium rapid üyeliği arasında ne tip bir benzerlik var ki?
    ayrıca %99 konusunda arkadaşların hakkı var aman dikkat!!

• quote:

Orjinalden alıntı: [Tifosi]

quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

quote:

Aaaaaaaah kota aaaaaah.

kota ve premium rapid üyeliği arasında ne tip bir benzerlik var ki?
    ayrıca %99 konusunda arkadaşların hakkı var aman dikkat!!

Rapid e üye olunca ne bulursak indiririz ama kota arkasına yetişmez.

Bu arada pro işe yaramıyo inen dosyalar BOZUK.

• quote:

Orjinalden alıntı: MoRGeR

Hocam bu tip programlar hiç bir işe yaramıyor, otomatik olarak proxy değiştirerek çözüm bulmaya çalışıyor ama ya uygun proxy bulamıyor ya da bulsa bile çok yavaş oluyor, yani boşu boşuna kullanmaya gerek yok

Aynen

quote:

indirdiğiniz dosyalar açılmayabilir

• Teşekkürler kardeş +1
  • Flashget mi daha hızlı indirir bu program mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chagan -- 7 Mayıs 2007; 22:23:04 >
  • Haklıymışsınız sabahtan beri 750mb indirdim diye seviniyodum sadece 100mb lik bi arşiv çalışıyor. 7 de 1 hmm.
    Benim internetim 256kps rapid veya benzeri sitelerden indirirken connection time out deyip atıyo veya 100 mb lik dosyayı 5 dk da indiriyo ama 3mb si falan inmiş bana bitti diyo.. Bu sorunu nasıl aşabilirim. ie7 kullanıyorum firefox falan kullansam düzelirmi?
  • Daha önceden kullandım, dosyalar 99'da takılsa gam yemicem, tamamı indiği halde açılmıyor.

Ayrıca silmesi de bir dert, kaldırıyorum programı, explorer'dan (pek kullanmasam da) birşey indirmeye kalkınca, direkt bu programı açıyor, nereden buluyorsa, herneyse tavsiye etmem yani.
  • Biraz önce ben de aynı programı indirdim. Hem çok yavaş hem de %99 olayı oluyor. Pek tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

indirdiğiniz dosyalar açılmayabilir

Evet buna çok dikkat edin !! İndirdiğiniz dosyalar hatalı bozuk vs sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz emeğinize yazık olur !
  • valla en rahatı premium. en kötüsü alın 2-3 arkadaş bir aylık. işinizi fazlasıyla görür. 1 hafta oldu alalı.idm ile partları sıralıyorum geldiğimde inmiş hepsi. zaten belli bir süreden sonra indirecek şey bulmaıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 8 Mayıs 2007; 20:19:03 >
  • teşekürler dostum eline sağlık
  • link ölü
  • quote:

Orjinalden alıntı: gmramazan2500

link ölü

linkin ölü olması normal değil mi sence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.