Şimdi Ara

Rapid download kesiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rapid de premium üyeliğim var film oyun vs indiriyorum bolca.Son 1 haftadır geneli 100 er Mb lık dosyaları sıralıyorum flashget e bir süre sonra genelde ilk part iniyor ikinci part %98 e gelince download duruyor bu sırada rapid in sayfasıda açılmıyor.Bir süre sonra (yaklaşık yarım saat) tekrar download yapabiliyorum ama aynı olay tekrarlıyor.Bu böyle sürüp gidiyor.Böyle bir problem yaşayan veya çözümünü bilenlerin yardımlarını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Özben -- 28 Mart 2009; 7:09:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Onur Özben

Arkadaşlar rapid de premium üyeliğim var film oyun vs indiriyorum bolca.Son 1 haftadır geneli 100 er Mb lık dosyaları sıralıyorum flashget e bir süre sonra genelde ilk part iniyor ikinci part %98 e gelince download duruyor bu sırada rapid in sayfasıda açılmıyor.Bir süre sonra (yaklaşık yarım saat) tekrar download yapabiliyorum ama aynı olay tekrarlıyor.Bu böyle sürüp gidiyor.Böyle bir problem yaşayan veya çözümünü bilenlerin yardımlarını bekliyorum...

rapid flashget ve benzeri download programlarını engellemiş, eğer kullanırsanız hesabınızı yarım saat banlıyor..

internet download manager da şu an bu engel yok (umarım gelmez)
  • ilginize teşekkürler.
    Peki bu internet download manager flashget kadar kullanışlımı rapid de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur Özben -- 28 Mart 2009; 8:50:17 >
  • su an fdm kullanıyorum problem yok
  • Engelleme söz konusu değil. JD vari, ''Free'' destekli programlara çomak sokulacaktır.

Ha senin olay normal. Flashget kullanmanın en büyük dezavantajı budur. Birkaç haftadır netin takla attığı da düşünülürse, bahsi geçen olayın tam gazla devam edeceği anlaşılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jldownloader 2 indirme yapmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.