Şimdi Ara

rapid elegance dsg mi octavia ambıtıon manuel tdi mi alınır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aslında çok kıyaslanacak arabalar değil,biraz başlık saçma oldu biliyorum, (limitim 60.000-65.000 arası maksimum,dizel araç) ) skoda demek octavia demek , ama şu konuda fikir almak istiyorum,skoda rapidin elegance dsg nin fiyatı şu an 60.000 tl civarı (henüz zamlanmadı) octavia ambition manuel tdi ise 62.000 civarı...full rapid elegance tdi dsg mi almak mantıklı (dsg keyfi cabası) yoksa ben olsam octavia alırım varsın manuel vites olsun,ne bileyim analog klima olsun, daha doğrusu octavia olsun da çok da bir şey olmasın mı???? sizce hangisi mantıklı...fikirlerinizi bekliyorum...her iki arabayı test eden var mı??

• Genislik bakimindan octavia biraz daha buyuk rapid e gore ancak ic ve dis gorunum olarak rapid elegance octavia ambition a gore bir adim onde.. bos bir octavia yerine full rapid daha mantikli, arti dsg manuele gore cok buyuk rahatlik :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı soruyu bende sordum kendime. Tabi benim karar vermem kolay oldu. Çünkü hanım nedeniyle dsg elegance tdi rapid tercih ettim. İlk otomatik vites kullanışım. 60 yaşındaki babamda çok sevdi dsgyi. Tabi illa dsg olma şartı yoksa ve bütçe varsa elegance manuel tdi octavia da düşünülebilir.
  • ilginiz için teşekkür ederim...( egunay, armi89 ) dsg yi eşim için istiyorum, octavia elegance tdi manuel 70.000 ne dayandı,çok kasar bu rakam...ben çok kararsızım, gerçi acelem yok,biraz daha bekleyeceğim ,şu an için piyasa biraz karışık,faizler ,fiyatlar çok yükseldi..daha önceki yılların skoda kampanyalarını incelediğimde temmuz ağustos ayları indirim yapıyorlar sanki..sizler ne zaman aldınız arabalarınızı..bir de şu yalıtım konusunu merak ediyorum..yalıtımı nasıl ? sessizlik güzel yoldan mı kaynaklı,yoksa arabanın yalıtımı mı iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceping

ilginiz için teşekkür ederim...( egunay, armi89 ) dsg yi eşim için istiyorum, octavia elegance tdi manuel 70.000 ne dayandı,çok kasar bu rakam...ben çok kararsızım, gerçi acelem yok,biraz daha bekleyeceğim ,şu an için piyasa biraz karışık,faizler ,fiyatlar çok yükseldi..daha önceki yılların skoda kampanyalarını incelediğimde temmuz ağustos ayları indirim yapıyorlar sanki..sizler ne zaman aldınız arabalarınızı..bir de şu yalıtım konusunu merak ediyorum..yalıtımı nasıl ? sessizlik güzel yoldan mı kaynaklı,yoksa arabanın yalıtımı mı iyi..

Biz aralikta aldik arabayi, yalitimi guzel motor da ses almiyo iceriye.. tek kusuru suspansiyonlarin cok sert olmasi ve ince yanakli lastik kullanilmasi.. manuel yerine dsg yi tercih ederseniz cok memnun kalirsiniz :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa karıştırıcı bir durum bir tarafta elegance aksesuarlar, DSG zevki, ancak heybetli değil...
    diğer tarafta kaslı kuvvetli octavia, ama kuru, içi boş, manuel, dizel hırıltısı .. ama dingil mesafesi passat hissi...
    kafa karıştırmayın arkadaşım bu kadar yaw :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.