Bildirim
Rapid mi, 308 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İkisi arasında seçim yapılacaksa 308 -
Bence de 308 -
Almanın pörtlek şanzımanı ve partikül filtresinin bi yerlerini belleyen TDI ünitesini, ünlü Japon şanzıman üreticisi Aisin'in 6ileri geliştirilmiş tam otomatik şanzımanı ve fransızların yakıt cimrisi motoruyla karşılaştırmak...
Aisin + hdi kombinasyonu en güzel seçeneklerden biriyken arabadan önce kaputtaki logosuna para verildiği için şu ülkede...
308 gayet güzel. ufak tefek eksikleri yok değil ama genel anlamda sorunsuzluk açısından daha tercih edilesi. Tasarım olarak da gayet başarılı... -
308
Arada segment farkıda var.
Rapid'in iç mekanının tamamı sert. Ve cam açma kapama tuşları basit ve basılı tutmanız gerek.
Yol tutuş performanslı kullanmak için ideal değil.
Fakat Rapid çok iyi devir çeviriyor vallahi.
308 kat kat üstün bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rapid ve toledo gibi vag grubu araçlarının geleceği belirsiz bunu da göz ardı etmeyin -
308 kullananlar var mı? Özellikle konsol kullanımı nasıl, rahat mı? dokunmatik ekran sorun çıkartır mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: sontanburi
308 kullananlar var mı? Özellikle konsol kullanımı nasıl, rahat mı? dokunmatik ekran sorun çıkartır mı?
Çok rahat değil . Keşke klima için ayrı düğmeleri olsaydı. (308 kullanıcısıyım)
Dokunmatik tepkileride vasat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jadame -- 16 Şubat 2017; 16:40:42 > -
308 -
Düşünmeden 308 düşünmüş olursam da 308 alınır.. -
308 -
308, leon ve rapidden üstün bir araç. -
308 diyenler pejoya binenler mi merak ettim -
Allahtan Leon'a paranız yetmemişte 308 almak için bir şans yakalamışsınız. Rapid ile 308 kıyasladığınız için utanmanız gerek. Bir defa biri b, diğeri c segmenti. Kalite farkı çok fazla. 308 ile pejo kalitesiz algısını kırdı. Piyasası da fena sayılmaz. -
Allah aşkına Fransız arabası alınır mı
Bide biryerde okumuştum adamın biri pejo araban var derdin var demişti. Bana hiç güven vermiyı pejo. Wag grubunu pek sevmem fakat skoda dedin mi akan sular durur. Avrupa pazarının bana en güven veren araba markası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırakın B'yi C'yi; Sırf motor+şanzıman için 308 alınır. -
308 mi leon mu desen bile 308 galip gelir. ancak kriter de çok önemlidir. biz genel bir fikir verebiliriz. -
B vs C >>> 308 Wins!
TDi vs HDi >>> 308 Wins!
DSG vs EAT6 >>> 308 FATALITY !!! -
leon vs 308 olsa bile 308 leon dan daha üstün bir araçken, rapid ile 308 kıyasının dünya üzerinde yapılabileceği tek ülke Türkiye'dir sanırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X