Şimdi Ara

rapid.share Hesabımı Kapatıyor Lütfen Yardımcı Olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rapid premium hesabım var 8 ay geçerli idm ile premium indiriyorum ama rapid bana 1-2 günde bir hesabımı farklı IP adresleriyle kullandığıma dair mail yolluyor ve 2. uyarıda hesabımı kapatıyor iki kere hesabımı kapadı ama ona yolladığım mailler sonucu haklı olduğumu görerek hesabımı geri verdi hesabımı bugün geri aldım ama biliyorum ki yine aynı durum söz konusu sonuçta ip adresim dinamik dolayısıyla seğişken ip ye sahip rapid muhtemelen beni yine uyaracak ve hesabımı kapayacak bu durumla karşılaşan varmı? veya çözüm yolu olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejderfunk -- 15 Kasım 2009; 21:29:59 >

• Sizde aylık üyelikler alın ki , kapansa bile fazla dert olmaz.Yada rapidi jdownloader kullanmakla tehdit edin gözleri korksun

Ben olsam rapide asla para vermezdim ,vermiyorum da jdownloader kullanın , modeme otomatik reset atıyor ve en fazla 4 dakka sonra indirmeye başlıyor.
  • Ben premiumu arkadaşıma da veriyorum kullanıyoruz ortak ama hiç böyle bi uyarı almadım
  • ejderfunk, arkadaşım Rapit genel olarak çift ip sapladığında hesabınıza dair bir bilgilendirme maili gönderiyor. Birileri sizin Premium hesabınızı mailiniz vb yerlerden almış olabilir Çünkü başka bir şekilde çift ip kulanılması kişilerin isteği doğrultusunda olmadığı sürece birilerinin hesabınızı ele geçirmesiyle ancak olur. Premium Hesabınızla ilgili bilgileriniz maile gelir eğer birileri mail hesabınızın şifresini kırmışsa Rapit hesap bilgilerine ulaşabilir tavsiyem ilgili mail adresinizin şifresini değiştirmeniz umarım yazdıklarım size bir fayda sağlamıştır hade kolay gelsin.
  • Dicrete arkadaşım

Ben premiumu arkadaşıma da veriyorum kullanıyoruz ortak ama hiç böyle bi uyarı almadım

şansınız yaver gitmiş olabilir;ancak her zaman yavet gidecek diye bir kaide yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasap1988

ejderfunk, arkadaşım Rapit genel olarak çift ip sapladığında hesabınıza dair bir bilgilendirme maili gönderiyor. Birileri sizin Premium hesabınızı mailiniz vb yerlerden almış olabilir Çünkü başka bir şekilde çift ip kulanılması kişilerin isteği doğrultusunda olmadığı sürece birilerinin hesabınızı ele geçirmesiyle ancak olur. Premium Hesabınızla ilgili bilgileriniz maile gelir eğer birileri mail hesabınızın şifresini kırmışsa Rapit hesap bilgilerine ulaşabilir tavsiyem ilgili mail adresinizin şifresini değiştirmeniz umarım yazdıklarım size bir fayda sağlamıştır hade kolay gelsin.

kardeş kullanıcı adımı şifremi sağlam şekilde değiştirdim rapid için yeni bir e-mail açtım onunda şifreleri çok sağlam böyle bi deniyeyim bakalım ne olacak

Yorumlarınız için çok teşekkürederim unutmayın ki bugün benim yarın sizin başınıza gelebilir.

• ejderfunk, arkadaşım aklıma gelmişken onu da söyleyeyim bilgisayarının tüm bölümlerinini virüs ve spam taramasına karşı tarayın. Trojen virüsünden de kaynaklanabilir programlanmış bir torjen de bilgisayarınızdaki bilgilerini internete aracılığıla nelirli yerlere ulaştırabiliyor dikkat edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.