Şimdi Ara

Rapidshare de ölü link yenileme nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Ben rapide bir dosya upload ediyorum ama silinirse yenileme imkanım olurmu.. Premium kullanıcı değilim, teşekkürler. (Bazen download linklerinde çalışmayan linkler yenilendi deniyor ondan soruyorum, link yenileme işlemi nasıl yapılıyor)

• yenileme derken tekrar upload ediyorlar , yeni uygulama ile premium olmayan kullanıcıların upload ettiği dosyaları 10 kişi indirebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

yenileme derken tekrar upload ediyorlar , yeni uygulama ile premium olmayan kullanıcıların upload ettiği dosyaları 10 kişi indirebiliyor.

Çok teşekkürler..
  • Önemli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

yenileme derken tekrar upload ediyorlar , yeni uygulama ile premium olmayan kullanıcıların upload ettiği dosyaları 10 kişi indirebiliyor.

Yanlış bir bilgilendirme olmuş,

Free bir hesabın varsa istediğin kadar yüklenebilir

Örnek bir dosya;

Rapidshare de ölü link yenileme nasıl yapılır?
  • Sizin ki premium. premium olmayan kullanıcılar ın dosyaları 10 kez download edilebiliyor son bildiğim kadarıyla.daha sonra elbette dosyayı farklı bir isimle birden çok kez upload yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ACND -- 1 Aralık 2008; 15:00:17 >
  • Anonim uploadlar en fazla 10 kez indirilebilir. Ya ücretsiz Coll. Zone ya da Premium olma şartı var artık Rapid uploadlarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yenileme işlemi aynı içeriği tekrar upload etmen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.