Şimdi Ara

RapidShare Efsanesini Hatırlayan Var Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
3.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu bir de limeware ahh ahh

• az modem reslemedik

• uygun fiyata çok premium alırdım. internet hızımız o zamanlar 1 mbit...ey gidi.

• izayoi kullanıcısına yanıt
    qbittorrent kraldır

• LimeWire, Ares, FlashGet

RapidShare, fileserve, letitbit, hotfile.

2009 dan beri alldebrid kullanıyorum hiç bir zaman download linklerin free bölümü ile işim olmadı.

• egemen.online kullanıcısına yanıt

Z kuşağıyım rapidshareyi de biliyorum turbobiti de biliyorum hatta turbobit olduğu an çıkardım ben de turbobit linki verme nedenleri para kazanmak turbobit en çok para ödeyen indirme sitesiydi maalesef biz kullanıcılar için tam anlamıyla eziyetti ama para kazanmak isteyenler için mükemmeldi belki 100 mbyi geçmeyecek dosyaları free downloadda saatlerce bekleyerek indirebilirsiniz çok önemliyse eğer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ve turbobiti seçen insanlar var mıydı hep merak etmişimdir çünkü aşağıda hep hotfile veya mediafire banko olurdu

• idm idi sanırım. premuim almadan premium gibi indirirdik. 50 tane part olduğu için bir film

• 20-30 kb/s hızla 100 linkli oyun indirmeye çalışıyorduk. Ama rapid gitti mertlik bozuldu. Saçma sapan reklamlar falan olmuyordu ve bi kere başladığı zaman iniyordu en azından.

• Kazaa ile bearshare’i anmadan olmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle başlık mı açılır arkadaş, Morarlim bozuldu. Yaşlandığımı hissettim. Limewire, Msn, Mirc.... Resmen old fişleme başlığı   

Az modem resetlemedik... 256 / 512 K ADSL. Şimdiki gençlere ver bu hızı çıldırırlar. Hey gidi hey, 4 mb mp3 için 2 saat beklerdik. Expolorer dosya yükleme kilitlenmeside cabasıydı. Emüleciydik biz. eşeğini yediğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 5 Şubat 2022; 1:27:16 >
  • Millet nostalji yapmış da bir tek ben mi bu siteleri kullanırken kanser oluyordum

• Nostalji deyince
    Netlog
    Hi5
    Yonja
    Hatta benim gibi dinozorlar iyi hatırlar symbian telefonlarda 3650,6600,7610 gibi sınırsız video kaydı yoktu eti camcorder programı vardı sınırsız video çekmek için ne günlerdi o sis uzantılı programı telefona atıp acaba hata vermeden yüklenecekmi diye beklemek ve hatta 6600'da mp3 dinleyebilmek için birçoğumuz ultra mp3 player kurmuşduk hey gidi günler ne çabuk geçmiş.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Senin bahsettiğin site uploaded.to galiba? evet güzel siteydi. Limit koymuyordu pek!

Bu arada bahsettiğin iyi oldu RapidShare'nin sahibi yakalandı yıllarca hapis yattı adam Hotfile'i FBI kapattırdı hatta Dosya.CO diye bir TR sitesi vardı o bile kapandı. benim ANLAMADIĞIM, bu dosya yükleme sitelerinin verdiği hizmeti şu an Google Drive ve Yandex Disk çok daha kapsamlı veriyor, Sergey Brine atar yapamıyorlar tabi değil mi?  

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

okurken 3 tane reklam sekmesi açıldı bile.

• Cloud mail ve drive geldi hepimizi kurtardı.

• vay be, sonra torrent ile tanışıp oh be dünya varmış dedim.

turbobit çıldırtırdı.

• mp3 indirdiğimiz Ares, LimeWire, Kazaa, BearShare gibi programlar vardı. O döneme göre dehşet hızlı indirme yapıyordu. Müziğe ulaşmak çok kolay hale gelmişti. Her türlü şarkı vardı. Bir şarkıyı indirebilmek için o şarkının programı kullanan 1 kişinin bilgisayarında yüklü olması yeterliydi. Şimdi Spotify çıktı herkes onu kullanıyor. Şarkı indirme devri kapandı.

• İp tazeleme ile jd ye kod yazıp adsl modeme otomatik reset atması efsaneydi, o zaman demiştim artık para harcamaya son diye. 😃

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.