Ansızın aklıma geldi duygulandım ya! Z kuşağı bilmez gençler, ama bir zamanlar RapidShare vardı değil mi? vay be... |
RapidShare Efsanesini Hatırlayan Var Mı?
-
-
z kuşağı da biliyordur hocam o kadar eski değil. vay be ne kullanırdık zamanında. şimdi mediafire'ı bile göremiyoruz ortalıkta. ortam indirme bitene kadar indirmeyi başlatmayan (?) mega'ya, ne kadar kaldığını gösteremeyen google'a ve indirmeyi başlatmak bile bir işkence olan turbobit'e kaldı. bi de rusların bi sitesi var mavi renkli falan, o idare ediyor en azından.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ücretli üyelik almıştım 3 aylığına sonra otomatik olarak kredi kartımdan çekip çekip üyeliği yenilemiş dikkat etmemişim otomatik yenilemeyi açık bırakmışım. Müşteri temsilcilerine itiraz etmiştim 1,5 yıllık ödemeyi geri vermişlerdi. Sağlam firmaydı.
-
Az oyun indirmeden, bazen happy hour oluyordu biraz daha hızlı iniyordu gibi😁
Letitbit diye bir indirme sitesi vardı. Para vermezsen yarım kalmış indirmeleri devam ettirmene izin vermiyordu. Ama SkyMonk adındaki bir program ile bu sorunu aşabiliyordun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bi de turbobit vardı galiba beleş indirmeye çalışınca bi ömür sürüyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhafız. -- 4 Şubat 2022; 15:54:22 >
Hotfile, LetitBit, RapidShare, FileServe vs. ne günlerdi.
-
Z kuşağıyım hepsini biliyorum. Hatta Limewire ve imesh kullanılan zamana bile yetiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 4 Şubat 2022; 16:30:16 >
Turbobit'in adını bile şu an okuduğum da göğsüme bir sancı saplandı!
ne siteydi ya link olarak turbobit veren sitelerden direk çıkış yapıyordum
-
Efsanedir, ilk dosya paylaşım sitesi olur kendileri
Rapid unutulur mu ya. Limewire ,msn ,winamp, winzip, flashget ...
-
öyle filmleri oyunları zar zor part part indirmelerden torrent'e kadar geldik, son teknoloji u****rrentin ilerisi yok oyun ve film izlemek için pratiklik olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izayoi -- 4 Şubat 2022; 18:23:7 > -
rapidshare ne yaw, napster i biliyomusun yiğenim
-
22 yaşındayım rapidshare'ı çokta kullanırdım.
Bilmiyor değiliz.
-
oyun indirirken 68 link tek tek indirirdik
hepsi 100 MB ahahah
tamam en revaçta upload sitesiydi de bunu bildiği için işi çok zorlaştırıyodu valla. ansam ansam free kullanıcıya sadece hız limiti düşüren siteleri anarım. rapidshare hız limiti düşürüp bi de dosyalar arası bekleme süresi koyuyordu ve bayağı uzundu. Küçücük 2 dosyayı indiriceksin diye arada 1 - 1.5 saat beklemen gerekirdi. hoş değildi bence
-
Bir ara fileserve premium almıştık. Bu sayede fileserve üzerindeki linkleri kendime upload eder ve oyun forumlarında paylaşırdım. Her indirme başına para verdiği için premium alabiliyorduk o dönemler. Hey gidi beeee :)
-
Rapid güzeldi ya. Hotfile FBI dan tokat yediydi.
Benim en sevdiğim uploadid mi ne öyle birşey vardı onu beğeniyordum en çok.
Rapid
Limewire
Megaupload
Mirc
Efsaneler unutulur mu bee ?
Hele hele Lime'ın bendeki yeri başkaydı, kullanan bilir: her ünlünün p*rnosu vardı
-
Az sömürmedik o linkleri XD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Turbobit'in adını bile şu an okuduğum da göğsüme bir sancı saplandı! ne siteydi ya link olarak turbobit veren sitelerden direk çıkış yapıyordum |
z kuşağı da biliyordur hocam o kadar eski değil. vay be ne kullanırdık zamanında. şimdi mediafire'ı bile göremiyoruz ortalıkta. ortam indirme bitene kadar indirmeyi başlatmayan (?) mega'ya, ne kadar kaldığını gösteremeyen google'a ve indirmeyi başlatmak bile bir işkence olan turbobit'e kaldı. bi de rusların bi sitesi var mavi renkli falan, o idare ediyor en azından.
|
Hotfile, LetitBit, RapidShare, FileServe vs. ne günlerdi. |
modem aç kapa taktiği |
Rapid Limewire Megaupload Mirc İCQ Myspace Efsaneler unutulur mu bee ? Hele hele Lime'ın bendeki yeri başkaydı, kullanan bilir: her ünlünün p*rnosu vardı |
Efsaneyi analım |
Benzer içerikler
- tarihi geçmiş kefir içilir mi
- nasılsın sorusuna komik cevap
- çin topu
- halı sahada krampon mu halı saha ayakkabısı mı
- alkolsüz kafa yapan şeyler
- exxen de neler var
- suudi arabistan
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X