< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
RapidShare Efsanesini Hatırlayan Var Mı? (4. sayfa)
-
-
10 part indirirdin ondan sonra rar dosyası bozuk çıkardı. ne günlerdi be. :)
-
Eski ve fenomen bir oyun sitesinin admini olarak çok ekmeğini yedim unutamam.
-
kraloyun.com vardı bir de ahahhaha nerden geldiyse aklıma ya
-
jdownloader 2 hala var. Gelmis gecmis en iyi download programi.
-
İçlerinde en iyisi hotfile'dı. Bir gün son kez girdik ama kimse farkında olmadıquote:
Orijinalden alıntı: snowtgerHotfile, LetitBit, RapidShare, FileServe vs. ne günlerdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Android, Iphone zamanından önce Symbian zamanlarında tüm arşiv oradaydı...
Koca yürekli site kendiyle birlikte büyük bir Symbian dünyasını da peşinden götürdü
-
Private torrent sitesi kullanılırsa bu dediğin yaşanmaz.
-
10 partta bozuk çıkarsa yine şanslı sayılıyordun. 88 part indirip bozuk rara denk geldiğim bir oyun olmuştu benim.
-
Vay be bunları okuyunca tüylerim ürperdi. Bunları bilen imageShack 'i de bilir, o değişik kurbağayı da
FullOyun 'da ne oyun indirirdik part part....
-
Linkler kurbağa olmuş
-
Oyuncehennemi ?
-
Nostalji deyince benim adima da eski Sony Ericsson telefonlara camdriver yuklerdik acoustic yuklerdik. K800i telefonum vardi camdriver yukledikten sonra o donemin fotograf makinelerinden daha iyi fotograflar cekmeye baslamisti. O acoustic driverlerinden sonra orijinal kulakligi ile kafa yakan baslari olmustu. Verdigim parayi hakeden nadir telefonlardan. Bide moto g 2013 verdigim parayı haketmisti. Orochi reis vardı sony Ericsson deyince ilk akla o gelirdi.
Ilk bu camdriver olayini kesfettigimde bir gun sabahtan oturup aksama kadar butun camdriverlari denemiştim hangisi en iyisi diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 7 Şubat 2022; 14:12:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle hocam. Yeri bende çok ayrıdır.
Yanlış hatırlamıyorsam maksimum 400mb ücretsiz limiti vardı Hotfile'ın ama hızdan kesmeden indirmeye izin verirdi.
400mb'ı 2mbts internet hızımla indirmem 30 dakikamı alırdı. İndirmeye koyup film felan izlerdim, geceleri bünye alıştığı için otomatik saat başı kalkar yeni indirme başlatırdım :)
-
O zamanlar öyle 9-10gb'lık oyunlar gözümüze aşırı büyük görünürdü. 70-80 partı tek tek indirmek zulümdü :)
Hey gidi hey.
-
ulan hele ki 50 partlık bir dosyanın bir partında sıkıntı çıktımı ne söverdik. O zamanlar bu kadar hızlı internet de yoktu. Ulan ne sefil günlerdi be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
popcorntime da vardı, artık güzel film izleyeceğimiz platform yok. torrentten devam.
-
rapidshare üzerinden sıkıştırılmış oyunları part part indirirdim :)
-
Modemi reset manyağı yapardık ne günlerdi harbiden...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bu işi biliyorsun dostum :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X