Bildirim
rapidshare premium account yardım
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
maalesef rapidin bir uygulaması.. -
alla alla ben 10 gb indirebiliyorum halen.. -
Rapidin 2. bir hesap almamız için bizleri zorlamak için uygulamaya soktugu bir uygulamadır.Kotasızlar için üzücü bir haber ama benim gibi kotalıları ilgilendirmez pek. -
bende bu gün farkettim, mail attım hesap aldıktan sonra tekrar tekrar size ödeme yapmak zorundamıyız yoksa paylaşım programları kullanarak bu durumdan kurtulalım mı diye bakalım ne cvp gelecek =) -
ya saçmaladı rapid iyice önceden 25 kota vardı o bile zor yetiyordu şimdik günlük 2.6 gb oldu ama kullanıma göre rapid balance ediyormuş kotayı -
2 saatte bitiyo ya deli olacam -
100 gb transfer filan diyo ama o da 9 euro civarında bi para her verdiğim paraya karşılık saçma bi uygulama olmuş torrente başlıyacam valla -
quote:
Orjinalden alıntı: Tai-chi
alla alla ben 10 gb indirebiliyorum halen..
sen halen aldığın eski hesabı kullanıyorsun demek bende 1 hafta önceye kadar 10 gb kulanıyordum bitti hesabı uzattım günlük 2,66 oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X