Şimdi Ara

PSN Network ile EA Account Nickname uyumsuzluğu. Acil Yardım Arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Bu sene ps5 aldım ve temiz başlangıç amacıyla yeni bir PSN network hesabı açtım. Bir kaç ay sonra da FC24 oyunun aldım. Psn network'e girdiğim ana hesabım ile direkt oyuna girdim. Direkt psn network'teki id ile ea playe bağlandı girdi fakat mobil companion uygulamasına giriş yapmak istediğimde psn mailimim başka bir nicke tanımlı olduğunu gördüm. Şuan kullandığım id ise bambaşka bir maile bağlıydı. Şifre sıfırlama da yapamadım bu yüzden. Mail adresi de hatta mb.....@verizon.net hiç duymadığım bilmediğim bir mail. Sanırım benim PSN deki nickname'im EA'de başkası tarafından hali hazırda alınmış ve ben bundan ötürü güvensiz bir oyun oynuyorum. Ultimate Team'e emek harcamaya korkuyorum. EA'de ulaşamıyorum malum destekleri kötü. Napabilirim canımı çok sıktı bu durum.

• jeocem kullanıcısına yanıt
    Yeni bir ea hesabi acip, yeni actigin psn id ni ona baglamayi denedin mi?
  • Buyukbaba kullanıcısına yanıt
    Hocam bu dediğinizi yaptığımda ultimate edition kazanımlarını kaybedeceğim değil mi ayrıca bu bağlama içini nasıl yapıyoruz ? O kadar garip ve saçma bir durum ki ciddi sinirimi bozdu.
    Kaybedebilirsin, acikcasi tam bilmiyorum. Ea hesabina yaziliyorsa kaybedesin, psn hesabina yaziliyorsa kaybetmezsin.

2 turlu yapilabiliyor. Futbol oynamadigim icin fifayi bilemem ama ya fifanin icinde bir yerde account bolumu vardir ve orada senin ea hesap bilgilerini girmeni ister veyahut ea hesabinin icindeki link/connection bolumunde psn id ni girip hesabi baglamani ister. Ikisine de bir bakarsin.
    Yalniz hatirlatayim, yeni aldim dedigin bu psn hesabi baska bir ea hesabina baglandiysa, o baglantiyi unlink etmeden yeni bir psn baglayamazsin. Baskasinin kontrolundeyse bunu da yapman imkansiz hale gelecek. Senin bu yeni psnini nasil ea ye baglayabildiler ki? Psn bilgilerin gerekiyor.
    Fifanın içinde böyle bir yer var ama değiştirtmiyor işin garibi o hocam.
    Iste o yuzden elinden birsey gelmeyecek, unlink edip kendi hesabina baglayabilmen icin o ea hesabina girebilmen lazim. Elinden birsey gelmez diye dusunuyorum.

ea'nin destek maili var mı hocam peki ben bulamıyorum

• Bende de ea play üyeliğim alakasız bir eposta ile ilişkilendirilmiş şekilde göründü. 1-2 hafta sonra aklıma geldi bir daha bakayım dedim kendi eposta adresimi gördüm sorun ortadan kalkmıştı. Hiçbir işlem yapmadım.

• Sozuak S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dönüş için beklemekle çözülür mü bilmiyorum ama steamde iken kullandığım ea hesabıma girdim, tanımlı psn networklerde şuan kullandığım hesabı görebiliyorum. Yani tanımlı da orda nickname im farklı. Onu kullanmak var iken neden illa psn ile aynı nicki kullanıyor anlayamadım. Resmen saçmalık
  • Ben de ilk gördüğümde şok olmuştum baskası adına kayıtlı hesabı fakat uğraşmaya vaktim yoktu. Sonra aklıma geldi girdim baktım olması gereken görünüyordu sevindim uğraştırmadığına. Mantıklı bir açıklaması yok tabi :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.