Şimdi Ara

Rappelz Tarzı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu aralar boş vakitlerimde oynadığım lol ve izlediğim dizilerden sıkıldım. Bu sebepten dolayı yeni bir oyun arayışı içerisindeyim. Zamanında oynayıp büyük keyif aldığım Rappelz tarzı ve kalitesinde oyun arıyorum. Tera online falan baktım ama hiç birisi görsel açıdan iyi gelmedi. Hem popüler olan hem de görselliği iyi olan önerebileceğiniz oyun var mı? WoW falan paralı olduğundan oynamak istemedim.

Rappelz kaldığım yerden devam etmek istemiyorum, 60 levele yakın bir şekilde bırakmıştım, sebebi ise ticarette kazık yememdi :D Petlerin adını hatırlamıyorum ama gayet yeterli olan petimin yerine 2 tane daha ufak bişeyler almıştım isimlerini hatırlamıyorum :D Bu sebepten ve oyun epey ilerlediğinden girmek istemiyorum yeniden. Önerebileceğiniz oyunlara açığım.

• Ya rappelz oyna ya da diğer türkçe oyunlara bak ama sen geride kaldım diye oynamıcam diyon
  • Evet hem yaptığım o pet hatasından kasmam da epeyce zorlaşmıştı. O ve vakit problemleri yüzünden bırakmak durumunda kalmıştım. İlerleyenler aldı başını gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurathanM

Evet hem yaptığım o pet hatasından kasmam da epeyce zorlaşmıştı. O ve vakit problemleri yüzünden bırakmak durumunda kalmıştım. İlerleyenler aldı başını gitti.

Rappelz artık bitti uğraşmaya değmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rappelz'i 2 yıldır oynuyorum ve oyun kapanana dek oynamaya devam ederim.Rappelz'de olan her sıkıntı diğer MMORPG'lerde var zaten
    Edit: 150 levele kadar uğraş çabala oyun asıl o zaman başlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveStorm-TR -- 19 Aralık 2014; 8:17:34 >
  • 6 yıl oynadım rappelz usa serverında 2 sene tr serverında, oyunda ne GM ler ilgili ne modlar herkes kafasına göre takılıyor +20 item yapıyorsun yeni item çıkarıyorlar ve +25 e çekiyorlar. Velet oyunu oldu çıktı küfür edenler heryerde , eskiden küfür edeni direk banlarlardı şimdi gm yok ortada.

• LiveStorm-TR kullanıcısına yanıt
    150 yapmak sıkıntı değil ama işte artık o hesabı geliştirmem çok zor olacak. Çünkü dediğim gibi yanlış bir pet takası yaptığımdan dolayı mevcut petlerimle kasılamıyorum, onlar olmadan girdiğimde ise tek başıma kasamıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    Borderlands tarzı oyun önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tera ya falan düzgün baktıgına emın mısın? Zira görsellik isteyip Rappelz oynuyorsun,ama denesen belki Tera'da bilgisayarın kasmaktan ısınacak.İkisi karşılaştırılamaz oyunlar.Rappelzi 4 sene kadar oynadım ve oyun tamamen ölü şu an,içinde 10 dakika geçirmeye değmez.Ben yine de Tera öneririm.Keyiflidir dungeonları falan.Pvp si biraz dengesiz sadece.
  • Zaguel X Z kullanıcısına yanıt
    Tera ücretli olduğu için oynamayı düşünmüyorum. Online oyuna para verme taraftarı değilim. Aion oyununa gözüm çarptı. Tera'dan daha yüksek puan almış forumlarda falan. Oynayan var mı?
  • quote:

Tera ücretli olduğu için oynamayı düşünmüyorum. Online oyuna para verme taraftarı değilim. Aion oyununa gözüm çarptı. Tera'dan daha yüksek puan almış forumlarda falan. Oynayan var mı?

Tera tamamen free 2 play bir oyun.Yeterince araştırma yapmamışsın,sadece oyuna etkisi olmayan kostum vb. şeyler parayla satılıyor o kadar.Aion pay 2 win tarzı bir oyun para yatırmazsan asla bir yerlere gelemiyorsun.Grafik olarakda Tera'dan çok daha kötü.
  • Zaguel X Z kullanıcısına yanıt
    Şu an Aion indiriyorum, indiridikten sonra deneyeceğim. Terayı da indirirm bakarım hangisi daha iyi ise ondan devam edeceğim. Teşekkürler cevabınız için.
  • quote:

Şu an Aion indiriyorum, indiridikten sonra deneyeceğim. Terayı da indirirm bakarım hangisi daha iyi ise ondan devam edeceğim. Teşekkürler cevabınız için.

Rica ederim,iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaguel X

quote:

Tera tamamen free 2 play bir oyun.Yeterince araştırma yapmamışsın,sadece oyuna etkisi olmayan kostum vb. şeyler parayla satılıyor o kadar.Aion pay 2 win tarzı bir oyun para yatırmazsan asla bir yerlere gelemiyorsun.Grafik olarakda Tera'dan çok daha kötü.

Şey komik bi yorum olmuş çünkü aion'da para verip satın alabilceğin silah, set gibi şeyler yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.