Şimdi Ara

Rappelz Türkçe Kapalı Betasını Kayıt İçin Buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Rappelz'in Kapalı Betasını Burdan Kayıt Olarak Başlayabilirsiniz.

http://tr.rappelz.gpotato.eu/ad/?TYPE=PREREG

Oyun Başta Size Kod Yolluyor O Kodu Siteye Yazarak Başlıyorsunuz.
    Kolay Gelsin.

• nasıl yani oyun türkçemi oldu?

EDİT:türkçe olduğunu öğrendimde başka konu zaten warmış.peki %100 türkçemi hiç bilginiz warmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grappler_Baki -- 28 Mayıs 2009; 13:10:54 >
  • ben oynuyorum şuana kadar gördüğüm yerler hep türkçe bi kaç küçük çeviri hatası var onlarda yakında düzelir
  • türkçeyken qeustleri filan yapmanın tadı bi ayrı olur bir bakiyim o zaman.zamanında bende sıkılıp bırakmıştım
  • %100 türkçe oyun bomba NİCKİM:Bloodly ASURAYIM 8 LVL İM buyrun BEKLERİM
  • Türkçe olmasının hatrına bi deniyelim bakalım
  • güzel haber.
    bu tür türkce oyunlar gittikce çoğalıyor.

bi deneyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet türkiyenin oyuncu populasyonunun ne kadar fazla olduğunu farkedip bu yönteme başvurmuş firmalar
    türkçe oyunlarda full türk oyunucu olacağı için ortam yapmak da kolay olur ama dezavantajı çoluk çocuk da oynar oyunu ama çocukların bu tarz oyunları çözebileceğini sanmıyorum fazla çocuk olmaz tahminim
    güzel haber bunu ve karahanı indiricem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Battle.Lord

evet türkiyenin oyuncu populasyonunun ne kadar fazla olduğunu farkedip bu yönteme başvurmuş firmalar
    türkçe oyunlarda full türk oyunucu olacağı için ortam yapmak da kolay olur ama dezavantajı çoluk çocuk da oynar oyunu ama çocukların bu tarz oyunları çözebileceğini sanmıyorum fazla çocuk olmaz tahminim

karahanı indirmene gerek yok twelve sky 2 mayn games in aynısı. Türkçeleştirme falanda yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

evet türkiyenin oyuncu populasyonunun ne kadar fazla olduğunu farkedip bu yönteme başvurmuş firmalar

karahanı indirmene gerek yok twelve sky 2 mayn games in aynısı. Türkçeleştirme falanda yok.

nasıl türkçeleştirme filan yok önce oyuna bir gir bak bakalım oyun tamamiyle türkçedir. bugün gm ile konuştum bir yardım alanı ingilizce kalmış dediğine göre çevirme betaya yetişmemiş tamamlanmış tam açılışında oda türkçe olucak. lütfen tam bilginiz yoksa diğer kardeşlerimizi yanlış bilgilendirmeyelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: indeX_fb

quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

nasıl türkçeleştirme filan yok önce oyuna bir gir bak bakalım oyun tamamiyle türkçedir. bugün gm ile konuştum bir yardım alanı ingilizce kalmış dediğine göre çevirme betaya yetişmemiş tamamlanmış tam açılışında oda türkçe olucak. lütfen tam bilginiz yoksa diğer kardeşlerimizi yanlış bilgilendirmeyelim.

keşke post u doğru düzgün okusaydın...

bu arada dragon sky gibi oldu bu ya yine setup hata veriyor...

• options menüsü çalışmıyor
    edit:çalıştı ben becerememişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice King -- 29 Mayıs 2009; 7:29:17 >
  • Dun indirdim ama vista oldugu icin oyunun setup i acilmiyor
  • C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\data.007
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\data.008
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\dbghelp.dll
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\DevIL.dll [DevlL.dll de olabilir]
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\ILU.dll
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\ILUT.dll
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\Launcher.exe
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\mss32.dll
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\RappelzConfig.exe
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\SFrame.exe
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\Win98sUpdateUtil.exe
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\Redist klasörü
    C:\Program Files\gPotato.eu\Rappelz\Resource\ klasörü

Birisi ne kadar yer kapladığını yazarsa sevinirim.valla nedir bu çektiğim anlayamadım. dragon sky yükledim setup ı yine böyle hatalar verdi. buda böyle oldu :(

neden acaba :S

bu arada benimde işletim sistemim vista

• benim sorunum kendiliginden cozuldu ama setup in acilmasi cok uzun surdu :S

ayrica bende update yapildigi icin ayni dosyalari soylesem bile farklilik olucaktir
  • quote:

Orjinalden alıntı: NER0

benim sorunum kendiliginden cozuldu ama setup in acilmasi cok uzun surdu :S

ayrica bende update yapildigi icin ayni dosyalari soylesem bile farklilik olucaktir

olsun bişey olmaz. söyleyebilirmisin lütfen
  • benim de işletim sistemi vista hiç bi sorun çıkmadı
    vistadan kaynaklandığını sanmıyorum
    o dosyalar 970 mb civarı bi yer kaplıyor
  • off neden oluyor bu ya

vistayla alakası olduğunu sanmıyorum bende. idm le indiriyorum bütün dosyaları onlada alakalı degildir. neden sizce?
  • Evet bendede 973mb o dosyalar
    ayrica ben 32 bit home pre kullaniyorum belki 64 bit kullaniyorsan uyumsuzluk oalbilir
  • 32 bit ultimate
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.