Şimdi Ara

RAR Halindeki Dosyaları Pc'ye Atamıyorum.!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Beyler Ben Assassin's Creed Brotherhood Cd'sini Önceden Almıştım Ve Yüklenmiyordu... İsdone.dll Hatası Alıyordum Bunun Üzerinden Biraz Araştırdım Ve Buldum Dosyaları Masaüstüne Atmam Gerekiyormuş... Atmaya Çalıştığımda İse Terecopy Adlı Programla Denedim Ve Rar - Zip Halindeki Dosyaları Atmıyor Bunun Üzerine Prog. İptal Ettim Ve Normal Şekilde Atmayı Denedim Yine Olmadı Eğer Siz Biliyorsanız Bir El Atın... Şimdiden Teşekkürler....

• normal şekilde atmaya çalışırken niye olmadı hata mı verdi ?
  • Evet Hata Değilde İşte Kopyalamıyorum Rar Lı Dosyaları Ayıklamakda Uzun sürer bir çözümü yokmu bunun ? Virüsde yok...
  • seyfullah321 S kullanıcısına yanıt
    Doğrudan C: veya D: sürücüsüne denediniz mi atmayı?
  • teracopy programını program ekle kaldırdan kaldır pc yeniden başlat kopyalama yapması lazım.
  • C' ye Falan Atmayı Denedim Yine Olmadı Teracopy Olmadanda Denedim Yine Olmadı Fakat Artık Bu Sorunum Yok İnt. Oyunun Dosyalarını İndirdim Mecburen İlgilenenlerin Elleri Dert Görmesin...
  • yeterli yerin varmı yer yoktur belkide ))) c sürücüsü dolmuştur oyunlardan,Cd DVD yazdırma programlar ile ac cd yi ordan atmaya calıs dosyaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay11 -- 22 Ağustos 2013; 13:24:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    rar'dan dosya çıkaramıyorum
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.