Şimdi Ara

RARBG İndirme Yapılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen haftaya kadar sorunsuz indirmelerimi yapıyordum. Bir haftadır indirme başlıyor fakat 1-2 kb ile indiriyor. Siteye erişimde sıkıntı yok. Nedense VPN'le de aynı sonucu alıyorum. Hızlanmıyor. Problem herkeste aynı mı ?

• Sıkıntı yok hocam. Sağlayıcı ttnet. Fiber kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 4 Şubat 2017; 13:42:12 >
  • Ridianod kullanıcısına yanıt

Allah Allah ya, hocam rica etsem şu arrival 1080p yi bir dener misiniz ? Sizde de böyle mi diye. Başka torrentleri denedim onlarda da 200 kb ye çıkıyor anında 10 kb ye düşüyor. Acaba sıkıntı benden mi onu kontrol edeceğim.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    11GB torrent den ? Ne olacagi belli olmayan bir film..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Anlayamadım tam olarak ne demek istediğinizi. Açık yazabilir misiniz ?
  • Uploaded vs. bulun turkleech ve turkdown dan arableech den cekin dosyayi.. Fiberse 1-2 saate iner..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 4 Şubat 2017; 13:58:25 >
    Seed i kesseler yarida 5-6gb bosa gider.. Garantisi yok hiz dusuk o sebeple dedim. Mirror bulmak daha mantikli..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IDM Eşzamanlı indirme sayısı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 20 Ekim 2019; 12:35:33 >
    Hocam hakkaten bir anormallik var gibi ya. Bizim okuldaki olaya benziyor aynı. Sizin dediğinizide denedim Sparks sürümü de. Hız çıkıyor 1 mb lara sonra çakılıyor 20 30 lara uzun bir süre dolanıp geri yükselmeye başlıyor. Bir sürü %100 seeder varken 0.1 küsürlük hızla bile veri almıyor. Aynı bizim torrent engelli okula benziyor yav. Hız yükseliyor çakılıyor ya da bazı ülkelerden hiç çekemiyor. Bu adi ttnet hükümetin gönderdiği tasarıyı hayata geçirirken bütün torrent sitelerini mi engelleyecek falan acaba :S Bir anormmallik var ki piratebay den de spark sürümü çektim yine aynısı oldu 1 mb'a çıktı 15 kb a düştü. Hani yavaş yavaş yükselmeyi gördüm de böyle çakılma şu ana kadar görmemiştim :S
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o yüzden sormak istedim. Fakay vpn'le de aynı şey oluyor. Birde hma yani öyle pabucu dama atılır bir firma da değil. Genel bir problem var sanırım. Neyse up.to'dan çekeyim ben sağolasın
  • hocam benim videoları da yavaş çekiyor rarbg
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.