Şimdi Ara

Rashit Shit For You <<< Böyle bir şarkı var mı yok mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bi şarkı var ismi rashit shit fo yuou yazıyo ama google da aradıgımda hıc sonuc bulamıyorum sozlerını de tam cozemedım.sarkı bayagı kufurlu gıbı basında da get to nıght gıbı seyler soyluyo ?

• rashit-shit for you diye aratırsan sonuç cıkıyo.böle bi sarkı var.shit zaten küfür.
  • bende var hatta... gusel sarkii
  • Var var kardeşim hddlerde mevcut bu şarkı paylaşım programlarında mutlaka bulabilirsin..
  • limewire dan indirdim bende rashit ( bizim punk abiler ) diye ama yamulmuyosam hiphop mu ne çıkmıştı delete etmiştim bende
  • Evet şarkı hiphop tarzı ama ryhtm güzel baya tutuldu şarkı ... Çoğu zaman tellerde melodi olarkta duyduğum olmuştu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

Baya bir geç kalsakta

http://www.youtube.com/watch?v=Sj6oN8snguA

horta bak.

iyi de videodaki resim de bizim Rashit'in 99 ''Telaşa Mahal Yok'' isimli albümünün kapağı.

zaten videoyu yükleyen de Türk, google a rashit yazıp görsellere aratınca ilk çıkan resmi koymuş heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 8 Kasım 2011; 2:09:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Drummer

quote:

Orijinalden alıntı: koderap

Baya bir geç kalsakta

http://www.youtube.com/watch?v=Sj6oN8snguA

horta bak.

iyi de videodaki resim de bizim Rashit'in 99 ''Telaşa Mahal Yok'' isimli albümünün kapağı.

zaten videoyu yükleyen de Türk, google a rashit yazıp görsellere aratınca ilk çıkan resmi koymuş heralde.

Hocam ben bilemem buldum koydum o yükleyenin acizliğidir bedava

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarvi -- 22 Aralık 2013; 23:51:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.