mqa dacı olanlar için bedava mqa streamer oh yeme de yanında yat |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (18. sayfa)
-
-
Şu ara vakit bulamıyorum, picoreplayer ile yola devam.
Fırsat bulursam denerim.
Dastereo da yalan oldu, oradanda haber yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
senin dac mqa mı ki?
-
Tidal'in direk kendi yazılımından bağlanmak çok rahat , bu yazılım iyi olmuş
-
Değil :)
eee bu gönderdiğim tidal connect entegre edilmiş picoreplayer zaten mqa dacı olmayanlar için bir anlam ifade etmiyor zaten lms kendisi 44.1 khz cd kalitesinde gönderebiliyor tidal connect herhangi bir cihazdan tidal çalıp tc ile bağlanmayı sağlıyor bu şekilde bağlanınca dac mqa ise 24/96 hatta albüme göre 24/192 olabiliyor
yani dacın mqa değilse anlamı yok onu belirtmek için özellikle belirttim
-
Bende yeni denenecek bir yazılım zannettim, öğreniyoruz sayende.
Sahibinden de bir tane ifi Zen Dac V2 var, fiyat şöyle 3000 lere indirse alcağım da, kendi modifiyeli dac dan iyi olacağıda şüpheli, en azından bende çıkışta iki adet Muses 03 var, zaten ne geliyorsa başıma meraktan geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MQA destekli olmasada daclar Tiidalin kendi yazılımından kullanmak daha rahat ama lms'de ordan oraya tıkla bir parçayı açmak için bir çok kere tıklamak gerekiyor
-
sadece tidal dinliyorsan ok ama bende qobuz tidal deezer ve arşiv var geç tidal connecte geç lmse daha zahmetli
-
yok değil yeni bir şey olsa belirtirdim tidal connect yoktu picoreplayerda sağolsun quatmo ekledi ona link verdim bir ihtiyacı olan varsa diye
-
1 ay kadar önce 2000 tl ye satılmıştı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim.
çift ak4493 muse03 opamplı dactan ifi'ya mı geçeceksin attan inip eşeğe binmek gibi olur
-
Daphile a BruteFIR haricinde bir equalizer eklemem mümkünmü. Metal müzik içün equalizer a ihtiyacım var. Brutefir işe yarıyor, ancak kapattığımda, metal haricinde dinlefiğim müziklerde kayıp yaşıyorum, buritfiri tamamen iptal edip dactan tekrar native oynatımı seçmem gerekiyor. Buda çok zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Equalizer kullanmıyorum hificı adamın işi olmaz
dolayısıyla bu konuda yardımcı olamayacağım maalesef
Selam ,
8TB 'lık hdd'yi ben ağdan bağlıyordum , sonrasında niye direk raspberry'nin usb'sine bağlamayım diye düşündüm ve taktım , ses kalitesinde belirgin bir fark oldu direk usbden okuyor beslemesi'de zaten ayrı adaptörü var , usb'ye güç bindirmiyor , içinde full arşivim var ne diye gidip ağdan oynatıyormuşum enayi gibi aralarında 30 cm var zaten bu şekilde kullanıcam artık
moode 'da da paylaşıma açtım diski windowstan da görebiliyorum diski
-
usbde gürültü olur ağdan oynatmak her zaman daha iyidir ama sistem belli bir çözünürlüğe ulaşacak ama
bir de bizim ağda fiber optic dönüşüm var elektriği tamamen izole ediyoruz
Bende kullanmıyorum, amplide bas tiz ayarı bile yok
Ama metal işini hoparlör ampli arayışına girmeden çözsem iyi olur du
Benim modem boktan sol'un verdiği modem arada switch yok , direk usbden bağladım sesin daha iyi geldiğini farkettim , biraz böyle deneyim bakalım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 16 Ekim 2022; 19:0:35 > -
İyi bir parametric eq ,, anfinin bass -tiz ayarından daha iyidir hocam moodeaudio'da var ince ayarla istediğiniz sesi elde edebilirsiniz , birde camilla dsp varki o ayrı bir derya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X