< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (20. sayfa)
-
-
Beyler telegramda dsd ve türkçe flac albüm kaynağı buldum çok iyi yüzlerce albüm var dileyene pm'den atarım linki
-
Ben alayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet ilk mesajda bir onu anlatamadim vakit bulup eklentilerde cdplayer var kurunca usb cd yazıcıdan dinlersiniz
banada linki pm atarmısınız
-
Bu shanti neymiş arkadaş böyle yahu , ifi mifi hikaye uyduruk bir adaptörmüş meğersem , yani sese o kadar olumlu bir katkısı oldu ki anlatamam hayretler içerisindeyim , favori parçalarımı daha bir zevkle dinliyorum şimdi . Yeni indirmiş olduğum DSD'ler ile müzik zevkim doruklara çıktı , yani hoparlörün potansiyelini zirveye taşıdı , yanarım ki çok iyi bir fiyata Topping E50'yi kaçırdım sahibinden de bundan 3-4 ay önce , tam alacaktım audiosciencereview'de sordum değer mi upgrade yapmaya diye , ordaki at gözlüğü takmış bir kaçı yok boşuna para verirsin dediler , ben de salak gibi almadım 2 gün sonra satıldı , şimdi al alabilirsen
Ali'de de hiçbir satıcı E50'yi göndermiyor anasını satıyım , bi tek shenzenaudio gönderiyor iyide indirim yapmış ama 199 dolar olduğu için 150 doları geçiyor ya , gümrükte sorun çıkar diye yanaşmıyorum
shenzhenaudıoTOPPING E50 DAC ES9068AS MQA XU216 32Bit/768kHz DSD512 Decoder Ultra Low Noise Preamp Headphone DAChttps://shenzhenaudio.com/products/topping-e50-dac-es9068as-mqa-xu216-32bit-768khz-dsd512-decoder-ultra-low-noise-preamp-headphone-dac
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 10 Kasım 2022; 14:54:38 >
-
Bütün sahtekârlar audiosciencereviewda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E50 ye okadar para vereceğine, ikinci elde daha iyi bir dac alabilirsin. Takip etmek lazım.
E30 un v2 çıktığına göre E50 v2 çıkma ihtimali yüksek.
e30 ile e50 arasında seste ciddi bir fark olduğuna neye göre karar verip , kaçırdığınıza üzülüyorsunuz
-
akm ile ess sabrenin ses karakterleri çok farklıdır fark duyamadım diyenler sistem çözünürlüğüne baksın
ayrıca mqa desteği var ess sbare 9068'in tidali hd olarak dinleyebilir e50 alınca ayrıca 200 dolara ikinci el bile olsa hangi Dac'ları alabilir ben anlamadım
-
Hocam fiyatı çok uygundu çünki E30u'da o zaman almak isteyen vardı cepten az miktarda bir para çıkacaktı . Sabre denemek istiyorum uzun zamandır , ki eminim fark vardır , SNR değerleri de daha iyi , Bir de tabi Shanti alınca 5V girişli Dac'lara bakmaya başladım F/p olarak yine E50'den iyisi yok, ama dediğim gibi audiosciencereview'de sorduğumda gerek yok filan dediler , ancak sonradan gördüm ki E30'dan E50'ye upgrade edenler foruma yazınca fark olduğunu pişmanlık daha da arttı , her ne kadar ASR'deki kas kafalılar bu tür PSU'ların sese etkilerini kabul etmese de (onlara göre uyduruk bir şarj aletide kaliteli bir LPS'de aynıymış ! ) , incelemeleri ürünleri almamızda yön verici oluyor .
-
E50 yeni çıktı sayılır hocam , sanmıyorum 2. versiyonun çıkacağın E70 çıktı şimdi ;
shenzhenaudıoTOPPING E70 ES9028Pro DAC XU316 RCA XLR Output Decoder with Remote Control Support DSD512 PCM768kHz Decodinghttps://shenzhenaudio.com/products/topping-e70-es9028pro-dac-xu316-rca-xlr-output-decoder-with-remote-control-support-dsd512-pcm768khz-decoding -
oradaki salaklar chordun m scalerine bile laf ediyor chord Dave işe yaramaz filan diyor bildiğin ne kadar salak varsa o forumda
-
Hocam ordakiler sadece ölçümlere bakarak karar veriyorlar ( Tamam ölçümler de bir kriter ama ), mesela kaliteli bir LPS ile uyduruk bir şarj aletinin farkı osilaskopta çıkmıyor :) onu insan kulağıyla duyabiliyor anca , onlara göre kablolar da sese etki etmiyor optik olsun usb olsun fark olduğunu duyan bilen bir çok insan var . Yanlış foruma sorduk soruyu kısacası :)) neyse bakalım takibe devam
-
evet yanlış forum kesinlikle
-
Beyler bu aliexpress'te vergi çıkıyor artık hep , vergisiz ürün almak imkansız oldu , hadi onu geçtim , çıkan vergi indirimsiz haliyle kesiliyor bu ne saçmalık !!! ödediğim tutarın vergisini ödemem gerekirken ister indirimsiz olsun ister indirimli vergi sabit ! HARAM OLSUN ne diyim
-
Vergilide olsa , gene en uygunu. Buradaki çakallar aynı ürünü, dahada bindirilmiş olarak satıyor. Aliexpress Otomatik vergi kesmese iyiydi, gümrük elemanlarını belirlediği, gümrük vergilerinden hiç absürt rakam ödememiştim. Yapacak birşey yok. Tabiki Aliexpress durumu kötüye kullanma durumuda var, ürün düşük fiyattan Gümrükten geçse bile iade yapmıyor. Genede takip ve aras kargo ile teslim olayı çok hızlandı. On günde evde oluyor.
Birde Amazon dan takip edersen bazen çok hesaplı ürünler denk geliyor. Çinli çok site mevcut.
E50 için buradan al demem ondandı. 200 dolarlık ürüne %50 bindirim vergi dahil 300 dolar, artı kargo diyor.
Hocam bu linkteki gönderen hifi-go diye bir satıcı sepette son aşamada vergi çıkmıyor, gümrükte kesilir vergi oda allah bilir ne kadardır , yoksa amazon'a her daim bakarım ...bir de 150 doları geçen ürünler sıkıntılı diye yorumlar okudum
-
Sonuçta çinli satıcı, zaten sıkıntı görürse göndermedeN iptal eder.
Aslında Benim akm chip seçme sebebim, bize özgü Türkçe müziklere uygun olduğunu düşündüğüm için aldım.
Sabre yabancı tarz a daha uygun. Ben yorumlardan öyle anladım. Kullanmadığım için birşey diyemem.
Onkyoda wolfson chip içeren dac var, çok sıcak bir sesi var.
Aslında biraz büyük düşünüp, daha farklı bir dac alınabilir, chord veya cambridge. Özellikle cambridge 200 yakalama şansı olsa hiç kaçırmam,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X