Şimdi Ara

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
17
Favori
27.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sanırım bunları pi de kullanıyorsunuz.daphile a kurma imkanı var mı, var sa nasıl olur

• cce kullanıcısına yanıt

Onlarda yok parametric eq , hatta kendi eq'ları da bir halta yaramaz zira sesi bozuyor , picore'daki eq çok kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 17 Ekim 2022; 10:49:33 >
  • helsloot kullanıcısına yanıt

bu durumda daphile dan vazgeçip , mini pc ye hangi linux sürümünü , yada neyi kurmam lazım mevcut sistemimdeki işlerliği sağlamak için.

şıu an mini pcde daphile kurulu.ağ üzerinden windows pc ye bağlı.daphile üzerinden çalışıyor.

mini pcye , usb hdd mi taktım.tel ile erişip müzik dinliyorum

diğer sistemler nasıl kurulacak

yardımcı olursanız çok sevinirim

Hocam raspberry pi ' de çalışır moodeaudio , bir tane sd card alıp img dosyasını yazdıracaksınız sdcard'a sonra raspberry'e takacaksınız zaten kendisi otomatik boot eder , sonra browser'dan ip adresini girip ayarlarını yapacaksınız sistemin , siz kurun ben size ince ayarları anlatırım

8.2.1 legacy sürümünü indirin

moodeaudio.org
    moodeaudio.org
    https://moodeaudio.org

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 17 Ekim 2022; 12:3:13 >

ben de pi yok ki,mini pc im var.üzerinde daphile yüklü

o zaman olmaz hocam moode pi'ye kurulur sadece

• Mini pc ye daphile ı kaldırıp, bugün volumio kurdum. Ses tamamen farklılaştı. Sanki başka bir ampliye hoparlörlere geçtim. Volumio daphile a göre çok gövdeli çalıyor, inanılmaz bas artışı oldu. Ancak sesteki çözünürlük ve parlaklıkta biraz düştü. Hangi uygulamanın sesi daha iyi karar veremiyorum. Volumio nun sesini daha çok sevdim sanki. Ama keşke biraz daha çözünürlük, ve tizler olsa. Bu haliyle metal müzik daha dinlenir hale geldi. İki uygulamanın bu kadar farklı sese sahip olacağını düşünmemiştim. Not, müzikleri usb hdd yi mini pc ye takıp izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

moode volumio'dan da daha iyi ses konusunda düşün  

moode u mini pc ye kurma şansım yok ki. sadece rpi için yazılımı var.rpi de bende yok

nasıl kurabilirim pc ye moode u

• ayrıca , pc yi windows yada linux ta çalıştırmak istemiyorum.başsız pc olarak çalışmalı, daphile ve volumio gibi yazılımı kurup, telefondan kumanda edebilmeliyim.mini pc yi açıp , klavye , mouse ile her seferinde uğraşmak istemiyorum

bu şekilde kullanabileceğim, ses kalitesi daphile ve volumiodan daha iyi bir yazılım var mı

• audiophile linux dene

audiophile linux
    AudioPhile Linux
    https://www.ap-linux.com

arch tabanlıdır tatmin edebilir

• sadays S kullanıcısına yanıt

teşekkürler , deneyeceğim.

volumio da eklentileri görmek kurmak istediğimde , myvolumio ya bağlan diyor.bağlı olduğum halde eklentileri göremiyorum.eklentiler sadece ücretli sürümde mi var

• yalnız headless değil audiophile linux sadece daphile var

• sadays S kullanıcısına yanıt

bu durumda öncelik headless olduğu için kurmayacağım  

ayrıca araştırdım, bir sürü komutlada uğraşmak istemiyorum.epey önce pardus , mint ubuntu , debian ile uğraşmıştım, sıkıldım.

• en güzel en ucuz ve en sorunsuz daphiledir pc için ya da paralı şeylere geçeceksin euphony ya da audio-linux volumioyu geç paralısı da parasızı da beş para etmez

• Haklısınız, daphile a döneceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar belki düşünen olur, Kef Q350 fiyatı Amazon da 8.999 TL Siyah.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam , sisteme Allo Shanti LPS ekledim sistem çağ atladı resmen :) Topping E30 coştu adeta vokal sesler çok belirgin ve sahne acayip arttı , tizler daha berrak ve temiz , basslar sıkı ve tok oldu , besleme çok önemli gerçekten Hi-Fi'da  

Edit : Tv'nin sesini de optikten topping'e girdim bu şekilde Tv'nin sesi de güzel oldu :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 5 Kasım 2022; 14:27:17 >
  • nereden aldın kaça?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahibinden.com'da satıyordu bir arkadaş çok az kullanmış fransadan getirtmiş  

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.