Şimdi Ara

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.225
Cevap
17
Favori
27.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yüklemiyorum helsloot quatmodan rica et raudioya parametrik equalizer eklesin demişti benim cevabımı vermiş lms ekledim lmsde squeezedsp eklentisi var onunla kullanın demiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Artık haftasonu yükleyeceğim hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 5 Ekim 2023; 12:2:44 >
  • quatmo iyice geliştirdi kendini raudioyu kurun addonn bölümünden güncelleyin

şu komutu verin putty ekranından

wget -O -https://raw.githubusercontent.com/lovehifi/raudiolms-64bit/main/install-archlinux.sh | sh

bekleyin yüklüyor hem lms hem squeezelite en sonunda da kartınız hangi slotta takılı söylüyor hw:1 mi yoksa hw:0 mı?

sonra yine putty ekranında

nano /opt/sq/sq.service

bir nevi txt dosya düzenlemesi yapıyorsunuz

şu satırı düzenleyin

ExecStart=/opt/sq/squeezelite64 -o hw:0 -n SQrAudio -s 192.168.0.28 -a 132072:4::1: -p 45 -b 50000:300000 -D -W

kırmızı olanlar sizin donanımınıza göre kurulumda 1 demişse 1, 0 demişse 0 sqraudio isim quatmo koymuş keyfinize göre değiştirin ip lms ipsi aslında quatmo yerel bir ip yazdım böylece lms ile squeezelite modeme gitmeden sesi doğrudan daca gönderiyor dedi ama nedense bende çalışmadı ya da yerel ip'im ne onu bilmiyorum

sonra ctrl-x yes deyin üstüne yazacak enter

putty ekranında

systemctl daemon-reload

sonra bu komut

systemctl restart sq.service

sonra da bu

systemctl status sq.service

en son komut aslında yukarıda yazdığımız exestartın bir çıktısını veriyor failed filan dememişse tamam

yeniden başlatın ben bu kadar kolay yüklenen bir lms ve squeezelite görmedim lms 64 bit squeezelite en son sürüm vallahi büyük adam bu quatmo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 31 Ekim 2023; 13:37:55 >

• hala tidal connect'e ihtiyacı olan varsa putty üzerinden şu komut

wget -O -https://raw.githubusercontent.com/lovehifi/tidal-raudio-pi4/main/install | sh

çalıştığını onayladı beni acilen bir tidal ailesine alın bir tek bunu test edemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ekim 2023; 20:38:46 >
  • Lazım olursa putty ekranında

cat /proc/asound/cards

komutu verebilirsiniz size kullandığınız dacın veya ses kartının hangi çıkışı aldığını söyleyecektir komutun çıktısı bende şöyle

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları
  • Adamın maşallahı var durmuyor ki tüm yazdıklarımı boşa çıkardı dacı otomatik tanıma özelliği koydu iyi mi

ekim güncellemesini de içeren lms 64 bit sqraudio diye tek dosya yaptı tidal connect de dahil yani indir sd karta yaz çalıştır bir şey oldu

tek kusuru tidal conect için squeezelite'ı durdurmak gerekiyormuş ama o da mqa dacı olanların sorunu biz zaten cd kalitesinde dinliyoruz tidai google drive'a koydu

ben her ihtimale karşı benim mega bulut sürücüme koyacağım link vereceğim dedim ama linki sildim v2 hatalı diye aşağıda v3 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Ekim 2023; 10:7:23 >
  • v3 cıktı :))

Bu vietnnamlılar aşmış yalnız :) adamların forumunda herkes audiophile neler neler yapmışlar yaw , meraklılar bu işlere çok , youtube'da da görüyordum ,uçuk sistem incelemelerini bunların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 8 Ekim 2023; 18:36:38 >
  • Senin yüzünden equalizer eklentisi ayarları bozmuş devre dışı bırakıp v3 yapmış neyse direkt onu yüklerim megaya ama tidal connecti düzeltmesi güzel olmuş
    https://raw.githubusercontent.com/lovehifi/tidal-raudio-pi4/main/update | sh

Güncelleyin lmsden sqraudio kapatınca birkaç dakika sonra tidal connect devreye giriyormuş deneyemedim tabiiki😪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Ekim 2023; 19:5:9 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

o tam çalışmıyor biliyorum daha öncede picore varken kurmuştum onu , sistemin içine iyi bir peq eklese süper olacak , neyse v3'ü yükledim , tidal connect'i nasıl aktif ediyoruz ? yada kendimi görüyor ?

• Düzelttim mesajı

• Konuyu toplasak, ne yüklüyoruz en son.

Birde yapan forum linkini rica edeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hd vietnam yaz googlea çıkar google translate ile okursun ama en son halini yazdım zaten helsloot göndermiş v3 içinden çıkan image yazdırınca lms 64 bit squeezelite ve tidal connectli bir r-audio sahibi oluyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 8 Ekim 2023; 20:8:16 >
  • Raudio yazan sol üst köşeye tıklayınca lms açılıyor ondan sonraki yapılandırma zaten benim bu topicte lms kurulumu diye anlattığım zaten tıklar tıklamaz my squuezebox açılıyor giriş gapınca eski ayarların gelir tidal deezer spoty filan sonra qobuz ve material skin eklentisi kuracaksın vs

• helsloot kullanıcısına yanıt

dün akşam hatamızı anladım şimdi v3 üzerinden deneyip sanbilgi veirirm LMS bir program usb hddleri vea nası raudio üzerinden göstermek ve ondn sonra lmsden taratmak lazım yani lmse geçmeden önce raudio üzerinden nası tanıtıp lms musşc folder nmt üzerinden eklenecek olunca oldu derim

• sadays S kullanıcısına yanıt

quatmo forumdan cevap vermiş bana aşağıdaki gibi yapılacak

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları
    Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarlarıgithub
    GitHub - lovehifi/addraudio
    https://github.com/lovehifi/addraudio
  • benim dediğimi diyor işte önce işletim sistemine nası göster sonra lmsten ekle diyor onu yaparız her türlü benim tidal connecti denemem lazım arkadaş ne kadar zormuş tidale abone olmak yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Ekim 2023; 10:47:19 >
  • quatmo şöyle yazmış tidal connect için

"Küçük not : Tidal Connect'ten müzik çalmak istiyorsanız. Tidal'ın ses çıkarması için önce SQ64bit durumunu Player Off (Oynatıcı Kapalı) konumuna getirmeniz ve yeniden başlatmanız gerekir."

sanırım biz yeniden başlatmayı unuttuk sqraudioyu kapattık ama

gerçi bir sayfa sonr da kapatmaya gerek olmayan güncelleme yayımlamış anlaşıldı ben bunu bir şekilde abone olup test edeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 9 Ekim 2023; 11:51:0 >
  • v3 denedim kolayca yükleniyor nastaki müzikler de kolayca ekleniyor ama sq.sh dosyasına müdahale gerekiyor dsdleri 352khz pcm çalıyor

/opt/sq/squeezelite64 -o hw:$card -n SQ64-rAudio -s 127.0.0.1 -a 132072:4::1: -p 45 -b 50000:300000 -D -W

satırı böyle değiştirin düzelir

bu arada kendi mega bulut sürücüme yükledim v3'ü

biliyorsunuz ama yazayım yine de # işaretinden sonrası şifre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 14 Ekim 2023; 20:4:55 >

• V4 cıktı

• Anlaşılan biraz yazılımın oturmasını bekleyeceğiz.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.