yazılımda sorun yok iyileştirmeler yapıyor misal versiyon 4te lms dockerda çalışmıyor ses daha iyi diyor ne demek ise docker ben zaten lms ve squeezelite ayrı makinelerde olduğundan sadece squeezelite yükledim dac da mqa olmdığından tidal de yok lms hiç kurmadım misal 2 sd kart var diğerine bu v3 v4 kurup sizler için deniyorum |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (47. sayfa)
-
-
mega.nz7.99 GB file on MEGAhttps://mega.nz/file/W14xxRjL#WYtYHDtrDVwdsdSRVU9SD8yorve8iukd4jz30OPqiC4
-
Bu quatmo harbiden kral adammış , moodeaudio'nun içindeki parametric eq'yu entegre edecek sisteme vay anasını lan , adam her dediğimizi yapıyor
-
Anlıyor ben o kadar linux bilsem herşeyi yaparım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sevmiş adam sizi , gaza gelmiş. Elide boştaymış, şanslıyız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok aslında bizden önce eklemişti lms'i upnp aracılığı ile mdp ile çalıyordu ben squeezelite ekler misiniz dedim sonra tüm forum lms ve squeezelite ile dinlemeye başladı😂
Benim eq ile işim olmaz hifiya hakaret görürüm adı üstünde yüksek sadakat eq kullanınca asla sadakat nerede?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 10 Ekim 2023; 23:16:14 >
Hocam eq zaten parçalar stüdyoda kayıt edilirken bile kullanılıyor :) kaliteli bir parametric eq sisteminizdeki eksik çalan bazı noktaları çok güzel düzeltiyor
adam bitirdi bile :)) helal olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 11 Ekim 2023; 10:2:14 > -
Hiç savunma boşuna😂
Valla isteyen kullanır isteyen kullanmaz , yazılımın içine entegre etmesi çok iyi oldu , bu adam her dediğimizi yapacak gibi
-
elbette ama dinlediğiniz müzik o zaman aslı olmuyor işte keyif alabilirsiiz ama öyle kaydedilmemiş hifi felsefesine ters yukarıda verdiğinz örnekte de kayıt eden mühendis oynamışsa o da asıl oluyor işte aslı eq ile kıyt edilmiş oluyor yine hifi asla sadakat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Ekim 2023; 14:49:46 > -
Hocam ona bakarsan hoparlör kablosu bile sesi değiştiriyor kimisini takıyorsun bass fazla , kimisini takıyorsun tiz fazla ve daha parlak çalıyor vs . şimdi bazı üst düzey dac'lara bile dsp koyuyorlar mesela rme dac'larda full graphic eq var ve kullanan çok sayıda kişi var , en basiti anfilerde bile bass tiz ayarı var , ben zaten fazla müdahele etmiyorum bendeki aktif sistem ton ayarı yok o yüzden tercih ediyorum , senin dediğin şekilde hiçbir eq kullanmaya gerek duyulmayan sistemi kurmakta anasının nikahı :)
-
bana bakma sen biraz takıntılıyım asla sadık kalacağım diye soundbarda adaptive modu hiç kullanmıyorum atmosları standart 7.1.4 dinliyorum düşün 11.1.4 sistemde
-
Hocam zaten soundbar kullanarak aslına sadık kalmamış oluyorsun :)) kulağa hoş gelecek bence müzik ..
-
layyyn:))))
-
tam senin gibi soundbar aslına sadık olmuyor filan diyordum hanıma ağzıma kürenen girişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 11 Ekim 2023; 15:19:33 > -
En azından istediğinizi yapıyor, zorlamaya devam Vietnam lı arkadaşı.
sen denedin mi ne oldu?
-
Evin yolunu bulursam deneyeceğim, inşallah haftaya bakarım.
Hoparlör sistemi salonda 30 m2 alanda, iki hoparlör arası 3 metre. Dinlene mesafem 4,5 metre. Şimdi küçük bir odam var, sistemi oraya taşımayı düşünüyorum. yaklaşık 12 m2 ve iki hoparlör arası 1.2 metre olacak, dinleme mesafesi 2 metre.iyimi olur kötümü olacak bilemedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgsahin -- 12 Ekim 2023; 19:26:37 >
Hoparlör neydi?
Kef q350 hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X